Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 8
lizzy spune:
marc e in continuare cu scaune modificate. nu-i mai pot spune diaree ca nu mai e apa, dar clar nu e refacut sistemul digestiv pt ca are si acum crampe, gaze, e agitat, uneori plange si se tine de burtica, scaunele sunt moi, urat mirositoare... nu stiu, altceva decat orez, branza, banane, morcovi si ceai de menta nu i-am dat. el nu papa paine prajita si cascaval, adica nu papa bucatele deloc. e tare dat peste cap, e iritat si suparacios, loveste cu pumnul sau musca fara motiv, se vede ca nu e in apele lui...
de abia astept sa-si revina complet...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Dia1609 spune:
dianarus, pe marc il doare inca burtica, de aia e asa... mai poti incerca paste de orez cu branza calcica, mere, cereale din lapte HN.. alte idei poate iti mai dau fetele. sanatate cat mai rapid!
dianocica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa probabil ca si ea zice ceva de genul:"a vazut-o careva pe mama mea?cine-i stresanta asta? |
Parent like there's no tomorrow!
kikineata spune:
Dianarus, asa era Garga cand avea probleme cu burtica. Pana nu i-am dat Debridat nu s-au pototlit forfotele din burtica. Se vedea ca are crampe.
Am vazut poze frumoase cu Denis care e mai inalt bine decat Luca rugbistul, Yagmur cochetica la nunta (tre sa-ti zic o vorba sa-mi amintesti), Ale cu mami rosii ca focu la zoo, Luciaro cu Stefan care pare de 3 ani intr-un parc super dragut, s-atat, am uitat parca mai era....a, pustoaica Deea cu un baietel care mi se pare ca seamana cu o fetita :)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
danutz spune:
Buna,
Chiar asa Shoshiko, LA MULTI ANI! cu sanatate, fericire si belsug.Si scuza intarzierea...
Pare rau de problemele voastre cu casa, citesc cu maree interes pataniile voastre fiindca la anu' cam asta o sa ne astepte si pe noi.
Eu zic ca cel mai important lucru este sa fiti voi sanatosi...restul, incet incet o sa se rezolve cumva.
Am inebunit de dragul fulguletilor!!!
Denis si Luca plimbareti, David de Deea un fumos si un dulce, Ale de Adina frumoasa si cocheta, Dandusa cu burtok-ul si cu Crinutza cea carliontata si cu ochii mari, iar Serban la fel de smecher!
Adina, pentru ce ati facut analize?
Maine merg si io la eco sa vad ce-mi mai face tiroida...cam am neste emotii!
Week-end-du fu minunat, padurile patriei pline de culori, aer curat, noaptea la Sinaia am dardait rau...Acu' o sa ma intrebati ce am cautat noaptea afara...pai furataram mireasa, care mireasa saraca era cu rochie mulata pe tzitzi si restul cam golas, asa ca a dardait cel mai tare. Oboseala oboseala mare... bine ca nu l-am carat pe Rares cu noi ca nu ar fi dormit neam si am fi tinut-o numai intr-un concert.
Asta a fost, a trecut...
Pupez gasca!
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shoshika Acs, iti multumesc! Esti o draguta! Multa sanatate bolnaviorilor! Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain) |
chiar asa, shoshika, am cautat in lista si nu stiu cand e ziua ta! chiar azi??
de o mie de ori! sa fii sanatoasa si iubita!!!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
lizzy spune:
kiki, ai mess de la mine ce faci? nani?
hai cu sfatu', hai cu debridatu'
Marc 2- si Ianis 4
roxanica2006 spune:
Salutare, fete dragi!!
La multi ani, Shosika!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, tot ce-ti doresti tu !
Am deschis calculatorul cu sufletul la gura, convinsa fiind ca dandusa a nascut, ca asa prezicea Desiree: "pana luni nasti..." da' se pare ca s-a inselat. Oricum e mai bine sa stea in burtica Raducu, desi..cred ca arata ca un copil la termen.
Noi am fost in w-e la tzara la cules de struguri, apoi la Mogosa din nou , stiti voi la lacul ala, in Maramu', super vreme, o toamna de vis, parca mai faina ca vara. David s-a simtit perfect.
Dianarus, ma bucur ca n-ati ajuns la spital cu Marc pt. rehidratare, bine ca e asa..cum e. La mancarica nu stiu ce idei sa-ti dau, cam acelasi meniu, mai poti sa-i faci piure cu lingurita laptele HN.
Stati asa ca mi-am adus aminte mamici care dati lapte praf TOPFER la fulguleti, exista lapte TOPFER JUNIOR sau asa ceva, ori continuati tot cu TOPFER 3 ?? Ca eu am intrebat la noi in farmacii, dar n-am primit niciun raspuns.
danutz, iar la nunta? si iar mireasa sexoasa??
A_deju, inseamna ca am inteles eu gresit si am fost chiar deplasata cu mesajul ala de incurajare.Chiar ma simt prost...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu