Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

clau, activeaza PM sa-ti trimit detalii legate de preturi!
Elias e f. aproape de cabinet- cam 5 min de mers pe jos! De la cabinet mergi pe linia lui 41 spre Manastirea Casin si spitalul e vis-a-vis.Daca intrebi pe cineva pe strada, sigur te va directiona cum trebuie.
Succes! Rezultat beton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona74pm spune:

Buna fetelor! Ma bucur ca v-am descoperit si aflu vesti noi.Sunt disperata ca nu am un,puteti sa ma ajutati si sa-mi spuneti adresa dl.dr Tutunaru eventual un nr de telefon,adresa clinicii particulare unde l-as putea gasi.
Va multumesc!

,,Orice lacrima poate fi o picatura de suflet"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau0072 spune:

Mersi mult, Tamaryllis ! Esti o dulce! Ca de altfel, toate fetele de pe aici!Nu prea stiu cum sa activez PM. Eu cred ca am reusit,dar daca nu, atunci ma straduiesc sa reusesc cumva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

aerlilian, sper ca zilele astea sa ne dai o veste buna! Nici gand sa abandonezi! Cel putin, in ce ma priveste, T a fost destul de clar: 3IA si apoi investigatii, asa ca se aplica si in cazul tau, daca nu e deja samburelu' ascuns prin uter si vrea sa-ti dea palpitatii!!!

Nu's cand tb sa apara semnele de gravideala, insa eu nu simt nimic! Si ca atare, sper ca urmatoarea IA sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Fetelor, cum pot sa activez PM ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau0072

Fetelor, cum pot sa activez PM ???

Vezi daca nu merge din bara de sus din 'contul meu' -> 'profil personal', sau din stanga, 'meniu' -> 'profil personal'.

Mergi la inceput

Cosicel, primesc un mesaj prin care sunt anuntata ca "la acesata pagina se lucreaza inca si doar eu si administratorul avem acces". Nu inteleg de ce!!!!

Mergi la inceput

Gata, am reusit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona74pm spune:

Va rog frumos un raspuns!
Milioane de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Simona pe prima pagina a acestui subiect vei gasi toate datele de contact.SUCCES si BINE AI VENIT!!!
inainte de micul ghid de laparo sunt informatii utile

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput