***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Betty, felicitari!!!!! Sarcina usoara si bb sanatos (si cu putica, daca asa-ti doresti!:))
Mama, cate gravidutze! felicitari mamici, n-o sa va para rau! :)
Si am auzit ceva si de bb3?! Da? Mama, undeva in sufletul meu o invidiez de numa ... cand aveam 18 ani vroiam 3, dar daca am inceput tarziu ma opresc la 2 .... :(

Lavinia, felicitari ptr. fetita! :) Ma bucur ca este asa cum iti doresti! Didisor e cu ochii dupa fetite :D de a observat asa repede :) Sarcina usoara si bb-lina sanatoasa :)

Didisor, ti-o dau pe fi-mea ... asa peste 17 ani ... adica lu' Robert, ca si asa sunt indragostita de ochii lui :) Sarut-mana si ptr. cupon, dar io primesc deja din astea prin posta ... deja am folosit unul, mai am unul ... Si zic ca daca nu exagerezi cu "sucurile" e ok ... si tu iei un paracetamol cand te doare capul, nu? De ce sa nu-i ajutam si pe ei putin cand au dureri?! Si eu ii mai pun lu' Melie un supozitor (ea ia foarte greu siropurile) cand stiu ca are asa problemute. PUpici!

Miniuta, asa ziceam si io, ca nu-i mare diferenta, dpdv al continutului ... doar ca nr. 3 si cel junior e f. dulce sau cu adausuri, gen aroma sau cereale. Noi am trecut acum pe Hipp 2 probiotic ... i-am dat o proba si a baut mai mult ... asa ca profit. Ca nu prea mai vroia asa bine si cica dupa matusa mea trebuie sa bea 400 ml (in afara de alte lactate) ...
Cum mai esti cu morala? Sa stii ca acum 2 sapt. (parca) am fost la Nürnberg la zoo si chiar m-am gandit sa-ti dau un pm sa ne intalnim ... dar mi-a fost jena :) ... pe didisor o stiam si de pe mess., mi-a fost mai usor sa dau buzna ;) ... dar sa stii ca m-am tot uitat dupa tine, am sperat sa ne ajute coincidenta. Dar n-a fost sa fie ... alta data!
Si inca o data: o sa fie mai bine cu somnicul, ai sa vezi! Nervi tari!

Nu mai stiu cine spunea: si ai mei se trezesc cand au febra mare, se foiesc, respira mai greu ... Cris chiar delireaza din pacate. Si eu dorm cu nr. 1 cand e bolnav (pe fi-mea oricum o am langa pat) ... ma simt eu mai bine sa-l am aproape si sa stiu ca pot actiona mai repede.

Carmen, fetele tale sunt bestiale! Ai si dovada? Zau ca trebuie sa fi pe faza, sa le arati mai tarziu, cand or sa aiba si ele copii si or sa se vaite de ei :)

Ella, trebe sa gasesc link-ul sa bag si eu un ochi la Bobitza al tau :)

Carla, te felicit ptr. alaptat. Laptele de capra e super ptr. bb-lusi ... si de mai vrei sa alaptezi un timp ar fi chiar super asa ... dar sa nu fi dezamagita daca nu-l accepta. ARe un gust mai aparte. Si chiar se gaseste lapte de capra bio in tara? Ce marca e si unde il gasesti? Asta asa de curiozitate... multumesc!
Ce mai fac strumfii? Sanatosi cu totii? :)

Kay, pe scurt, sa nu mai pun sare pe rana ...
Daca citeai mai bine si nu sareai imediat in sus, ai fi observat ca nu am vrut sa supar (chiar imi pare rau ca ti-am stricat ziua) si ca nu trebuia sa raspunzi de nu-ti convenea - as fi fost fata finuta si nu mai intrebam! - ... si ca daca dau vina cuiva (daca pot spune ca are cineva vina la asa ceva!?), atunci doctorilor ... atat.
Nici nu vreau sa-mi inchipui ca sunt in pielea ta ... si admir puterea de lupta! Iar Sosonicai ii doresc cea mai frumoasa viata ... si multa sanatate in continuare!
Atat, ca nu vreau sa mai starnesc discutii pe aici ...

Sarut-mana fetelor ptr. "aparare"! :)

Noi suntem bine, dar fiind al meu om acasa n-am parte de computer, doar asa pe fuga v-am citit ... :) Asa ca am profitat din plin si m-am deztrabalat in bucatarie (am facut paine, placinta de mere cu foi cu tot), m-am intalnit cu prietene, am fost la joaca afara ( a fost si frumos), la cumparaturi ... si tot asa. Acum ca ploua iar suntem prizonieri la domiciliu si mi-am cerut dreptul ca altfel va gaseam la alt capitol :)
La week-end mergem la bunici, i-am promis lui Cris muzeu cu dinozauri si "Affenmenschen" (Oameni maimuta) :) ... poate avem si parte de vreme mai buna!
Sanatate plantatie!

