***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***
Raspunsuri - Pagina 7
kay spune:
diana, mi-a trecut. dar pe cuvantul meu ca dupa ce am trecut prin ce am trecut, dupa ce am frustrarea imensa ca am facut 35 de ecografii si tampitii aia au scris ca inima ei e in stanga, ca totul e perfect, dupa ce ca am deja probleme cu tensiunea si pulsul care e dublu fata de normal, mai rasare cate un personaj care da sfaturi complet aiurea, cu niste intrebari nu mai intereseaza cu ce intentie, dar care suna venind " de sus" catre mine, paysana. si iar ma enervezi si nu mi-am luat pastila inca. si mai tare m-a deranjat ca, am mai scris, i-a scris ceva odata si nu s-a obosit sa raspunda, dar cand e rost de comentat, merge.
hai ca m-am enervat iar.
aaaaaaaaa.... cine merge sambata si unde? noi aem masina, dar nu m-as aventura prea-prea departe. si fff important e la ce ora, pt ca un trafic de innebunesti pe sosea.
fi-mea iar a facut kk si s-a asezat in fund pe urma . ma duc sa o salvez.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lavini spune:
Neata gagici! Ce mai faceti, cum mai sunt capsuneii?
Noi nu am mai intrat de ceva timp, ca Andrei a fost bolnavior cobza…muci, putina tuse, febra 39-40…tot tacamul…am dat sange la analize, pipi(ocazie cu care a invatat sa spuna “cucu”), el plangea pe o parte, eu pe cealalta, a fost tare greu mai ales ca suntem singurei…am vazut ca si voi va plangeati ca s-au imbolnavit si capsuneii de la alti copii raciti in parc, si pe mine ma enerveaza chestia asta, ca parintii sunt inconstienti si ii duc in parc asa bolnavi sa transmita si celorlalti…
Poze nu am vazut ca nu am stat bine deloc cu timpul, poate saptamana asta ca a venit mama la mine si pot sa trag si eu chiulul in liniste…Andrei e un nazdravan si jumatate, spune ceva cuvintele, a inceput in sfarsit sa zica si el mama si mi se pare ca suna atat de frumos…din pacate bona l-a invatat dependent de cineva, el nu stie sau mai bine zis nu vrea sa se joace singur…tre sa stau tot timpul langa el, sa vb, sa ne jucam, pana si la baie ma insoteste…asa ca i-am dat tema sa il dezvete la fel cum l-a invatat…
Din pacate nu cred ca putem ajunge la intalnire, nu o sa fim in Buc weekendul asta…poate alta data.Va pup si sa aveti o zi buna!
Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)
kay spune:
DECI e Cyndi Lauper la tv si canta "girls just wanna have fun" si S se uita la ea si da din maini ca ea... acum mai tb sa inceapa "girls just wanaaaaaa have fuuuuun " si sa isi ia mergatorul si sa iasa afara...
lavini, multa sanatate lui Andrei ! sa stii ca si S ma urmeaza la WC, nu scap de ea nicaieri, ba chiar ma ajuta, imi rupe hartia si mi-o da !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lbelciug spune:
Didi, aoleu, ce greu o sa-ti fie fara sot atata vreme. Macar ai pe cineva care ar putea sa te ajute in caz de urgenta pe per saptamanii?
Irinusha, se gasesc si in Ro haine la pret mic, de ex la Carrefour - marca Tex, romanesti dar f frumoase si de calitate.
Gravi, la Catimini am intrat si eu insa am iesit rapidel. Preturile erau astronomice! Nu stiu zau cine cumpara de acolo. Bafta la servici, sa rezolvi problemele bine si repede! Sanatate fetei. Si noi avem muci la greu...
Ella, mi se pare ca verisorii seamana fizic, mai ales la forma ochilor! S-au simtit bine impreuna, nu? Ce tare e tricoul cu "Vote for Baby President"! Eeee, ce mamica si baietel fericiti am vazut eu in drum spre cumparaturi!
Lavini, sanatate multa baiatului! Ce greu trebuie sa-ti fie, dar bine macar ca te mai ajuta si mama. La varsta asta e normal sa nu stea singuri, sunt prea mici ca sa se joace singuri, e mai frumos langa mami si muuuult ma interesant ca sa vada tot ce face ea.
Fetele, cand se face urmat vaccin obligatoriu? La ce varsta?
