***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (80)***
Raspunsuri - Pagina 12
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Fetelor, intru repede, ca tre sa termin un contract. Unul dintre capsunei lucra prin iarna cu o kinetoterapeuta. Imi dati si mie dale ei de contact? Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
alyna24, dar nu cred sa intre pe aici des; daca vrei id-ul ei de mess, ti-l dau pe mess
ce face Mara vrabioara?
ella_74 spune:
Betty R,
feicitari, sarcina usoara!
hai ca parca v-ati luat la intrecere pe plantatie.
Io nici nu ma gandesc la bebe2, dintr-o mie de motive; unul din ele, poate primul, se cheama egoism cred; restul tin de experienta cu .
INTREBARE:
cine va beneficia de pe urma reintroducerii procentului de 85% din salariu ca indemnizatie de crestere a copilului?
azi auzeam ca proiectul a trecut de Camera.
adica intrebarea era :pe voi va ajuta aceasta schimbare?
Lavinia Sandru, initiatoarea acestui proiect spune ca doar 20 % dintre mamici vor lua mai mult decat acum.
arcadia spune:
bettyr felicitari
doxinu noi nu mergem in tineretului de obicei ca e departe, desi tare as vrea ca imi place mult parcul, e mare si cu multe locuri de joaca/descoperit. super poza cu furnica, si a doua, zici ca se roaga
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
bettyR spune:
Fetelor, multumesc mult pentru urari. Imi doresc sa pot duce sarcina la sfarsit, sa nasc mai usor si bebe sa fie sanatos si mancacios. Nici nu vreau prea multe nu?
CarlaV, in a 30-a zi mi-am facut testul? De ce? Eu sper sa fie valabil mai ales ca am si simptome.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
poohy spune:
Betty, felicitari pentru bebita
Lavini, nu stiu :S Am visat ca e baietel, dar asa am facut si la Manu :))) Si chiar nu am preferinte, dar sunt f curioasa
Doxinu, nu pot sa vad pozele :((( (din cauza firewall-ului de la serviciu...) Dar stiu ce scumpic e Stefan si cum imi venea mie sa il trag de carlionti la intalnirea capsuneilor :D
Ella, si eu credeam ca beneficiaza mai multe... La mine in parc majoritatea ar fi beneficiat (si cele pe care nu le includ nu au discutat subiectul)
Cel putin mie daca se pastreaza legea imi convine foarte mult :D Si asa as fi incercat sa stau mai mult, ca mama nu cred sa se descurce cu 2, deci cel putin pana Manu s-ar duce la gradi - cand bebe 2 ar fi destul de mare sa poata veni Manu cu toate bolile de la gradinita...
Eu nu privesc ca egoism alegerea de a nu avea bebe 2. Sau de a nu avea bebe. Mi se pare ca tine de fiecare - fiecare isi stie limitele, etc. De ce sa faci mai multi daca dupa aia ar fi ceva care nu ti s-ar parea ok, ar suferi si copiii... Mi se par mai de condamnat cei care nu se gandesc inainte. Asa ca si
Are Manucu febra Pana acum nu mi-a prea facut, decat cand i-au iesit 2 incisivi o data De ieri de la 5-6 - si nu stiu de ce! Raceala pare sa ii fi trecut. Are pana in 38, dar nu ii trece si pace. Acum doarme ca o valiza in gara (si doarme de la 10 de aseara).
Mi-a fost mila sa o trezesc, dar totusi mi se pare ca doarme prea mult. Febra are, dar putin. Astept sa mai treaca o vreme sa sun pediatrul...
Bine, a si salivat un pic si nu ma lasa sa ma aproprii de gurita - poate ies maselele (2 colti deja iesisera) dar totusi febra de la dinti nu tine asa mult si nu stiu ce are...
Anca 13+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui CarlaV Fetelor, nu dati cu rosii, dar n-am vazut sa luati in calcul laptele de capra dupa cel praf, desi este cel mai apropiat ca si compozitie de laptele matern. Este din cauza ca se gaseste foarte greu? Ipotetic vorbind, dupa ce nu voi mai alapta cred ca trec direct la capra, fara lapte praf, desi un litru de lapte de capra bio este 13 lei . Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Bulgaria 2008 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
al meu nu il vrea. Am mai discutat cu Irinusha, ea ne-a dat ideea dar nu il accepta. La mine 0,5l costa 1,99E.
le mai dau produse din lapte de capra: cascaval, branza gen Philadelphia, mozzarela si cam tot ce vad ca-i din lapte de capra.
Gravi, s-a intamplat ceva sa cautati kinetoterapeuta?
si Mica parca a avut unul..
lbelciug spune:
Betty, URAAA! FELICITARI, MAMI! Incepe o noua odisee! Sarcina usoara si frumoasa caci probabil va fi si ultima! Tati ce zice? Stiind ca parintii mei vor fi ingrijorati, eu am evitat sa le spun ca-s gravi cu Bogdan pana pe la 4 luni. Ca sa fie echitate, nu le-am zis nici socrilor mai devreme, caci si ei faceau apropo-uri de genul "unu' e suficient".
CarlaV, apropo de intrebarea ta catre Betty: te gandesti si tu la BB2?
Didi, o parasc eu pe Androix: "umbla" pe la alte subiecte!
Gravi, kinetoterapeuta este si Cerasela Radu: 0723-261393.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
poohy spune:
Didi, chiar vroiam sa te intreb! Tu ziceai ca atunci cand au febra si sunt bolnaviori astia micii dormi langa ei ca asa mici fac febra mare repede.
Dar cum faci sa iti dai seama ca au facut febra mare - pui ceasul sa sune? Eu azi noapte de griji m-am trezit din ora in ora sa o verific pe Manu. Dar daca nu m-as fi trezit eu, Manu nu ar fi zis nici pas sa ma trezeasca, la ea somnicul e sfant (ca si laptele praf, vorbind de lapte). Daca o trezesti sau nu ii dai lapticul e jale
Anca 13+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
POOH, pana in 38 nu-i asa de gravv. dar suna un pediatru, sa o vada, sa stai linistita. Manucu !
IOANA !!!!!!!! da-mi un tel sau un mesaj pe nr 0749067127, ca sa vedem cum ne intalnim. da-mi si un bip ca sa am nr tau, ca noi acum iesim pe usa.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui poohy Didi, chiar vroiam sa te intreb! Tu ziceai ca atunci cand au febra si sunt bolnaviori astia micii dormi langa ei ca asa mici fac febra mare repede. Dar cum faci sa iti dai seama ca au facut febra mare - pui ceasul sa sune? Eu azi noapte de griji m-am trezit din ora in ora sa o verific pe Manu. Dar daca nu m-as fi trezit eu, Manu nu ar fi zis nici pas sa ma trezeasca, la ea somnicul e sfant (ca si laptele praf, vorbind de lapte). Daca o trezesti sau nu ii dai lapticul e jale Anca 13+ & Manu 02.06.2007 Poze1 Poze2 www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia |
Anca, ai mei se trezesc cand au febra mare, daca nu ii simt io.
Ce sa zic, ca ma dadeam mareata dar azi i-am dat nurofen inainte de al trimite pe David la cresa. m-a certat si soatza ca ce ii mai dau atatea siropele, dar masele stau sa crape..imi e mila de el
am plecat..