Edit: spunea cineva ceva de un vaccin, ceva cu D? Help! Ce-i asta? Si se face in tara cel de tuberculoza?

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, multumesc mult pentru raspuns. Sigur ca e valabil, de ce n-ar fi? lbelciug m-a "citit" bine, si noi ne gandim la bb2, de fapt cand iesea bb1 ii ziceam doctoritei ca urmatorul se va naste in 09/09/09 . Intrebam in ce zi ti-a iesit pozitiv ca sa stiu cat de devreme poate iesi, ma gandeam ca undeva la 10 zile dupa fecundare ar fi optim pentru nerabdarea mea.
Kay, da suna amuzant, am scris in graba. Probabil si capra si laptele sunt bio .

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns referitor la laptele de capra, mie imi place foarte mult dar nu-mi permit sa iau din magazin doar ca sa beau asa, de placere. Fetita mea mananca iaurt de capra si vad ca-i place, probabil nu va fi nici o problema nici cu laptele. Cu niste ani in urma am vazut cum mulg caprele cei de la care cumparam lapte si branza, si am fugit cat m-au tinut picioarele. Erau cu mainile murdare, foloseau vase infecte, nu spalau ugerele, in laptele ala era si pamant si par de capra... Si eu pana sa vad il beam nefiert, ca imi place mult asa . Revin cu rugamintea: daca stie cineva o sursa de lapte de capra obtinut in conditii decente de igiena, sunt amatoare sa iau regulat.

Irinusha, lapte bio gasesc la Auchan (un supermarket de pe la noi), 1 litru costa 13 lei (4 euro si ceva) si iti scriu marca imediat cum ma lasa mandra mea. Cred ca e facut in Germania .

Am vazut ca vreti sa va intalniti sambata in parc dar cica se strica vremea, astia cu prognozele o dau la intors cum le convine. Daca e frumos afara ne primiti si pe noi?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

iaca poza cu indianca, bine ca n-a fost cu carioca.

http://good-times.webshots.com/photo/2441271850066483743kYPsoi][IMG]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele azi m-am intalnit cu SONIUTA este o bomboana de fetita v-o " recomand" la toate.Am stat in parc de la 4-7 a fost super.este asa de vesela si ambitioasa.....mi-a placut la nebunie

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ioanaaaa, am uitat sa-ti dau banii pt apa, abia la romana mi-am amintit

a fost ok drumul, doar ca am luat-o pe pe "scurtaturile" mele ca vroiam la MC.. si la MC era o coaaadaaa, de m-am lasat si mi-am facut niste cascaval pane acasa... dar am ajuns repede, daca nu ma incapatanam sa merg pe la Ploiesti, ajungeam si mai repede.

a Stefi !

p.s. sa veniti la noi, ca avem chiar in fata geamului un bec care se stinge si se aprinde, noi seara spunem ca a inceput discoteca.

cum ramane cu intalneala??? unde si la ce ora? as prefera dupa pranz, ca sa manance S si sa nu tb sa ma car cu incalzitorul dupa mine, ca nu mananca la pranz decat daca e cald... vin oriunde, deja zici ca am aripi la masina, nu roti... pt mine traficul e nimica toata. S sa nu urle, in rest am rabdare.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Carla V,
daca vii sambata in parc, te rog anunta-ma , ca sa aduc ce ai castigat la bazar.

testul de sarcina n-ar trebui sa arate nimic mai devreme de ziua in care trebuia sa-ti vina; de la fecundare tre sa treaca vreo 14 zile ca sa fie destul de multi hormoni de sarcina in organism;
poate sunt teste mai scmechere acum, care se activeaza mai repede; testul de sange , da, iese mai repede de 14 zile.

Irinusha,
faci paine la masina? am primit si eu una cadou de curand , face cica 50 de feluri de paini si briose si minuni dar nu stiu ce tre sa cumpar sa pun in ea.

