Sezatoarea canadiana (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ange, pai un cadou mai special, plateste-i un masaj la un spa .. sau o maseuza sa vina acasa, chestii din astea ... ce fac bine la suflet .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Ana, cum mai e la job? eu sunt in ultima zi la mine si vreau sa zic ca sunt in prag de depresie, maica, nu stie nimic, cred ca it trainuiam mai repede pe Victor!
respir adanc si ma duc sa imi cumpar pantofi!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Maru, tu macar scapi, io nu stiu pe care s-o mai dreg c-am ramas cu toate in urma si balmajite, si schimbate ; pe de o parte o inteleg, ca nu prea a avut cine sa-i arate, au facut ce au putut; pe de alta parte azi a fost ultima zi a mimozei, si s-a suparat ca am numarat cash-ul din caserie cind a plecat! moama, pai si sora cu mama sa fi fost si soldul de casa tot se face; apoi a plins pe umarul directorului de productie ; iar aici erau ceva de genul vine scorpia, pleaca printesa

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

carmen,wow ce desteapta esti! bravo mai! acum sun la "finlandeze".revin

miki,cu riscul de a mi-o fura imi permit sa te contrazic.
Orice copil are sanse sa frecventeze o gradinita fie ea familiala,fie privata,fie cpe.Numai ca trebuie sa stii ce sa faci si cum sa actionezi.Degeaba iti inscrii copilul pe o lista de asteptare daca nu dai telefon sau nu te duci personal la gradi respectiva in luna iunie atunci cand se refac grupele.In general in cpe-uri listele de asteptare se sterg odata pe an.dispar pur si simplu.asa este softul facut
Pt cele familiale tebuie sa suni la biroul coord. sa-ti dea lista cu toate locurile disponibile si binenteles nr. de telefoane.
Cat despre "prioritatile" educatoarelor iarasi te inseli.De exemplu sunt n garderii care nu te accepta cu copilul.Eu chiar am lucrat intr-un cpe de genul asta de la care am fugit repede
Ca sa pot sa-l aduc pe Robert la grupa de langa clasa mea mi-au trebuit 7 luni.Crezi sau nu, e adevarat.Avem prioritate,e drept dar asta nu inseamna ca primul copil care musca sau sare in cap de pe scaun il si dam afara cu gandul ca trebuie sa facem loc pt copilul la x educatoare.
Si ca sa te conving ca sunt locuri destule in gradinite indiferent de natura uite aici situl unde poti viziona o parte din ele www.magarderie.com
Cristina,bafta.si sunt convinsa ca ai sa gasesti un loc pt puiul tau.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ange, mai degraba o atentie, prietenie cu ele ... nu stiu, educatoarele de la grupa soricelului sunt ok dar pe furioasa nu stiu cum s-o abordez, de fapt ma'nerveaza si pe mine, pitica plangea cu niste lacrimi de mama-mama si se catarase pe mine ca o liana, efectiv am lasat-o distrusa Spune-mi tu care ai lucrat cu ele, cum fac? Mie mi-a fost usor cu educat cealalta, puteam vorbi deschis cu ea dar cu furioasa cand ne vedem pe bune de nu ma simt martian, nu stiu efectiv ce si cum sa-i spun Are tot timpul un zambet fals afisat pe fata si priveste de-ti vine sa-ti ei campii, ma gandesc de ce a ales sa lucreze cu copiii si cum fac copiii de la grupa ei sa nu se simta terorizati

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana, esti mortala, cu " vine scorpia, pleaca printesa..." Adevarul e ca atmosfera la servici e al naibii de importanta. Eu am plecat de la un job unde aveam 6 saptamini de vacanta platite pe an, program misto, la 5 minute de casa, numai ca atmosfera te omora incet. Dame quebecoase la menopauza! Adica o combinatie beton! Acolo am vazut ce-i aia birfa adevarata, ipocrizie pina la Dumnezeu, lipsa de profesionalism si sa nu mai dezvolt!
Aici unde sint acum, slava Domnului, mediu anglofon, super draguti, n-am nici o treaba. Dar vacanta mi-a scazut la 4 saptamini Nu poti sa le ai pe toate, ce naiba!

