***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Irinusha, sincer, ma deranjeaza. nu arunca cu pietre si rosii fara sa stii despre ce e vb. chiar n-are rost.

si ca sa iti explic, cu toate ca nu merita...

1. problema mea nu e congenitala, deci nu e transmisibila.
2. Tahicardia si hipertensiune le-am capatat din cauza de stres, nervi si oboseala. Au ramas dupa sarcina in care am avut preeclampsie, cand luat 11 pastile pe zi ca sa imi tin tensiunea cat mai aproape de normal, ca sa pot ajunge cu sarcina pana la termen. iar dupa nastere nu am avut posibilitatea sa continui tratamentul, asa ca problema a degenerat si am ajuns sa fac pusee aiure.

si ca sa evit un eventual raspuns, daca nici eu nu am urmarit sarcina, atunci cine? la 35 de eco, 4 morfologii,5 medici ecografisit, 1 sapt in spital... chiar ma enervez cand aud astfel de intrebari.

tu spui ca i-ai testa la 20 sapt... eu am facut morfologii la 14, 20, 26, 31 sapt. si ecografii normale aproape saptamanal. toate astea fara sa fi avut nici un istoric, pur si simpu am vrut sa fiu sigura ca e bine. si tot n-a fost.

si nu tb sa-mi "zica" nimeni sa "testez" copilul, ca nu sunt nici proasta, nici inculta, nici neinformata. sincer.

hai ca am reusit sa-mi stric o zi care pana acum a fost frumoasa.

la revedere.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Arcadi,liviana multumim ca ne-ati vazut "frunzulita"

Pozele le-am facut ieri in parc ca am zis ca asa culori frumoase si noi sa nu amem poze cu ele............

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

HELLO,

duminica sunt anuntate 27 de grade!!! propuneti un loc unde sa ne vedem cu capsuneii; asta ar fi o ocazie buna fiindca dupa aia vremea nu va mai fi asa de frumoasa.

Mergi la inceput

Ioana, si eu am admirat frunzulitele pupam FRUNZULITA ta scumpa !

Ella, nu se poate sambata??? ca duminica vine alex si tb sa-l iau de la aeroport si pe urma imi ia el masina

apropos de masina, ce bine e sa ai una... eu azi am plecat la 10 juma de acasa si m=am intors la 5 juma... asa de bine ne-am simtit...

deci, se poate sambata??? noi ne prezentam !

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ramona, multumesc de intrebare. Da, Mara e voioasa, nu pare racita, doar mai are nasul infundat si tuseste cand se ineaca cu secretii. Noaptea doarme destu de bine, adica poate respira. Azi am fost la ORL-ista cu ea si ne-a zis sa continuam tratamentul cu Eurespal, Zyrtec, Sinupret, Oscilococcinum. O sa mai mergem la ea dupa ce ii trece tusea pentru un control de rutina si a zis ca ar fi bine sa o vada si dr. pneumatolog dupa raceala. In rest, eu am foarte mult de munca, ajung la birou in jur de 6 si plec foarte tarziu (azi am plecat la 9 seara). Sper sa se termine nebunia asta saptamana asta, ca am doua semnari de contracte importante, si apoi sa ma mai relaxez si eu.
Am vazut in seara asta pe Calea Victoriei magazine noi de copii (bine, eu nu mai fusesem demult pe-acolo)..Naturino, Catimini.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

yupiii, ne vedem sambata works for me

kay draga, nu trebuie sa te superi, irinusha nu a vrut sa dea cu rosii, nu stia situatia ta si si-a expus parerea in mod direct, dar fara vreo intentie sa acuze amandoua mamici

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Oana,
e ok si sambata pentru noi in functie de cum confirma si restul fetelor.

Gravi,
n-ai pierdut nimic, Catimini e un fel de Max Mara al copiilor, un t-shirt simplu e peste 100 ron; nici in perioada reducerilor nu-ti vine sa intri la ei.
Naturino face incaltari, de buna calitate dar scumpe.

Ramona,
ca sa-ti raspund ref la mancarea pasata, a inceput sa manance si mai putin pasat dar nu pot inca sa-i dau bucatele; in weekend am fost a Focsani sa ne vizitam finutul si am fost nevoita sa-i dau borcanelul nepasat, doar ce am reusit sa mai zdrobesc cu lingurita direct in borcanel; a mancat fara probleme iar a tara, a gratar, a mancat pentru prima oara gratar dar nepasat, ci bucatele f mici pe care i le bagam eu direct in gurita.
Eu am inceput initial sa-i pasez la blender o parte pe care i-o dadeam la inceputul mesei dupa care ii dadeam mai putin pasat in partea a doua.
cred ca odata cu timpul renunta sa mai vrea pasat fin, deci tre sa avem rabdare.

pun si eu poze noi cu , care si-a vazut pentru prima oara verisorul:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5256688352794815378

Mergi la inceput

graviduta, am intrat eu in mag alea acum 1000 de ani, inainte de S, si erau asa de scumpeeee...

arcadia, ma supar, ca azi m-am vazut cu tutunaru, am stat la povesti si mi-a zis ca au facut si conferinte internationale cu cazul nostru.. daca era curioasa, putea sa intrebe mai frumos. dar sa-mi zica ceva gen tie nu ti-a scpus nimeni sa te cauti, inconstiento... ca asa am perceput eu, mi se pare aiurea. de ex eu am intrebat-o ceva odata si nu mi-a raspuns. da cand e rost de rautati e interesant... si eu chiar "m-am cautat". asta ma enerveaza. ca daca nu faceam eco, ma simteam eu vinovata, dar asa... hai sa mai aruncam cu rosii in cineva, ca e fun.

gata, ma duc la nani, ca azi am umblat toaaata ziulica

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

nu m-am putut abtine si am vazut poze cu bob

ella, e din ce in ce mai frumos. si zi-mi ca nu esti chiar asa de slaba... putina mila fata de biluta-eu

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor,

Noi suntem bine. Toni merge si vorbeste tot timpul. Alin e ocupat cu gradi si joaca. Saptamana viitoare ii voi face prevenarul lui Toni. puteti sa-mi spuneti ce efecte adverse a avut?

Kay, nu te supara, noi stim toate ca ai facut tot ce era posibil ca Sosonica sa fie bine. Doar o perioada am fost la acelasi medic si stiu cate eco am facut.... Irinusha nu a fost cu noi la odisee si nu stie toate astea...Ea a vrut doar sa-ti dea un sfat si sincer nu mi s-a parut ca te acuza de ceva...Eu stiu ca esti foarte sensibila ...dar hai sa nu ne mai suparam asa repede.
Si eu mai dau sfaturi (am doar 2 baieti ) dar o fac pentru a face bine...in niciun caz sa jignesc pe cineva...Hai nu mai fi suparata. Eu te pup dulce si pe tine si pe Sosonica si va urez muuuuulta sanatate!!!
Nici Toni nu mananca supa de legume nepasate. Incerc sa pasez cu furculita si scoate din gura. Asa ca nu am renuntat inca la mixer desi la Alin renuntasem de la un an. Asta e.
Va pup,

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput