Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Unde-ati disparut?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Unde-ati disparut? Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Am facut o baie! ...nu construit...relaxat...
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
alexa si mami spune:
io v-am zis ca am treaba
acu' sa bag copila la somn si sa ma apuc de bucatareala.
era sa fac o greseala, bine ca am verificat intii clasamentul la miresici ce desteapta sunt!
alexa simami
mariussimiuc spune:
Ce greseala Alinuto?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
cu votarea, bre. ca atunci cu piticii, cind am primit o cerere sa votez o poza care concura cu voi
acu' era sa votez poza care concureaza cu simo
alexa simami
doinabita spune:
Buna sexoaselor! Eu am facut mancarica.Am facut o ciorbica de porc si o tocanita, tot de porc, salata de varza.Acum astept sa inceapa telenovela sa ma uit nitelus pe la Armanzii aia de acolo.
Roxana , avem si gradina, acum o pregatim pentru primavara, curatam tot ce e uscatura...e treaba multa.
Maine tre sa fac iar pachet fetei, vine azi acasa si astept sa imi zica ce sa ii mai fac.
Voi ce faceti gagicilor?
Alinuta gata papica? eu cred ca o sa fac pe seara niste clatite ca nu am facut de mult.
la toata gasca de sexoase , casnicute!!!!!
Doina Bita
monica-elizabet spune:
pe toate
eu iar cu treburi pe-aici ca mai am juma de ora si plec la gradi dupa ruxi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 Daniela, mami de capsunica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuleteElvetia in miniatura |
te-a prins pofta fumatului?
Am citit tot. Revin duminica in forta
WE placut
Miki