***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Ckristina felicitari pentru burtica sa dea DUMNEZEU sa mearga totul bine si sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

saru mana de urari!
asa.... zilele trecute ziceam ca mai stam... dar daca tot a venit,noi il asteptam cu drag;

oana, cand ti am scris la bazar nu aflasem ... apoi am facut testul; acum chiar trebuie sa ajung pe langa elias;sun sigur

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

felicitari ckristina, nu cred ca as avea curaj la inca unul acum, pe de o parte regret ca nu am facut imdeiat unul, sa fie amandoi mici, pe de alta zic ca mai bine astept sa faca fata 4 ani si dupa aia :D Sincer as vrea inca 2 ...si deodata daca se poate

Vreo idee cum o fac pe a mica sa-si infranga rusinea de a vorbii cuvintele intregi (cele ce nu ii ies bine) cu voce tare ?:D Caci in afara de ce stie sa zica bine, care sunt destul oricum, nu vrea deact sa repete prima sau ultima silaba din altele noi. Chestiile decurg cam asa: Aude la mine un cuvant, de exemplu 'maine'. Se uita in jos si repeta in soapta cum poate ea de cateva ori ' mane'. Apoi cand e sa foloseasca efectiv cuvantul adresandumi-se zice decat'mi'. Asta nu se intampla la cele ce ii ies bine... si tare mi-e frica ca o vad la 2 ani jumate vorbind numai cu terminatiile cuvintelor :(

EDit:

doxinu zceai de o carticica pe la alt topic ?:D Vreau si eu..e-mail ang3lt0uch@yahoo.com

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

lbelciug, cu timpul liber la noi nu e problema, dar intr-adevar se potriveste bine, fiindca la jumatatea lunii decembrie am perioada fertila. Iaurt de capra am gasit doar Covalact, nu sunt convinsa ca n-au amestecat si cu ceva vaca, dar altfel n-am gasit.
Ckristina, felicitari!!!
Betty, multumesc pentru raspuns si majorete. Acum o luna jumate mi-a zis doctorita ca nu sunt conditii favorabile sa raman insarcinata cat timp alaptez si pana nu scap de stress. Pot sa pastrez majoretele pana in decembrie?
Ella, cred ca Sabina seamana cu amandoi dar mai bine vezi maine in parc.
Apropo de asta: ramane ora 17? In ce loc?
Si o rugaminte: stiu ca sunt noua printre voi dar poate cineva care vine in parc sa-mi dea un numar de telefon, in caz ca mandra mea doarme mai mult si ajungem mai tarziu, sa stiu pe unde umblati? Promit sa nu abuzez de telefon si sa-l folosesc in mod responsabil .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ora 17??? asa de tarziu? pai la 18.30 deja e intuneric... si la intrarea aia, efectiv nu ai unde parca... nu vreti sa ne vedem sus, la polivalenta? e muuuult mai simplu de parcat, muuuult mai putin aglomerat si ajungi imediat la locul de joaca de jos. asta pt cele cu masina. cine vine fara, ne putem intalni chiar jos, la urcarea spre polivalenta, unde sunt niste tobogane si leagane. e tare frumos.

Ioana, vrei sa ne vedem ca ieri? acolo? si cine mai vrea sa vina mai devreme.

am renuntat la cumparaturi ca am vazut ca mi-a venit intretinerea, si e neplatita de... 4 milioane incoa... asa ca mancam ce avem, ca tb sa platim datoriile

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

CRISTINA !!!

BRAVOOO !!! la tine chiar nu ma asteptam ! vezi daca nu mai intru pe mess ce pierd ???

te si sa faci un baietel sanatos si dulce !

si sa nu indraznesti sa treci prin bucuresti si sa nu opresti si la noi ! ca doar stam langa tutunaru !!!

mare !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Bravo, bravi fetelor! Vad ca sunt multe pitestence insarcinate ckristina, lavini. Noi nu...desi cu steriletul nu avem nici o sansa ...si nici nu vreau...oricum sarcina usoara si felicitari.

ella da e super hard rock de aici, am fost si noi, dar si la cele din America. Si mancarea e super buna.

Parca e cam tarziu 17 pentru intalnire. Si chiar nu se poate in parcul Carol? Este muuult mai civilizat ca si parcul tineretului si mai curat. Si sa nu mai spun ca toate intalnirile le-am facut acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu asa retinusem, la 17:00 in Tineretului, dar nu e nici o problema pentru noi sa venim la alta ora. Mihaela, multumesc pentru numarul de telefon.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Multumim pentru aprecierile la adresa "talentului". Daca ajungem maine (ca sper sa le trezesc) o sa vedeti si cat e de "cuminte". Pictura cealalta e facuta de o profesionista la Balonul Copiilor, eram la o petrecere.

Ckristina, bravo, felicitari! Le pupam pe toate gravidutele noastre. Scoatem majoretele cand o fi nevoie si suntem aici pentru suport si incurajari.

Ella, asa mi se pare si mie referitor la baietii Livianei, ca M seamana cu tati si B cu mami. Mama, ce multe spune Bob, oare sa fi contribuit si baby einstein la asta?

Liv, vii cu amandoi daca e, da? Mda, covorul era frumos inainte sa aiba lista de bucate pe el. Astia care fac reclama la Vanish nu stiu ce-i aia pata adevarata, sa vina la mine ca le arat eu unele.

Kay, ai dreptate cu ora, acu mi-am dat seama ca o sa mai prindem vreo ora de lumina. Oare ar fi mai bine dimineata, ce ziceti? cat despre loc, pentru noi e ok sus la polivalenta, suntem si mai aproape, nu stiu insa cat de usor e pentru celelalte mamici.

Ang3ltouch, poate merg incurajarile inainte si dupa ce spune, chiar asa cum spune. Bravo, si aplaudam - batutul din palme e mai usor de inteles decat cuvantul bravo. Noi incurajam si un caca cand iese. Si nu mai compara cu alti copii, fiecare cu ritmul lui.

Poohy, am sa citesc si eu ordonanta aia. Dar nu cred ca nu ti se aplica, din ce am citit eu pe aici era doar referirea Laviniei Sandru la modul de calcul, la net si nu la brut. Asta (daca asa o fi) e o tampenie, toate indemnizatiile se calculeaza de la brut, nu de la net (indemnizatia asta e si ea un venit, si toate veniturile incep prin a fi brute. Doar ale programatorilor dunt direct nete, ca scutirea de impozit a fost data ca sa impiedice migrarea lor). Si ar fi discrimnatoriu fata de alte mame, or asta, care incearca sa repare o nedreptate, nu cred ca face asa ceva. Scria Ella ca era vorba de media veniturilor salariale, iar astea sunt brute, nu nete.

Hai ca m-am intins ca raia, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Mai voiam sa spun ceva si am uitat. Ella, eu am gasit bona prin agentie, si sunt multumita de ea (de bona). Am trimis cererea la mai multe agentii, le-am zis exact ce caut si ce ofer si le-am zis sa nu ma cheme decat daca gasesc persoane care corespund. Am vazut vreo 4-5 pana am ales, da cred ca se putea si mai rau.

Mergi la inceput