Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 7
anaconda2 spune:
Aerlilian , ce tot zici ca e ziua 26 ?? Se socoteste a cata zi esti de la INSEMINARE ! Daca au trecut macar 14 , ai putea face un test de pi , ptr control . Numai dimineata , cu prima urina , stii asta ..
Mada , imi plac fataitele alea , insa sper sa se fataie cu folos !! Zilele astea trebe sa dam mai multe inseminate "raportul" ... .
cosicel spune:
Aerlilian, stii bine ca suntem alaturi de tine, desi eu sper ca ai bebitza si-ti faci griji neintemeiate!
aerlilian spune:
Anaconda ,sambata a fost a 14-a zi de la IA,astazi este z16.Deci,ar fi trebuit sa se vada sambata,nu?
cosicel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Anaconda ,sambata a fost a 14-a zi de la IA,astazi este z16.Deci,ar fi trebuit sa se vada sambata,nu? |
Esti convinsa ca trebuie sa apara II, dupa 14 zile? Pana nu vine cm, nu cred ca testul pe urina e elocvent! Pe de alta parte, e destul de naspa cu raceala....
mada23 spune:
Lali.. nimic deosebit, aceleasi dureri de burtika si de , asa ca astept cumintica, cum o vrea DD .
poopici la fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
anaconda2 spune:
Aerlilian , nu e musai sa se pozitiveze fix la 14 zile . Depinde de organism . Pana nu vezi rosu ....esti gravida ! Si chiar daca vezi rosu .....poti fi si atunci gravida .....(vezi Rala) !
Deci....cum s-o mai luam !? Nici asa , nici asa....
Asteptam doar , ca daca e sa se prinda , oricum ne creste burta :))
monicabo spune:
Fetelor, astept sa citesc vesti bune de la voi!
Sa fie cu noroc!
Rala, esti pe faza? Ai fost la T? Sau urmeaza sa mergi?
Si eu ma duc astazi la cabinet, la eco, sa vedem cat de lunga va fi asteptarea
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 34+ Ana Maria
mada23 spune:
Arishica...macar tu iubita nu dai nici un semn, sper ca sunteti bine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
clau0072 spune:
Buna , fetele!! Va tin pumnii tuturor celor care aveti emotii zilele acestea, in asteptarea celor doua liniute!!Sa fie cu noroc!