Am propus si eu intalnire sambata, dar cred ca nu m-ati auzit. Deci: Sambata, ora 17, Carol sau Tineretului! Inscrieri?
Kay, spune si tu cand si unde ti-ar conveni sa fie intalnirea?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
catalina_b spune:
Kay, sincer imi pare foarte rau pentru problemele Soniei. Sunt convinsa ca nimeni care nu a trecut prin ce ai trecut tu nu te poate intelege pe deplin.
Dar asta nu ma face sa fiu de acord cu atitudinea ta de mai sus fata de Irinusha. Ea nu are nici o vina in ce ti s-a intamplat, nu este la curent cu toata odiseea Soniei si nu a vrut decat sa fie de folos. Nu mi se pare fair play sa iti versi nervi pe ea, cand singurii vinovati sunt medicii incompetenti. Sincer m-ai dezamagit.
Pupici, si nu fi suparata pe mine pentru ca mi-am spus parerea.
Catalina, 11+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE
catalina_b spune:
Legat de hainute pentru copii, am fost zilele trecute in Frankfurt. Am cumparat o multime de haine pentru Eva de la H&M si C&A. Super preturi. Nu stiu, H&M sau GAP au venit si in Romania? Pentru ca aici gasesti o multime de haine pentru copii chiar dragute.
Eu ii cumpar Evei multe si de la Marks&Spencer. Au lucruri haioase, si alt gen fata de cele care se gasesc in general in magazinele pentru copii din Romania (in care predomina rozul si movul pentru fetite, care nu sunt culorile mele preferate).
catalina_b spune:
Legat de hainute pentru copii, am fost zilele trecute in Frankfurt. Am cumparat o multime de haine pentru Eva de la H&M si C&A. Super preturi. Nu stiu, H&M sau GAP au venit si in Romania? Pentru ca aici gasesti o multime de haine pentru copii chiar dragute.
Eu ii cumpar Evei multe si de la Marks&Spencer. Au lucruri haioase, si alt gen fata de cele care se gasesc in general in magazinele pentru copii din Romania (in care predomina rozul si movul pentru fetite, care nu sunt culorile mele preferate).
lavini spune:
Kay, multumim de urari...asta cu baia e boala veche, are un auz f fin si cum simte ca s-a deschis usa la baie alearga strigand "pipi, pipi".Apoi sta in usa si asteapta sa imi las izmenele in jos si sa ma asez la toaleta, si rade satifacut...hartia a descoperit-o de putin timp, dar nu mi-o da mie, cie vrea sa fuga cu ea prin casa...
Va pun si eu un filmulet cu Andrei care pune rufe la spalat...asa ma ajuta de fiecare data...si sa le scoatem, si sa le intindem...tac-su zice ca abia asteapta sa creasca, sa nu mai fie el nevoit sa faca curat, ca o sa il scuteasca fi-su de corvoada :))
http://www.youtube.com/watch?v=Su1Uwczsbfw
DidiAlex spune:
Salutare,
hei, Lavini, s-a schimbat culoarea la carutz? Sanatos sa fie bb si sarcina usoara in continuare.
Irinusha, asa este, am luat si io de la C&A trening de catifea cu 4,5 bucata si body pt ca nu le poate folosi pe a lu R ca ala era mai dolo
Kay, hai nu fi suparata , Alina - irinusha ar fi ultima persoana care ar vrea sa te supere si e mesajele ei nu sunt deloc rauintentionate. Ea nu a fost cu noi la odisee si in plus la randul ei a avut mai mult decat ne putem noi inchipui contact cu Herzzentrum din Mü, precum Sonia.
Bafta la intalneala !
Alina, cred ca ai dreptate. s-ar putea sa fie gelos, nu stiu ce sa zic, am inghetat cand am citi faza asta, la care nici nu ma gandisem.
Va fi bine, sunt optimista.
trimit si incerc sa incarc niste poze...
Azi e Sarbatoare mare la ortodoxi, Cuv Paraschiva.
lavini spune:
Didi, mersi de urari, nu am zis ca eram curioasa daca observa cineva...ma bucur ca ai facut-o...da, e fetita, stiam de ceva timp, dar am vrut sa mai aud si o a doua parere.Si suntem in al 9-lea cer, e asa cum ne-am dorit dintotdeauna, baiat si fata, si el mai mare...Tati jubileaza si el, pacat ca nu e langa noi sa ne bucuram impreuna :((