Fulguleti de nov-dec 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Si daca tot e vremea pozelor, o bucatica din ziua de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

a vazut-o careva pe Crinuta?carliontata mea cu ochii mari...fetita mea cea intelegatoare?de cand zice ca o cheama Crina a devenit alt copil...ce s-o fi intamplat intre timp,d-zeu stie...
probabil ca si ea zice ceva de genul:"a vazut-o careva pe mama mea?cine-i stresanta asta?

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciaro

Si daca tot e vremea pozelor, o bucatica din ziua de ieri

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze Serban

chiar vroiam sa te dau de gol,ca stai in umbra si nu ne zici si noua de englezul Serban si de cate stie el sa zica si sa faca...
baga singura,sa nu-mi dau eu drumul la gura,ca nu ma mai opresc zau...

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

mmmm,frumoasa ziluciaro, frumosi si cei din poze,da cam pustiu parcul ala nu?pt o zi asa frumoasa......
teutzeu si alba ca zapada...
adinazot e scumpica rau ale a ta,toata rosie asa
Mai fetelor da pe unde umblati,pe la ce chefuri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

da dandusa tocmai am vazut-o(in pozele lui luciaro ) da de ce zici ca a devenit un alt copil???mie mi se pare la fel de scumpa si carliontata si cu ochii mari...si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata!!!
azi mergem la analize,am emotii,sper sa nu o chinui pe ale prea tare...tineti-ne pumniiiiiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Sa incep prin a multumi de aprecierile primite.... m-am simtit super la nunta, m-am simtit bine cu mine aranjata si decoltata .... dar a trecut... sint destul de trista si debusolata.. nu stau sa povestesc ca nu am stare... nici nu am citit din urma... pe scurt vine o perioada grea pentru mine si s-ar putea sa dispar un pic, pana ma regasesc....
Multumesc si de sfaturi... incet, incet parca intelege si Luca ca nu e bine sa-si faca rau... inca e plin de cucuie dar sper sa rezolvam problema. Am petrecut un weekend minunat alaturi de Denis.... se mai alearga ei dupa vreo jucarie dar in rest se inteleg bine.....
Sper sa reusesc sa nu-i transmit insa stresul meu care din pacate va dura cateva luni bune... Ma rog doar sa nu ne imbolnavim si sa trecem iarna cu bine...
Sper sa nu va suparati pe mine si sa ma intelegeti. O sa mai intru sa va dau de stire despre noi...
Va pup cu mare drag

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Adinazot, tin pumnii pentru Ale cu analizele!
Se vede ca v-ati distrat in weekend. Mi-ai dat o idee buna cu Muzeul satului. N-am mai fost cam de mult.

Dandusa, Lucia, v-am admirat fulguletii!
Dandusa, sambata, intre un dans si-un parc :), am facut, impreuna cu bursucii, biscuiti dupa reteta ta. Distractie mare mai ales la taiat cu formele. Tito nu prea a mancat, dar fetele si ai lor prieteni da (plus mama, adica eu). Asa ca au avut mare succes :).

DeeaA, mai ca as veni si eu la voi la tara :). Pare tare fericit David printre atatea animale, plus piscina cu apa.

Asiza, Yagmur, ce mandrete de baieti! Si parcul arata foarte bine!

Lacramioara, dar de ce nu sunt recomandate ceapa si usturoiul pana la 3 ani?

Chiar daca e cu intarziere: Shoshika, la multi ani! Va tin pumnii sa reusiti sa aranjati totul cat mai bine si cu casa si cu Tudor!

A_deju, felicitari pentru job! Multa sanatate lui Eric!

Dianocica, asteptam cu nerabdare site-ul! Dar d ce mai face?

Ruxandra, vacanta placuta! Mi-am notat reteta de biscuiti si abia astept sa am timp sa incerc.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

A_deju, felicitatiuni pt job. Despre ce e vorba? Si ce faci cu Eric daca nu mai merge la gradi? Ca din cate am inteles tata pisoi lucreaza, mama pisica asemenea, so? Aveti vreo clona, vreunul? :))))))

Mamaana, chiar misto aia cu WTF la canada. Eu mi-o traduceam cu totul altfel…

Dianocica, multumesc pt pachet. Cand ajunge iti spun cum e :)

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Gata,am venit de la analize,a mers neasteptat de bine si repede,o tanti draguta ,finuta si cu precizie.Maine avem rezultatele,speeeeer sa fie bune!
O saptamana buna de tot va dorim!

Mergi la inceput