***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***
Raspunsuri - Pagina 10
An@ spune:
Vad ca puneti de intalneala...io din pacate nu pot veni de data asta ...vineri sunt in delegatie la Munchen si pt ca urmeaza week-end-ul, mi-am dat intalnire cu sotu' acolo (el vine din delegatia lui din Italia) si cica petrecem un we romantic - din punctul lui de vedere (un we de "hard-shopping", din punctul meu de vedere ).
Sa faceti muuuulte poze sa am cu ce ma delecta la intoarcere!!
Lavini, felicitari pt carucior roz!! Ma bucur tare mult ca este asa cum va doriti voi! Il mai duci pe Andrei la inot? Noi o sa (re)incepem din primavara inotul... ne-a recomandat dr pt ca Ana e mai ...delicata . O sa-ti cer atunci detalii despre bazinul de la H. Buc (parca acolo va duceati voi).
mami de Ana (22 mai 2007)
poohy spune:
Salve!
Lavini, roz? Ce frumos!!!! Felicitari!!!!!!!!!
Ella, vazut domnul Bob. Tot domn este, si cavaler chipes ;) (bine ca macar Picassa se vede de la serviciu). Tocmai voiam sa ma alatur lui Kay in plangerea ei cand am citit de boala autoimuna :( Multa sanatate!
Elteka!!!! eu ce carucior o sa am? @An zice roz, tu ce zici?
Carmen, am ras in hohote :)) Din afara pare amuzant. Dar daca ii facea cineva asa ceva lui Manu, faceam atac de cord, ca tot pielicica super sensibila are si se irita imediat :S
Ce am citit? Sadicutza asteapta bebe 3? Felicitari
Cu intalnirea eu cred ca vin - oriunde - asta daca nu intervine ceva. Adica de exemplu daca nu mi-e rau din nou ca weekendul trecut. Sau daca Manu nu face o bazaconie de raceala. Sper ca nu ;) Acum tot face hm-hm din cand in cand ca si cand s-ar ineca, dar nu stiu de ce - ca secretii nu mai are
Eu nu prea pot sa vad pozele voastre fetelor, nu inteleg de ce de aici sunt blocate site-urile
Anca 13+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
lavini, felicitari pt ROOOZ
Ella, imi pare rau ca e un pret pt silueta ta... oricum, mie mi=ar fi rusine sa merg cu tine pe strada, cred ca sunt dubla-tripla fat de tine.
pooh, te pup cu drag !
daca se alege Tineretului, ceea ce cred ca s-a intamplat deja, am o rugaminte. cine sta prin zona sau frecventeaza parcul, sa aleaga un loc de intalnire unde sa fim siiiigure ca exista minim 1 LOC DE PARCARE !!! pt mine
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
doxinu spune:
io nu stiu daca ajung la intalnire ca noi in we ne vedem cu soacra,e ziua sorei mele...........sper sa va distrati si sa faceti multe poze
kay locuri sunt, sus la SALA POLIVALENTA,acolo parchez io in fiecare zi
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Florentina Roman spune:
Salutare!
Mai da cineva lapte Nan HA2 la capsunei? Sambata am luat din Carrefour o cutie si cand am ajuns acasa am constatat ca au schimbat compozitia, au micsorat concentratiile la unele componente si au mai bagat unele noi. Chiar sunt curioasa daca-l accepta Cip, ma gandesc ca daca nu-l vrea, il trec pe lapte de vaca. Asta e...
Vin si eu la intalneala!
bettyR spune:
Is din nou graviduta!!! Au iesit azi 2 liniute clare si am si simptome, ameteli, rad ca proasta, adorm instant pana bea Andreea laptele si sanii cresc in continuu si ma dor noaptea.
Lavini, felicitari pentru fetita! Ma bucur ca e asa cum v-ati dorit.
Liviana, era o gluma, normal ca puteam sa imi fac 'n' teste, dar ieri a zis sa mai am rabdare.
Ella, am vazut pe Bobita al tau frumos. Sa stii ca asa plange si Andreea la copiii mai mici, in special la cei care nu stiu merge inca singuri si cred ca mai multi fac la fel, in schimb fuge la cei mari. E normal sa o iubeasca pe soacra, ca stau mult impreuna, nu iti mai face nervi, e dreptul lui la bunica, asa imi zic si eu. Ne dorim baietel, nu am mai apucat sa fac test de fertilitate, am facut pauza pana in ziua 13/14, vedem noi ce este. Eu nu am preferinte, sotul si-ar dori baietel. Soacra in schimb o sa fac atac daca aude ca-s iar gravida ca mi-a zis sa nu ii mai fac inca un copil sotului, ca bietul de el e terminat ...hahaha si mama saraca cred ca o sa fie un pic pierduta ca se gandeste ca imi va fi greu. In schimb noi suntem optimisti.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
ang3lt0uch spune:
BettyR felicitari!
Si salut la toate celelalte fete ! ca de obicei scriu pe aici cand apuc, promit insa sa revin deseara cu cateva randuri, dupa ce apuc sa citesc 2 sapt de lipsa :D
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze cu ingerasul mic
DidiAlex spune:
Betty, Felicitari!!! Sarcina usoara si bb sanatos!!
Eseea , Felicitari pt bb2-baietel. Ce mai face capsunica ta Lara Georgia?
Oare unde umbla Androix cu Gerogia ei ????
kay spune:
Betty, felicitari !!! mama ce de frati/surori de capsuni !!!
noi ne-am facut primii prieteni in parc, un baietel din Olanda si un alt baietel din Austria... daca romanii nostri nu vor sa se joace cu S... si tare bine a fost. amandoi merg, unul e cu o luna mai mare decat S, si S de mana cu mine incearca sa alerge dupa ei... in curand o sa renunte la mana, ca oricum merge bine si sigura, da i-e frica.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kid spune:
Betty Felicitari! Sarcina usoara si bebe (baietel) sanatos! Ai calculat DPN-ul?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia