***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***
Raspunsuri - Pagina 16
kay spune:
neatzaaa
lavini, lucrez la calm. incet incet reusesc sa mi-l pastrez in mai multe situatii... sau poate ca ma descar in trafic si nu mai ramane nimic pt parcare
carla, ma bucur ca nu te=ai suaprat cu capra bio, am avut ceva emotii...
deci??? intalnirea??? cum ramane?
fetele care fac cumapraturi de la Feeria, cum e? ca vreau sa ma duc cu S sa iau cateva de-ale gurii (ei) si nu stiu daca are rost sa ma incumet pana acolo. ma gandesc sa nu fie traficul aiurea la ora asta...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CarlaV spune:
Ha ha, o sa ma cunosti si o sa vezi ca n-ai de ce. De altfel noi am mai vorbit pe mess si inainte sa nasti, imi pare rau ca situatia a fost de asa natura incat sa nu vorbim mai des.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
lavini spune:
Kay, io la Feeria nu am fost decat in weekend, si traficu e cam naspa...astazi fiind vineri s-ar putea sa fie la fel...dar poti sa mergi in orice alt hypermarket care iti e mai aproape si in oras, ca la ora asta sigur nu tre sa stai la coada.Poate fetele care frecvaenteaza mai des stiu mai multe...io stau in Crangasi si merg la Orhideea de regula sau la Cora Lujerului.
Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)
kay spune:
nu stiam eu de unde o stiu pe sabinna...
lavini, ma duc la orhideea, oricum nu cumpar multe, da am zis sa mai schimb locul.
va pup
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
poohy spune:
Kay, eu am renuntat la Feeria pentru ca e f prost aprovizionat (parerea mea). Adica sambata trecuta nu am gasit nici hartie igienica Si e f aglomerat drumul, cum a zis Lavini
Cand pot (sambata a fost maratonul si am zis ca e mai usor de ajuns acolo) ocolesc
Dar e o parere personala
Se pare ca Manucu are febra de la masele care vor sa iasa toate o data si nu reusesc sa sparga... I-a dat doctorul masaj si calciu sa o ajute + nurofen de 3 ori pe zi pt durere, si a zis ca cel putin o saptamana mai dureaza
Grasuta mea tot cere papa - si acum ii dau ca nu prea mananca - paine etc si nu poate sa manance... Incearca si renunta... Daca nu si-a mancat nici dovleceii... Mi se pare ca a si slabit mititica, dar totusi hainele crapa pe ea
Si ieri a zis "apte" (lapte) si "aie" (baie)!! Plus s-a indragostit de un purcel de plus, il tot pupa si nu mai poate sa doarma fara el...
Anca 14+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lavini spune:
Poohy, un pupic pt Manucu...sa treaca cat mai repede...si la noi au erupt si caninii si vreo 3 masele in acelasi timp si s-au suprapus si cu raceala, asa ca 3 zile am avut febra 39-40.Cu mancarea ai dreptate, nu prea pot sa manance ca ii dor gingiile, incearca cu chestii mai light, sa nu trebuiasca sa mestece-bine, Andrei oricum inghite ca haplea, el nu prea mesteca...sa stii ca cel putin la mine visele s-au adeverit de ambele dati, asa ca cine stie, poate vine fratiorul:))
baiatul meu stie ca il cheama "Dei"-ca pana la Andrei mai avem si imi arata ca are un an, ca unu nu zice...da io sunt asa incantata...
bettyR spune:
Fetelor multumesc inca o data de urari!
Carla, eu mi-am facut test in a 30-a zi ca habar nu am de cate zile imi e ciclu, intre 26 si 32 de zile, asa ca m-am gandit ca poate iese si am calculat ca in 16 sept am avut ultima data, dar nu stiu f sigur ca poate e 17. Acum nu mai conteaza, important e ca nu mi-a venit si nu cred ca e fals, de vreme ce s=a pozitivat, invers ma gandesc ca poate da gres.
Carmen, e mortala fata cea mare a ta, are un zambet ghidus tot timpul, zici ca mereu se gandeste ce sa mai faca.
