Sezatoarea canadiana (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Pitilache sa ma treci si pe mine pe lista

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ica ce vrei sa spui... e mai bine in poze, ca nu se vad cosurile si nici celulita
Cge vai de capul meu, aseara pe la 11,30 bucataria mea arata ca dupa razboi,pe jos era telina, morcovi,usturoi......cica sotul m-a ajutat
Reteta e simpla, am pus rosii, morcovi, radacina de telina, telina frunze, usturoi. Peste toate astea am turnat saramura, la 1L de apa am pus 1 lingura de sare.
Daca vrei sa se mureze mai repede poti fierbe saramura si o pui calda, vecinii mei( administratorii) au tras vinul nici nu va inchipuiti ce bunatate de vin negru au facut
Doamne cum se descurca romanul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Dimpotriva, n-am vrut deloc sa sune asa. Ai mai' ca n-ai nici de unele din cele mentionat si chiar arati mult mai bine decat in poze, asta era ideea

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sanatate bolnaviorilor!

Khristin ai o familie superba! Felicitari si sa fiti sanataosi si la fel de frumosi!

Noi suntem Ok, obositi morti. Tony o tine tot asa cu trezirile, lucrez de imi sar capacele(clienti,rapoarte, workshopuri-zici ca nu se mai termina) BB e bine, e maricel. Aseara i-am auzit inimioara puternica. Sper sa-l tina DD sanatos si sa fie totul bine. Am 15 saptamani, l-am simtit miscand. Cred ca l-am clonat pe Tony si iese un Tony miniatural.

Sa aveti o zi faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Pitilache vin si eu cu copii (oare as putea rezerva doua high chairs ca daca nu au asa ceva disponibile nu pot ramane, ca nu pot alerga dupa amandoi). Sotul munceste asa ca nu am incotro, va trebui sa vin singura doar cu copii. Asa ca daca sunt disponibile doua scaune pt copii (sau macar unul) am sanse mai mari sa raman.

Miki si Nelia sanatate multa la copii (miki inte;eg ce vrei sa zici despre doamnele de la gradi )

Khristin bun venit pe lume puiutului Chris, este un dulcel iar surioara se vede ca este topita dupa el. Sa fie sanatos si sa creasca frumos

cfelinar bafta multa cu cautatul unui apartament. Tine-ma la curent si e musai sa facem o intalnire iarasi luna viitoare sa te cunoastem si pe tine

Abia astept sa le vad pe toate fetele, sper sa si pot ramane cu copii.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Olga, incearca sa te odihnesti

Kristin, frumosi puiutii tai, amandoi

Nelia si Miikon, sanatate copiilor

Pitilache, asteptam poze

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Sanatate tuturor puisorilor bolnavi! Sa se faca bine cit mai repede!
Mikiion, asa e cum ti-a spus Carmen, dupa infectie ganglionii cervicali ramin umflati, unii chiar pina la 2 saptamini. Si eu m-am speriat odata dupa un episod de febra a baiatului, la vreo saptamina am vazut ca are o umflatura dupa ureche, am fost la doctor si mi-a confirmat ca unul din ganglioni i-a ramas umflat.

Nelia, imi inchipui ce sperietura ai tras cu bebe! Speram sa fie bine acum!

Oana, pentru chalets de sarbatori poti sa incerci la www.chaletslauzon.com . Omul, Michel Lauzon are 14 chalet-uri, unele mai mari, altele mai mici, numai ca-i la St-Jovite, aproape de Mont Tremblant. Sper sa mai gasiti ceva, noi odata am inchiriat un chalet pentru sarbatori, numai ca l-am inchiriat din septembrie, la inceput. Dupa aceea nu mai era nimic liber in Laurentide. Succes!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, ce idee buna! Bebe e bine, se pare ca au avut dreptate cei de ieri, adica a fost o reactie secundara la penicilina, dar nu alergica, ca nu i-a iesit nimic pe piele si nici altceva nu are schimbat. Pediatrul mi-a spus ca e bine, asa ca as putea veni si eu vineri, daca pina atunci nu mai aduce Tudora altceva acasa. Fetele sint la patinaj, dar nu stiu daca Octav se descurca si cu ele si cu bebe, ca el nu e Ecaterina Teodoroiu ca mine, asa mi-a spus astazi legat de altceva...
Pitilache, oare au scaune pentru copii? Ca daca ar avea, as veni fara carut si l-as pune pe bebe intr-un scaun, i-as da sa rontaie ceva si as sta si eu linistita de vorba. Altfel, e destul de complicat, pentru ca nu e loc de carut si lui oricum nu-i prea place sa stea in carut, ca nu vede bine ce se intimpla. Daca nu au scaun, poate il vrajesc pe Octav sa stea el cu toti trei, chiar daca nu sint acasa, ci la patinoar.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Am facut deja rezervare pentru 12 persoane, este pe numele de Roxana. Au scaune pentru copii sigur, caci am fost odata cu Isa si nu cred ca-i problema. Nu cred ca o sa fie asa abundenta de copii tocmai vineri seara!

Dragaica erai deja trecuta pe lista, o trec acum si pe Monicutza. Simi, tu nu vii?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multa sanatate puiutilor bolnaviori
si ale mele astea mici sunt inca cu nasul de aspirat, macar nu au facut febra de loc, si au inceput sa doarma noaptea fara accese de tuse
vai nelia ce sperietura ai tras; bine ca e bine acum
azi am terminat cu dentistul, am fost de dimineata la cleaning, sa vedem cat o sa vina factura acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Roxana, multumesc de intrebare, stiu ca si pina acum m-am tot "fofilat" si n-am venit decit o data sa va vad, dar vinerea dupa masa la mine e foarte ocupata. Termin munca la 4, apoi am curs de yoga, apoi are fetita mea curs de jazz-balet. Poate reusesc numai sa trec sa va vad intre cele doua cursuri, dar nu pot sa fiu sigura! De-asta n-am zis nimic pina acum. Mi-ar place sa vin, nimic de zis!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput