Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 5
tamaryllis spune:
clau, activeaza PM sa-ti trimit detalii legate de preturi!
Elias e f. aproape de cabinet- cam 5 min de mers pe jos! De la cabinet mergi pe linia lui 41 spre Manastirea Casin si spitalul e vis-a-vis.Daca intrebi pe cineva pe strada, sigur te va directiona cum trebuie.
Succes! Rezultat beton!
simona74pm spune:
Buna fetelor! Ma bucur ca v-am descoperit si aflu vesti noi.Sunt disperata ca nu am un,puteti sa ma ajutati si sa-mi spuneti adresa dl.dr Tutunaru eventual un nr de telefon,adresa clinicii particulare unde l-as putea gasi.
Va multumesc!
,,Orice lacrima poate fi o picatura de suflet"
clau0072 spune:
Mersi mult, Tamaryllis ! Esti o dulce! Ca de altfel, toate fetele de pe aici!Nu prea stiu cum sa activez PM. Eu cred ca am reusit,dar daca nu, atunci ma straduiesc sa reusesc cumva!!
cosicel spune:
aerlilian, sper ca zilele astea sa ne dai o veste buna! Nici gand sa abandonezi! Cel putin, in ce ma priveste, T a fost destul de clar: 3IA si apoi investigatii, asa ca se aplica si in cazul tau, daca nu e deja samburelu' ascuns prin uter si vrea sa-ti dea palpitatii!!!
Nu's cand tb sa apara semnele de gravideala, insa eu nu simt nimic! Si ca atare, sper ca urmatoarea IA sa fie cu noroc!
cosicel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clau0072 Fetelor, cum pot sa activez PM ??? |
Vezi daca nu merge din bara de sus din 'contul meu' -> 'profil personal', sau din stanga, 'meniu' -> 'profil personal'.
clau0072 spune:
Cosicel, primesc un mesaj prin care sunt anuntata ca "la acesata pagina se lucreaza inca si doar eu si administratorul avem acces". Nu inteleg de ce!!!!
lucialu spune:
Simona pe prima pagina a acestui subiect vei gasi toate datele de contact.SUCCES si BINE AI VENIT!!!
inainte de micul ghid de laparo sunt informatii utile
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...