Sezatoarea canadiana (109)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
Nelia si Miki-sanatate multa.SI ai mei au running nose dar cam atat,cel mic tuseste un pci dar pt ca nu stie sa sufle nasul.
Maru-bafta multa.La mine e ok for now,adica de azi intru si eu mai in "paine "cum se spune, sa speram ca va fi ok.Noi avem cam 100 de oamnei la productie si vreo 50 in birou,doar cu jumate cam interactionez si am 2 sefi
Numai bine tuturor!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
cge spune:
Cred ca si eu voi veni cu Anca, baietii cred ca merg la film.
Am vazut ca este un cinema chiar in Square Decarie.
Simonna, tu vii cu masina ? Vii de acasa sau de la job ?
Am veni cu tine cu masina,daca se poate, eu acum sunt in Laval, mi-e mai greu sa ajung in Montreal.
Merci si mai vorbim,
Cristina
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
Ziua buna!
Moi, eu am scris un mesaj duminica, da`nu-i aici, de unde rezulta ca l-am trimis nu! :)
Incerc sa ma repet:
Khristin, esti super baftoasa, dom`le, la copii! Bebe arata macar cu o luna mai mare decit este, muult mai usor de manevrat :) E o scumpete, de sor`sa mai mare nu mai zic!
mQQm, la multi ani cu prea multa intirziere pt miss adolescenta, sa ne povestesti si noua cum e cu doi.
Dana, idem, La multi ani, plus ca Radu ii tansmite lui Edi ca e periculos sa sari pe scari si daca n-a stiut acum a aflat...
CGE si Ana, mergem impreuna cu machina mea. Cristina, cu Ana deja ne-am inteles c-am vorbit la tel... Da`daca voi vreti sa veniti toti patru nu incapem... De ce nu trimiti tu tatal cu copiii la un cinema in Laval? Te lasa la mine pe drum si te duc eu acasa.
Nu`s ce v-am mai spus... aha, ca nu-s daca accepta aia la Marathon sa venim cu vinul nostru, apropos de cineva care sugera ca-l aduce :)
Si alte noutati va voi comunica vineri, ca ma distrez de la loc comanda :)
nelia spune:
Nici in bombonele!?! Vinul adica... Uraaaa! A venit calculatoru' nou!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
cge spune:
Simonna, decat eu vreau sa vin cu tine.
Si eu am vrut sa te sun, dar nu mai apuc seara.
Marius cu copiii vor fi deja in Montreal, ca ei acolo au scoala/gradinita. Poate trece sa mi-o lase pe mandra mica la restaurant.
Te sun oricum asta-seara, sa iti spun ce program mi-au aprobat sefii de acasa si de la job ptr vineri.
Nelia, felicitari ptr calculator. Sa il folositi cu spor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dragaica spune:
Ica glumeam , hai nu te supara si o floricica virtuala
Pitilache scuze , nu am verificat lista, mercic
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Dragaica spune:
Simonna eu eram cu vinul, e inca valabila oferta numai ca nu stiu daca se poate.
Pitilache daca suni pentru rezervare intreaba, te rog, daca putem aduce vinul nostru, please
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
carmen77 spune:
Dragaica, nu cred ca se poate duce vin la Marathon, m-am uitat pe site-ul lor si comercializeaza ei vin, bere, etc, si nu scrie nicaieri ca ai putea sa iti aduci vinul tau, de obicei la orice restaurant ce are optiunea asta se precizeaza clar si mare. Poti sa mai arunci o privire aici: http://www.marathonsouvlaki.ca/e/beverages.htm .
mikiion spune:
Ne-am intors abia pe la 4 acasa. Marc doarme neintors, acum la 6.30 (de 3 ore jumate ), nu stiu cum va mai dormi la noapte. Dar l-a epuizat asa de tare toata nebunia asta cu spitalul......
S-au miscat destul de repede si am fost luati cu prioritate pt. ca aveam deja o trimitere spre ei. Asta inseamna ca am facut analize de sange eco la gat( a cam urlat la doctorita ca era asa uracioasa ). Toti ceilalti doctori au fost simpatici si au stiut cum sa-l ia. Chiar ne-a uimit ce cuminte a stat cand i-a luat sange. Ma asteptam sa urle de durere. El nu a zis nici pas.
Concluzia. Oreion, logic nu. Nici nu se face daca ai vaccin. Confirmat de doctor. Si nici locul ganglionului umflat nu e unde ar fi facut oreion. Ceva ciudat acolo, mai ales ca a ramas asa ca o galma in interior. Analizele de sange erau bune( eu intrasem deja in panica cu idei de genul leucemie si alte prostii) insa daca nu se dezumfla singur in 3 saptamani revenim la biopsie ca sa ne verifice mai bine. Oricum ne-au tratat profesionist. Am stat mai mult sa ne faca ecografia dar in rest( repet cum eram veniti cu trimitere) s-au miscat repede. Eram cu prioritate. Ce m-a mirat cati parinti erau veniti cu copii pt. chestii gen raceli care mie mi s-au parut destul de obisnuite si mai simplu de mers la o clinica obisnuita. Se asteapta infinit mai putin decat la urgenta. Unii au stat de pe la 9 cand am ajuns eu pana pe la doua
carmen te inteleg ce zici, mai ales daca ar fi facut si febra. Cat de mica acolo. Dar mie mi s-au parut inculte si nepregatite. Adica stiu eu mai multe decat ele in ce priveste santatea copiilor. Si e primul meu copil si n-am experienta lor. Dar asta e , sunt venite din lumea a treia unde toate bolile eradicate pe aici inca exista.
Mi-a placut gradinita voastra, m-am uitat pe site. Din pacate toate sunt in vestul insulei. Nu am inteles daca sunt la 7 cad.
gata s-a trezit pisoiul
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
pitilache spune:
Dragaica, am vorbit la Marathon si nu se aduce vin, dar sepoate cumpara de la ei!
monicutza_bb si nelia, am rezervat si trei scaune pentru copii vostrii.