Carmen_so,
poza e dementiala; saracuta, cat e pictata si pe haine; mare artista nr 1

io tocmai vin de la un eveniment party organizat de companie pentru piata de publicitate; a fost la Hard Rock; frumoasa locatie cu mancare excelenta; in RO e prima oara cand merg; in Barcelona stateam la coada in strada ca sa prindem loc sa intram.
si deci l-am gasit pe adormit de ta-su...

si o banui pe soacra-mea ca indoctrineaza copchilu, ca azi dimineata l-a intrebat de fata cu noi, " , cum il cheama pe tati? " iar a raspuns cu un glascior atat de cristalin "LIVIU"; am ramas masca si eu si ta'su; bineinteles ca numele meu nu-l stie, ce, e fraiera soacra-mea sa-l invete asa ceva?

mamici de 2 copii cu bebe nr 1 baiat, intrebare: la ce varsta incepe sa spuna asa, mai multe cuvinte? ca mie mi se pare ca a prins viteza in utimele saptamani; dupa ce toata vara ma striga si pe mine tot TATA, acuma parca invata un cuvant a 2 zile, ca medie, unele stalcite, altele curate.

hai ca am chef de vorba in loc sa ma duc la dus.

PS1: da, vremea se strica din weekend si nu vor mai veni 23-24 de grade decat la vara; pentru ce ora e intalnirea?

PS2: mananc litera L, ca mi-a smuls tasta cu pricina si desi am pus-o io a loc, nu mai scrie decat daca insist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Oana stai linistita!Asta inseamna ca tre' sa ne mai vedemMie mi-a placut tare cu voi!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ella, cum adica ?? se nasoleste vremea??? mi-a zis mie soacra-mea azi ca pleaca ciorile, e semn ca se strica vremea si nu mai vine caldura decat anul viitor... pai si daca da cu apa de sus ce facem ? unde mergem? mai mergem? hai ca am intrat in panica... 1 zi mai am si eu masina, ca pe urma facem ingerasi din hartie si cutii de cadouri din cartoane pt ziua lui tati...

Carmen, e talentata nr 1 ! pe ea cine a pictat-o? ca mai e o poza cu ea, inaintea celei cu nr.2.

Ioana si mie mi-a placut cu voi, m-am simtit tare bine ! poate venim si maine. da nu cred, ca la 6 tre sa ma pregatesc, adica sa ma spal pe dinti si sa-mi descurc claia din cap... adica as veni ca sa plec... oricum, sambata ne vedem, nu?

fetelor, ajung acasa si parchez. si cand dau cu spatele ca sa pun masina mai bine, ce sa auzi, am atins-o pe cea din spate. aoleo zic eu. si cand dau sa scot cheia aud un foarte tare cioc-cioc-CIOOOCCC in geam. o crizata tipa ca stiti ca m-ati lovit??? de parca intrasem cu 1000 in ea... "ce s-a intamplat doamna?" zic eu calm. m-ati loviiiitt. unde v-am lovit doamna? eu la fel de calma. pai la... a ... in... la... "la ce doamna?". si se duce in spatele masinii sa imi arate ceva. eu, cu acelasi calm inchid geamul, opresc motorul ca sa cobor sa imi arate tanti ce dezastru i=am facut eu la masina. si cand cobor tanti nu mai era.. disparuse. ciudata femeie...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carmen, dragute pozele, suflet mare de artista fata ta!

Ella, acelasi lucru am observat eu de vreo 2 sapt la Andrei...tot bodogane toata ziua si pe limba lui, dar a invatat cum fac majoritatea animalelor intr-un timp scurt, nu ma mai striga nici pe mine tata(ca sufeream de aceeasi boala) si acu o tine una si buna cu "mama", plus ca repeta dupa noi destul de multe cuvinte.Ieri i-a zis bona ca o cheama Mimi, si cand a plecat striga Mimi de mama focului...stie ca bea apa din "cana", ca sta in parc pe "ba(n)ca", i-a zis asistenta cand i-am facut analizele sa ii dea cucul sa ia putin pipi si dupa ce a terminat mi-a aratat pantalonii si a spus "cucu".Acu toata ziua zice, se pare ca ii place cum suna :))

Kay, ce mai conteaza, bine ca nu a fost mai grav si ca doamna nu a patit nimic...aaa..si ca ti-ai pastrat calmul, asta e important..

Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ella, multumesc mult pentru raspuns. Eu retinusem ca Betty facuse testul cu 2 zile inainte de data cand trebuia sa-i vina menstruatia, de aceea am intrebat in ce zi era. Daca nu am retinut bine imi cer scuze. Stiu ca testele de sange dau rezultatul mai rapid, dar tin minte ca si alea se repeta, ca sa se vada ca a crescut nivelul hcg de la o zi la alta. Cum eu fug de intepaturi cat ma tin picioarele si demarajul la masina, iti dai seama ca ma interesa ceva care sa aiba efect inainte de data viitoarei menstruatii.
Eu as veni maine in Tineretului, ca voiam demult sa va cunosc, si atunci pot lua si maieul de la tine, desi nu cred ca plecam spre tari mai calde prea curand.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput