***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

trece barza si pe la mine! tocmai mi am facut un test barza si e pozitiv.s a intamplat exact ca la bianca:fix de ziua mea(26 sept) teoretic va fi aceasi dpn.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

WOW, si tu Kristina! FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ckristina, sa fie intr-un ceas bun!Nu ma asteptam fiindca acu vreo 2 zile ziceai ca voi mai stati putintel, desi nu excludeti bb2.Felicitari inca o data, moama ce de bebei...

Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Wow Ckristina!!!! Si ieri ziceai ca mai incolo ;)
Felicitari

Lavini, Liviana, merci, si eu ma gandesc la fel, cum a zis si ieri Ella. Dar chiar e o furtuna de mail-uri :))

Anca 14+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ckristina,
felicitari si tie! sarcina usoara si bebe sanatos!
ce-ati patit doamnelor de va vorbiti cu barza, asa, una dupa alta?

Liviana,
asta e :
http://www.hardrock.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=467&MIBEnumID=3
mancarea e super; am gustat aseara spring rolls cu spanac putin picante, file de pangasius pane, salata casei care e super, costite de miel; parca si cartofii prajiti aveau alt gust; desert am uitat sa mananc;
nu ma vazusem cu multi cunoscuti din piata inca inainte de bebe, asa ca aseara am incercat sa vorbesc cu cat mai multi.
Iar atmosfera in local super , a fost cu concert cu Popa's Band; cand canta astia chiar nu poti sta jos.

Lavini,
te inteleg, mie mi-ar fi foarte greu fara sot;
nu te-am intrebat: cum ti-ai gasit bona pana la urma? esti multumita?
sotul meu a fost de acord sa ne luam bona ca sa scapam de soacra dar nu stiu de unde sa apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ckristina, FELICITARI, sarcina usoara si bebe sanatos!
Merci de informatii si eu ma gandesc ca are o usoara intoleranta la lapte, o sa ii schimb laptele numai sa vina tati acasa ca suntem singurele de 2 zile si afara ploua. Am dus din nou proba din scaun, diseara luam rezultatul.

Carla, uite pun si pt tine majorete, vad ca la mine au avut efect.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, pai cred ca fetele vor sa le incurajeze pe mamicile care inca tatoneaza demararea proiectului BB2. Merci frumos pt link - poate ies si eu cu echipa de la servici acolo.
Bafta cu gasirea bonei, incepe sa intrebi printre cunoscuti, dar si la agentii...
Vii maine in Tinretului, da? De fapt, ne putem auzi si la tel.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Intru repede sa le felicit si eu pe burtici si sa le urez sa aiba parte de multa sanatate si de bebei sanatosi si nazdravani.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Mama ce de-a gravidute! Felicitari tuturor, sa aveti o sarcina usoara!

Didi merci dar eu cupoane primesc prin posta. Apropo de cupoane azi trebuie neaparat sa cumpar Pampers, mai mai 4 cupoane care expira astazi.

Irinusha eu am intrebat pediatru de vreo 3 ori de vaccinul TBC. Nu i-l face si pace. In Germania nu se gaseste, ar trebui comandat in Freanta si mi-a mai argumentat ca a fost scos din planul german de vaccinari pentr ca statisticile au demonstrat ca si persoanele vaccinate au contactat boala. In decembrie o sa faca Tuberculisis-Test parca asa se numeste pentru a vedea cat de predispus este sa contacteze boala.
Am intrebat daca n-ar fi mai bine sa i-l facem in Ro daca tot mergem in noiembrie si mi-a zis ca nu-i necesar, el nu-mi recomanda. Vaccinul TBC am inteles ca se poate face pana la 7 ani asa ca mai avem timp in cazul in care ne hotaram.

Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Liviana,
am vazut si pozele cu baietii cucuieti; acuma m-am convins ca Matei seamana cu tata iar Bogdanel cu mama.

Carla,
Am vazut si poze cu Sabina la mare; seamana cu tati, asa-i?

Mergi la inceput