Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 3
mada23 spune:
buna dimi fete dragi
am intrat sa beu cafa cu voi, dar Felixutz si-a inchis afacerea, nu mai da nimic, tare buna era cafa ei
va pupacesc dulce pe toate, WE placut, aveti grija de voi.
Eu mai profit de concediu si fac nani toata ziua
pentru fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
GArGAritza27 spune:
Lucialu multumesc din suflet pentru incurajari, chiar am nevoie pt ca trec printr-o perioada tare nasoala. Sper sa fie asa cum zici tu si Tutu sa aiba leac si de cojocul meu ca tare mult imi doresc sa fiu si eu mamica, mai ales cand vad cat sufera sotioara mea din cauza asta. Dar stiti voi mai bine prin ce trec acum si cu voia bunului Dumnezeu si puterile magice ale lui Tutu vreau sa cred ca se va rezolva.Si multumesc pt ca m-ai facut portocalie, sper sa trec si la culoarea corespunzatoare, de fapt sa trecem toate.
Ma bucur tare mult ca v-am descoperit si povestile de pe prima pagina imi dau sperante.
Ma treceti si pe mine in lista voastra de aspirante, pls?
Va pupacesc si cate o pentru voi toate
Speranta moare ultima!
felix76 spune:
Madutzu meu, nu mi-am inchis afacerea si uite, ca sa iti demonstrez, va invit pe toate la cafeluta, laptic, ceiut, laptic cu cereale, 3in1, pufuleti si praji! Chiar daca e mai tarzior, merge o cafeluta mai slabuta asa! Restul sunt bune oricand...
Pooop,
Felix
lalitica2000 spune:
lala, trebuie sa suni la nr de pe prima pagina sa iti faci o programare la cabinetul particular de pe str. C-tin Aldea. Prima data iti va face un istoric al tau si al sotului si iti va face o echo. Am impresia ca o consultatie este 1,5 mil iar o luna de monitorizare(care presupune vreo 3-4 echo sau chiar mai mult) parca 2 mil. Nu mai stiu exact ca de cand n-am mai fost eu stiu ca s-au schimbat tarifele. Exact pot sa iti spuna fetele care au fost ultima data pe la Tutunaru
rocsy2007 spune:
sa faci si niste ceai de naprasnic feli ca am auzit ca se prinde bebe cu ajutorul lui.
mmc_nd spune:
Roxy draga, cred ca daca mergi si la alt doctor, trebuie sa fii pregatita pentru o cu totul alta abordare, daca nu cumva si o noua opinie. Pentru ca stii ca dr.T este mai non-conformist - in multiple directii .
Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc un week-end foarte linistit!
magdita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GArGAritza27 Lucialu multumesc din suflet pentru incurajari, chiar am nevoie pt ca trec printr-o perioada tare nasoala. Sper sa fie asa cum zici tu si Tutu sa aiba leac si de cojocul meu ca tare mult imi doresc sa fiu si eu mamica, mai ales cand vad cat sufera sotioara mea din cauza asta. Dar stiti voi mai bine prin ce trec acum si cu voia bunului Dumnezeu si puterile magice ale lui Tutu vreau sa cred ca se va rezolva.Si multumesc pt ca m-ai facut portocalie, sper sa trec si la culoarea corespunzatoare, de fapt sa trecem toate. Ma bucur tare mult ca v-am descoperit si povestile de pe prima pagina imi dau sperante. Ma treceti si pe mine in lista voastra de aspirante, pls? Va pupacesc si cate o pentru voi toate Speranta moare ultima! |
Gargaritza, fa un mic istoric similar celor de pe prima pagina cu analize, investigatii si rezultate si se rezolva.
Valabil pentru toate fetele care nu sunt si vor sa fie trecute pe prima pagina.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lalitica2000 spune:
magda promit ca dupa laparo, cand o sa am un diagnostic, o sa iti cer sa ma pui si pe mine pe prima pagina...dar va fi direct la proaspete gravidutze...ce visatoare sunt...
GArGAritza27 spune:
Magditule asa deci povestea mea: 27 ani, diagnostic menopauza precoce, chist seros pe ov stang, 1 an de incercari naturale, in acest an am facut si o luna de stimulare cu Ovamit,dar nici un rezultat nici macar un folicul cat de mic, analize hormonale cu dr. T + inhibina B (urmeaza interpretare analize de carte dr. T, sotul speromgrama super ok.
In mare cam atat, mai multe detalii dupa 16 cand voi afla verdictul de la Tutu.
Merci mult si weekend placut