Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 4
alexa si mami spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza![]() ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daniela, mami de capsunica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete![]() Elvetia in miniatura![]() |
te-ai apucat?!

alexa si
mami
Danelutza spune:
Inca nu m-am apucat 
, dar nici mult nu mai am 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
hai la o narghilea amandoua :)
miky
abia Duminica? da' pana atunci unde fugi?
eu va servesc cu Cremsnit dar e pus la rece...ashe mai pe seara va dau intalnire ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
M-am prezentat la dulciurele
, poate ma rostorn de tot de pe scaun ![]()
am sa fac si eu miine, blatul de la tavalita si sa-i bag la centru niste crema de vanilie ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
mmm...ce minunatie trebuie sa iasa
si-apoi o mai tavalesti prin ceva?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Nu o mai tavalesc prin nimic, am sa-i fac niste dungi de ciucalata, ca sa aiba mai multe calorii ![]()

Elvetia in miniatura
Bimilit spune:
e rand de tavaleala
?
vreau si eu
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
CRISMIR spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet hai la o narghilea amandoua :) ![]() miky abia Duminica? da' pana atunci unde fugi?eu va servesc cu Cremsnit dar e pus la rece...ashe mai pe seara va dau intalnire monica Prajituri si papa bun Papa de post |

MONICA,ce imi facusi
...tre' sa fac si eu neaparat
A,si mersi de info cu aluatul de cozonac...deci ies umflate,pline si gustoase
la toata gasca!!!Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
Pentru crema:
-6 galbenusuri
-500 g zahar
-6 plicuri zahar vanilat
-2 l lapte
-250 g amidon
-100 g unt de calitate
Amestecam laptele (400 ml) cu amidonul si cu galbenusurile. Eu le-am facut cu mixerul putin.
Punem pe foc restul de lapte cu zahar si cand fierbe adugam treptat compozitia de oua. Amestecam sa nu se prinda. Punem si vanilia. Cand s-a ingrosat si omogenizat bine pune 100 g unt bucatele. Untul se va topi acolo, amestecam cu lingura de lemn si dam apoi crema la racit
(ti-am dat copy , reteta este de la Vero)
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui Bimilit e rand de tavaleala vreau si eu . |
Pai o asteptam pe Georgi sa vedem daca i-a pregatit bagajul lui mustatea

Elvetia in miniatura