Ella, cred ca de acum e vremea sa se apuce de vb si capsuneii nostrii, chit ca nu cred ca e regula valabila, fete-baieti, sau varsta. Noi avem o prietena, adica Andreea are, de 1 an jumate, si vb f multe, zice aproape orice, e mortala, spune ca o doare spatele si sa ii faci masaj. Face propozitii de 2 cuvinte. Si Andreea invata de la ea mai repede decat de la mine, acum spune "cucu-bau", inainte spunea numai 'cucu'. Si a mea repeta si incearca sa zica dupa noi tot mai multe, dar nu toate ii ies calumea. Ma distreaza de mor cum vb, zici ca in japoneza. Si mai descopar semnificatiile cuvintelor ei, adica 'pei'=paine, pete=perete, ea=Thea sau Andreea, bei a=bei apa, mae=mare, psi=pisica, tei=trei. Si lista e lunga, mai are si cuvinte simple care le zice bine, gen baie, caca, mama, papa, stie cum fac multe animale. Si cuvantul ei preferat si magic ca obtine ce vrea si cu care ne inbenuneste toata ziua e Dati sau Das, cand cere sau iti da ceva.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
poohy spune:
Lavini, daca o intrebi pe Manu cum o cheama zice "mama" sau "mami" :))) Nu stiu daca vrea sa zica ceva cu n :))) O singura daca a zis "gogo" :))) pentru Andrei
Poate vine un fratior ;) Eu as vrea si fetita si baietel :)))) (pe langa Manu adica) Sanatos sa fie! (da' 3 nu cred sa fac, nici nu am unde sa pun 3 patuturi in camera lui Manu, si nici acum nu stiu unde o sa stea bebe pana o sa poata sa stea cu Manu in camera)
Na' ca acum ma bombardeaza colege de serviciu si de facultate cu mail-uri ca noi - din it si software - nu beneficiam de aia 85% Sper sa nu fie cazul...
Anca 14+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lavini spune:
Poohy, io sustin ideea Ellei, dc aveai dreptul la cic-ul de 6 mil, ai si dreptul la asta de 85%...oricum se asteapta normele si abia apoi se vede ce si cum, dar ar fi culmea sa nu fie aceeasi lege pt toate femeile...cica aseara madama ministru a zis ca se vor calcula 85% din netul obtinut in ultimul an...io nu am vazut, am cetit o declaratie pe net.Zic sa nu iti faci griji, nu ai cum sa ramai pe langa...
Sunt asa fericita, in vreo 5 minute aterizeaza tati, si pleaca abia marti dupa amiaza...si ne-a adus comanda de la Mothercare pt Dei, ca eram in criza de haine pt iarna si primii ciorapei pt bb2...aaa...si niste blugi de gravi pt mine ca e vai de capul meu la capitolul toale...Dar toate ca toate, diseara ma pup si io cu tati si nu mai dorm singurica
lbelciug spune:
Poohy, n-are nici o leg cu faptul ca esti scutita de impozit. Vei lua si tu tot 85% din net caci toate angajatele intra sub incidenta aceleasi legi.
Carla, haha, ce tare faza cu 07/07/07 si 09/09/09. Super ar fi sa iasa iasa cu BB2. Cred ca aveti sanse caci in Decembrie e si vacanta etc, numai bine de conceput BB2. Ce marca de iaurt de capra cumperi?
Doxinu, n-ati facut si poze la intalnire?
Carmen, super tara mandar ta pictata! M-am amuzat copios. I-a placut sa fie facuta indian, nu? Da, pe cea mare cine a pictat-o? Am vazut poza anterioara... cele cu pitica la bara unde erau facute? Ah, si ce-mi plac accentele tale de portocaliu din living! Da grozav de bine cu wenghe si covorul e de-a dreptul superb!
Ella, ai cumva vreun link cu Hard Rock asta? Da-mi si mie pls daca da. Wow, sunt impresionata de ce spune Bob al tau! Ritmul de invatare al cuvintelor, difera de la copil la copil. Matei de ex vorbea perfect la 2 ani, timp ce B nu spune nici acum cuvinte in clar desi intelege multe....
Lavini, iti inteleg fericirea....si ma bucur pt tine.
Daca e vreme frumoasa, eu vin in Tineretului maine in jur de ora 17 sunt la intrarea principala (cea dinspre Budapesta).
Am pus POZE NOI in semnatura.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
Creatii Matei