Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 4
GArGAritza27 spune:
Multam mult pt ca m-ai trecut si pe mine in lista
Pupicei si weekend placut tuturor
magdita spune:
Cu multa placere iubita.
Week-end placut .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aerlilian spune:
Fete dragi,am avut zi super grea,nu v-am uitat,nu v-am parasit!
Anaconda ,eu nu simt nimic...dar te-am rugat pe tine in cateva randuri sa-mi povestesti ce simti,ca tu esti sigura ca esti gravi si vreau sa descopar si la mine macar un simptom mic...
Felix, cafeaua ta e cea mai buna!!!
Pup fetele mele dragi!
sarrah spune:
buna fetelor,
si eu am avut o zi grea...dar gata s-a terminat !!!
sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum vi l doriti !!!
aerlilian- sunt trista, nu ma mai iubesti !!!
aerlilian spune:
Anaconda,am priceput!Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie un bebe sanatos!
Sarrah,vezi ce spui,ca acusica ma urc in masina si te trezesti cu mine la Pitesti!Se poate sa faci asemenea afirmatie???.E mai bine acum?
aerlilian spune:
Buna dimineata,printese!
z24,test de sarcina negativ...deci...nu e nici acum!Si nu mai pot ,si nu stiu ce am de facut in continuare,incotro sa o iau...Sa mai fac si a treia IA,sa iau o pauza si sa ma relaxez putin,sa ma programez pentru o noua laparo cu T...Sunt atat de deznadajduita,ca nu stiu ce sa mai fac...
anaconda2 spune:
Aerlilian , a cata zi e de la IA ? Parerea mea e ca ti-ai facut prea devreme testul , si e de pi , nu de sange...
sarrah spune:
aerlilian- - uff, stiu ca esti nerambatoare sa afli... dar totusi cred ca testul de urina e facut prea devreme ! nu fi trista, dc ai un samburel in burtica, nu-i face bine supararea ta ! stiu ca ai spus ca nu vrei sa te mai intepi luna asta pentru bhcg asa ca asteapta sa-ti intarzaie menstruatia macar o zi, pentru a fi concludent rezultatul testului de urina ! uite o
clau0072 spune:
Bun gasit, fetelor!!! Dupa o evadare motivata, ma reintorc la voi!!! Am avut o luna atat de incarcata!!! Dar, acum, pot sa va marturisesc ca nu mai sunt clandestina , ci "tutunareasa" cu acte in regula,caci luna trecuta am fost la consultatie si saptamana viitoare voi avea laparoscopia. Mi-e foarte teama ! Nu atat de interventia in sine ci de rezultatul ei ! Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii?? Cum pot ajunge de la Gara de Nord la spitalul Elias? Fiind din Galati, nu am ajuns inca decat la cabinetul doctorului si atat! Apoi, as vrea sa stiu , cam cat trebuie sa am pregatit la mine pentru aceasta interventie? Ma refer la banuti pt domnul doctor, asistente sau pentru cine mai trebuie. Ma bucur tare mult pentru fetele care asteapta deja un bebe si sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu, toate vom reusi sa cunoastem bucuria aceasta! Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai repede! Va pup !