Oana, ce frumos s-a distrat Antonia, draga de ea! Cu amintirile astea va ramine toata viata! Si cu "sexualul" am ris de n-am mai putut! Ma duc si eu la Jean Coutu sa-mi iau un ruj "sexual"...

Cristina (mQQm) La Multi Ani, fetitei tale talentate!
Pupam pe toata lumea si we placut cu mult, mult soare!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Stiti care e una din activitatile favorite ale mezinului meu? Uitati
aici . E mai rau ca o pisica ..., are o rabdare de speriat. Nelia, te poti uita, ca vezi masina de spalat. Uscatorul nu il pasioneaza asa rau . Ei, si ca vb de scos din dulapuri, ce bag eu in dulapuri cu 2 maini e scos de 4 .. si de Matei si de Marc, de zici ca o trecut tornada ... Marc imi scoate toate oalele de 2-3 ori/zi, apoi cartile, apoi hainele din sertare, apoi DVD-urile de pe raft , si tot asa ne distram pana seara, eu le bag, el le scoate. Sa il mai adaugam pe Matei care insira numai jucarii de ale lui peste tot si ... tabloul e complet .

Nelia, multa sanatate lui Lisandru! sa treaca repede de la primul antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ica,hmmm ma intristeaza ceea ce spui.daca am inteles bine soricica ta merge la gradi inainte de ora 9,00.O lasi in sala de accueille la gramada cu mici cu mari si cu vrajitoarea aia care deschide gradi dimineata. Sala de accueille este greu de acceptat de catre unii copii.Acolo nu se face nimic interesant in afara de a manca micul dejun de acasa,de a asculta la tv sau de a se juca fiecare de capul lui.Pe unii copii ii insecurizeaza (ca sa zic asa) faptul ca nu este clasa lor,nu sunt doar amicii lor de joaca,nu este madama lor. Ca o paranteza pot sa-ti spun ca eu, cand intram la 9,00 pe poarta gradinitei de cum ma vedeau pe geam fugeau toti din sala asta pe colidor direct pe mine si de cele mai multe ori abia reuseam sa ma dezbrac si sa salut toata lumea.Stateau agatati ca liliecii de mine si-i dureau in cot de striagatele educatoarei ce-i avea in grija.Se simteau in siguranta,eram acolo si asta-i facea fericiti.aveam copii care ma asteptau in vestiar cu parinti cu tot.Refuzau sa intre in sala de primire...
Asa ca o inteleg foarte bine pe soricica ta(ce fain suna) Ceea ce poti face este sa vorbesti tu cu ea,sa-i explici ca acolo cu vrajitoarea nu sta decat putin pana vine doamna ei.Poti sa-i dai de acasa un mic dejun,o jucarie preferata ceva . Cat despre madama aia nu ai ce face.Ce cadou!termina,nici vorba! Tu ai impresia ca daca sari cu atentii pe ea va fi mai gingasa.Ehhheee! Aia e chiauna.deschide la 6,00 uneori si pana la 8,30 e depasita de situatie.Ceea ce poti sa-i oferi este o cafea de la Tim.(hai ca iarasi mi-ai adus aminte de pe vremea cand deschideam eu gradi si aveam un tatic care-mi aducea la 7,00 fix o cafea cu un corn de la Tim;cred ca afisam aceeasi fatza de care povestesti tu despre tanti aia)
sper ca te-am incurajat putin
sunt varza la teorie,la practica in schimb ma laud dar nu am cui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Citat:
citat din mesajul lui ange

