Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 6
anaconda2 spune:
[quote]citat din mesajul lui simona74pm
Buna fetelor! Ma bucur ca v-am descoperit si aflu vesti noi.Sunt disperata ca nu am un,puteti sa ma ajutati si sa-mi spuneti adresa dl.dr Tutunaru eventual un nr de telefon,adresa clinicii particulare unde l-as putea gasi.
Va multumesc!
ADRESA CABINETULUI ESTE :
STR SANDU ALDEA NR 86 (ZONA MANASTIREA CASIN)
TEL PROGRAMARI - 0720 099 299
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va asteptez la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale, pufuleti si mere surpriza!
Felix
cosicel spune:
Neatza! Merci pt micul dejun, e f bine venit!
Cam multa liniste p'aci in ultimele zile! Sa fie pt ca T a fost plecat?
aerlilian, te astept cu vesti! La anaconda pare mai mult decat evident, asa ca vreau doar o confirmare...
lalitica2000 spune:
neatza dragele mele,
lilishor draga cu siguranta ai facut testul mai devreme. Eu zic sa il refaci azi. Chiar daca ar fi sa iasa negativ trebuie sa mergi mai departe. Este obligatoriu. Nu vreau sa te aud ca te lasi de inseminari. Oricum, oana una alta, te asteptam cu un test pozitiv.
anaconda, ziceai ca iti faci in dimineata asta un test de pipi. Ce zice testul?
felixica, multumim de tratatie. Esti tare tacuta in ultima vreme. Sper ca nu vrei sa ne parasesti...
anaconda2 spune:
Neata fetele !
Lali , maine se fac 12 zile de la IA , deci o sa incerc sa fac maine dim un test ...de proba . Stiu ca e devreme , insa sper sa se vada ceva pal...ca data trecuta , tot in ziua 12 .
pasa spune:
Bon dimine!
Fetelor, ce mai faceti????
Eu am fost plecata la o conferinta, dar acu m-am returnat si sper sa am timp sa citesc din urma! Caci nu vreau sa pierd nici un detaliu!
Am apucat sa citesc cateva pagini si am vazut ca TAMY ma intreba ce mi-a gasit Tutu de m-a pus sa fac monito!
Tamy, mie nu mi-a gasit nimic practic, la mine problema e ca am o singura trompa si nici aia nu e cine stie ce mandrete! E foarte foarte subtire si are un traseu cam ciudatel. Tutu mi-a zis sa incercam 6 luni pe aia, asa cum e si daca nu si nu trecem la fiv!
pasa spune:
Rala, mamico, sa inteleg ca azi il vizitezi pe Tutu sa vezi ce mai face bebe? Cum te simti?
Sarah, Magita, Mada si toate fetele tutunite
mada23 spune:
buna fete dragi
Felix..buna cafelutza
Rala...ma gandesc la tine , m-am multasteptam vesti
Anaconda...
Aerlilian....pana nu vezi roshu, stii tu esti , mergem inainte orice ar fi
pupici tuturor, revin mai tarziu cand ma eliberez
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
sarrah spune:
buna fetelor,
am intrat sa va salut ! intr-adevar este cam liniste pe aici ! dar...stati sa vedeti cand vor veni vestile bune de la anaconda, aerlilian, mada, cosi si toate celelalte inseminate ! fetelor, eu sunt nerabdatoare sa aflu ca sunteti gravidute !
cine se mai insemineaza saptamana asta?
pony- bafta azi la monitorizare ! cd faci IA ?
pentru toate tutunicile
aerlilian spune:
Lali ,dimineata asta am ratat-o,sunt deja la serviciu...Voi incerca maine dimineata,pt ca deocamdata nu am niciun simptom de cm.Si e z26...
Cosi,Mada ,multumesc de sustinere,probabil ca nu am incotro,merg mai departe...
Anaconda,poate ne inveselesti tu cu vestea cea mare...
Sunt in continuare atat de racita,ca nu simt nici gustul mancarii,nici miros nu am...Cred ca ma voi apuca sa iau tinctura de mladite de zmeur incepand de astazi,pt ca am inteles ca nu are contraindicatii.Poate scap de chistul ala de care zicea Tutu ca ar fi endometriozic.Ca mie tot nu-mi vine sa cred ca e asa...