***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***
Raspunsuri - Pagina 11
lavini spune:
Ana, cu Andrei mergem destul de rar ca tati are abonament, dar cum nu e in tara...in schimb ii polace la nebuni la piscina, nu ar mai iesi de acolo...
Liviana, tot Adela Dinu, da a zis ca sarcina era oricum prea mica ca sa fie 100% sigura atunci...nu mai conteaza, oricum...
Kay, mersi, e rooozzz, si felicitari pt noii prieteni!
Betty, felicitari, ma bucur mult de tot, sa fie intr-un ceas bun!Yuhooo, inca unul pe listuta!
Poohy, io zic ca al tau e baietel, asa zice intuitia mea...a ta ce spune?
Lavinia, 21+ si Andrei (11 iunie 2007)
doxinu spune:
betty felicitari,sarcina usoara si un bebe sanatos!
Fetele care mergeti deobicei in TINERETULUI?Io ies cu STEFAN in fiecare zi si ma gandeam sa ne vedem
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
doxinu, pe unde stai? ca deja am prins curaj si ma incumet pe plaiuri straine poate maine merg pana la socrii si poate vin si in parc... nu stiu inca ce sa zic, depinde de cum ne trezim demain pe la cat iesit voi?
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
CarlaV spune:
Betty, felicitari! Iarta-mi curiozitatea, dar dupa cate zile de la ultima menstruatie ti-a iesit testul pozitiv?
Fetelor, nu dati cu rosii, dar n-am vazut sa luati in calcul laptele de capra dupa cel praf, desi este cel mai apropiat ca si compozitie de laptele matern. Este din cauza ca se gaseste foarte greu?
Ipotetic vorbind, dupa ce nu voi mai alapta cred ca trec direct la capra, fara lapte praf, desi un litru de lapte de capra bio este 13 lei .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay doxinu, pe unde stai? ca deja am prins curaj si ma incumet pe plaiuri straine poate maine merg pana la socrii si poate vin si in parc... nu stiu inca ce sa zic, depinde de cum ne trezim demain pe la cat iesit voi? oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
CarlaV, iarta-ma, te rog.
" un litru de lapte de capra bio " ... capra e bio sau laptele?
stiu ce-ai vrut sa zici, dar pare amuzant asa cum e asezat... sau poate m-am tampit indestul incat sa mi se para amuzant...
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
doxinu spune:
Fetele am pus poze de azi din parc prima este mortala!
POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
kay spune:
Ioana, , mortal copilul asta al tau ! e in perioada descoperii vietatilor?
la mine in casa se petrec fenomene ciudate... din senin una din jucariile Soniei care doarme, mi-a zis " hi, I1m the ant!"... si dupa 2 min mi-a zis "Bye-bye" si eu i-am zis " "fui de-aisea drase"...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
miniuta spune:
doxinu, chiar ca e mortala prima poza. asa de cald e la voi de e piciul doar in tricou???? ma rog, ca ultimele zile a fost si aici cald si soare, dar nu m-am incumetat sa-l mai las pe david doar in tricou, din cauza vantului.
carla v, sa stii ca si irinusha recomandase laptele de capra, parca spunea si ca i-a dat baietelului ei deja. ca tot veni vorba de lapte, irinusha, sa stii ca eu ii dau lui david hipp 3 bio, e singurul fara arome pe care l-am gasit. oricum, sotul a cumparat din greseala odata numarul 2, varianta normala, si nu am bagat de seama ca david sa manance sau sa doarma mai bine sau mai rau dupa el, sa fie mai flamand....probabil ca e o diferenta foarte mica intre formulele astea.
na, ca am inceput ca toanta, fara sa o felicit pe betty. am ramas masca....ce de-a gravidute!!! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare zi!
noapte buna!
mamica lui david(21.05.2007)
Graviduta spune:
Fetelor, intru repede, ca tre sa termin un contract. Unul dintre capsunei lucra prin iarna cu o kinetoterapeuta. Imi dati si mie dale ei de contact?
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)