carmen,wow ce desteapta esti! bravo mai! acum sun la "finlandeze".revin

miki,cu riscul de a mi-o fura imi permit sa te contrazic.
Orice copil are sanse sa frecventeze o gradinita fie ea familiala,fie privata,fie cpe.Numai ca trebuie sa stii ce sa faci si cum sa actionezi.Degeaba iti inscrii copilul pe o lista de asteptare daca nu dai telefon sau nu te duci personal la gradi respectiva in luna iunie atunci cand se refac grupele.In general in cpe-uri listele de asteptare se sterg odata pe an.dispar pur si simplu.asa este softul facut
Pt cele familiale tebuie sa suni la biroul coord. sa-ti dea lista cu toate locurile disponibile si binenteles nr. de telefoane.
Cat despre "prioritatile" educatoarelor iarasi te inseli.De exemplu sunt n garderii care nu te accepta cu copilul.Eu chiar am lucrat intr-un cpe de genul asta de la care am fugit repede
Ca sa pot sa-l aduc pe Robert la grupa de langa clasa mea mi-au trebuit 7 luni.Crezi sau nu, e adevarat.Avem prioritate,e drept dar asta nu inseamna ca primul copil care musca sau sare in cap de pe scaun il si dam afara cu gandul ca trebuie sa facem loc pt copilul la x educatoare.
Si ca sa te conving ca sunt locuri destule in gradinite indiferent de natura uite aici situl unde poti viziona o parte din ele www.magarderie.com
Cristina,bafta.si sunt convinsa ca ai sa gasesti un loc pt puiul tau.

Click aici

Imi pare rau sa te contrazic dar nu ai absolut deloc dreptate. Am facut tot ce zici tu sa fac si tot nu a mers. Efectiv e o generatie mare de copii nascuti dupa 2006 si realitatile sunt foarte diferite.
Am mai povestit pe aici in timpul anului despre problema asta a gradinitelor, mai ales in cartierul meu, dar cred ca tu nu mai citeai in perioada asta.
Eu iti spun ca gasitul unui loc intr-un CPE e o loterie si depinde enorm de cartier si structura polulatiei din cartierul respectiv.

Si am uitat sa spun ca am primit doar un telefon de la o gradinita la 7 CAD dar care nu imi comvenea unde e plasata, imi era f. greu sa ajung fara masina acolo.
Iar eu am dat telefoane f. multe , din 6 in 6 luni maximum. Am o lista in excel in care scriu de cate ori dau telefoane, ca sa nu uit unde am sunat.Si pe cine mai trebuie sa sun

. Iar de magarderie.com, acolo nu sunt locuri la 7 cad decat foarte rar, si de cate ori am sunat erau deja date.Plus ca cel putin in zona mea, cele care scot locuri sunt aceleasi tipe( la 25 cad) care se repeta. Ceea ce spune mult de calitatea gradinitei.
Nu ma crezi, fa o cautare cu codul meu, H1k5A8 si selectionezi 7 cad si o sa vezi ca nu e nimic.

Mai usor gasesti plimbandu-te prin parcuri pe la 9-10 si intrand in vorba cu educatoarele de acolo. Eu am gasit asa pt. o perioada dar doar la timp partial.

Dar oricum mai bine nu redeschidem discutia ca iarasi ies scantei, ca nu e prima oara cand se cearta lumea pe aici pe tema asta.
Oricum eu cand aud ca e simplu de gasit loc mi se urca sangele la cap. Pt copil de sub 18 luni e practic imposibil la CPE. Si raman la convingerea asta. In Montreal. Mai ales daca nu are un frate mai mare inscris acolo.
Gata ma intorc la temele mele ca iar ma enevez cu gradinitele. Si mi-am adus aminte ca se apropie noiembrie, si e cazul sa dau iar telefon si sa fac turul pe acolo.
Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ana, esti mortala!
Denisa, cred ca asta se intampla cand aduci pe cineva fara experienta in universitate, care habar n-are cu ce se manaca granturile, etica si tot asa. Ma uit la ea si ma gandesc la mine saptamana viitoare. Pantofi tot imi cumpar!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ange,

Simi, ai dreptate cu atmosfera, stii ce-am observat - barfa le aduce celor ce-o fac mariri de salarii bune na' ca iar am dat din casa

Cristina, daca te decizi ptr Bois de Boulogne, te pun in leg cu gardiana de care spuneam, atata ca gradi nu este subv, dar poti face cerere cum ajungi aici si primesti banii anticipat

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput