***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau
Ce faceti?
Noi am petrecut tot pe afara si nu am prea avut timp de calculator.
Eliza incepe sa se simte ok, ii mai curge nasucul dar foarte putin asa ca am scapat si de data asta.
Dar noaptea doarme atat de agitata.....nu mai stiu ce sa fac. Se foieste non stop, daca e la mine in pat e numai la marginea patului cat se suceste. Si mai mult de 2 ore legate nu doarme, ca de atat foit se trezeste si vrea in brate. Nu stiu ce are ca peste zi doarme linistita 1 ora o ora jumatate, dar noaptea ma zapaceste.

Noi papam de toate, adica nu trebuie sa-i pasez nimic , mamanca asa cum mancam si noi, ii dau bucatele mai mici si mamanca.
OAna, nu mai fi suparata, Sonia are nevoie de o mamica vesela........Si Eliza vine cu mine la baie, daca inchid usa plange de zici ca o taie cineva....sunt mari figuri copii astia.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

DECI e Cyndi Lauper la tv si canta "girls just wanna have fun" si S se uita la ea si da din maini ca ea... acum mai tb sa inceapa "girls just wanaaaaaa have fuuuuun " si sa isi ia mergatorul si sa iasa afara...
[

Oana
Sonia

http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

lavini ma bucur ca e fetita pana la urma ce-am mai ras la faza cu rade satisfacut si Calin ma insoteste la baie, bineinteles, si la fel ca Sonia rupe hartie si imi da

didi am vorbit cu Iulian si a ramas ca joi mergem sa luam pachetul.

Liv, eu prefer Tineretului.

ieri am avut si eu copil super urlacios, nu-i convine nimic si nu vrea decat la mine in brate, nici titi nu-l mai calmeaza. asta din cauza ca ies maselele, una a iesit deja in toata splendoarea, din alta un colt si alta sta sa sparga. acum le inteleg si eu pe mamicile cu urlaciosi

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Diana, noi am facut prevenar-ul de 4 ori, concomitent cu infarixul hexa, la 3,4,5, 12 luni.

nici o reactie spectaculoasa.

irinelul, multzam de info. Vom face si noi vaccinul contra Hep A, am vb cu soatza, le fac la amandoi, evident.

Edit: Arcadia, gand la gand..si io vroaim sa te intreb ca te gasesc mai repede pe tine decat pe el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

catalina, eu nu m-am suparat ca mi-a zis ceva cu intentie sau fara. dar din toate discutiile noastre, care se intind pe luni si luni de zile, la odisee si aici, cred ca am mentionat de sute de ori ca dr aia tampiti care n-au vazut si au facut si au dres...nu mi-am varsat nervii, ci mi-am facut nervi. pe care nu-i aveam inainte... n-are sens, chiar n-are. cred ca am explicat destul de clar ceea ce am avut de zis, asa ca nu mai repet.

didi,

si noi am facut prevenar, as vrea sa-i fac si synagis, dar e extrem de scump si nu avem bani. asa ca renuntam si ma rog sa nu raceasca.

vas, nu sunt suparata, ma supar aici... eu sunt fff vesela, mergem pe strada si radem amandoua, ne pupam si ne iubim. si nu am nici cel mai mic gand negativ. daaaaaaaar...

Alex Alice, si !

si noi o sa ne facem Hep A, Havrix-ul. vroiam sa-i fac lui Alex acum ca a plecat in Egipt, dar n-a stat sa-l intep...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Kay, ce vaccin este asta Synagis? Impotriva a ce? Eu nu am auzit de el. Cat costa? Eu lui Alin i-am facut toate vaccinurile posibile existe pe piata la vremea aia. atunci de ex, nu exista prevenarul dar i-am facut pneumo 23. Ca poate o intreb eu pe dr. mea de familie de el si i-l fac si eu.

Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Arcadia, pt mine e ok si acolo.

Cine se inscrie la intalnire sambata in Tineretului?
Mica, Ella, An@, Carmen_So, Aluna24?... poate va vrea si Andrada daca aveti nr ei de tel...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lavini
Am intrat doar sa te pup.
Rooooooooooooooz?
Am cobit eu cu folos ca era prea devreme. Imi dai in schimb "secretul"?

Mamica lui ELIAS - poze din vara 2008( 31.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am intrat sa va spun ca fiica-mea ma innebuneste cu melodia "Alunelu", numai asta ii trebuie de vreo jumatate de ora si nu se satura de ea si eu mor de somn, sotul nu ma lasa sa imi fac test de sarcina, numai poimaine ar trebui sa-mi vina... Si inca ceva, Andreea e o adevarata fetita, vrea codite, i-am facut intr=o seara si a doua zi si-a gasit moatele si mi le=a dat sa i le pun, se duce si se uita in oglinda si pleaca mandra si fericita de coditele ei. Imi vine sa o mananc cand o vad asa motata cum se plimba prin casa.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Bety, tare dulce trebuie sa fie domnisoara motata!Al meu baiat vine sa-i perii parul cand ma vede pe mine...
Ieri s-a dus in baie dupa frate-su cand facea pipi...statea asa...aplecat in fata si examina 'ciucurelul' lui Tudor si la un moment dat a intins mana si-l scutura usurel, era foarte amuzat de ce vedea!
Liviana, urmatorul vaccin va fi un DTP, pe la 3 ani.

Mergi la inceput