Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 6
adinazot spune:
Buna fetelor!
Vreau sa urez si eu SANATATE multa tuturor bolnaviorilor!!!
Am fost si noi ieri pana la dr,Ale are un ganglion care se umfla cateodata,acum e ff umflat si vreau sa stiu de ce.Nu e bolnava,e bine mersi,doar ca ganglionul ala arata oribil,e mare.Este in partea dreapta a gatului,pe lateral.Luni mergem la analize,oricum trebuia sa le facem pt 2 ani.Nadajduiesc ca totul va fii bine.
KIKINEATA,DIANARUS,va doresc sanatate multa!
DEEA,ce frumosi sunteti la baie!Micutul e fericit tare!
PORUMBITA,v-am admirat familia frumoasa!sa-ti traiasca prichindeii!YAGMUR,tu arati fff bine!eleganta si mereu cu zambetul pe buze!pupam Luca,sa-i treaca crizele!
RUXANDRA,calatorie faina,va pupam cu drag!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Spunem si noi prezent. Dupa 3 zile de tratament, Stefy e mai bine, am fost azi la control, da rmai avem de continuat cateva zile. Am reusit sa colectez si eu de undeva o raceala si sunt.... varza, dar asta-i alta poveste, dar daca sunt pe forum, inseamna ca is bine....
Ma inebuneste cu cate incearca sa spuna odata.... si nu se mai opreste... e atat de incantata cand o asculti...
dianarus, sanatate multa lui MArc, cred ca el saracutul e cel mai bolnavior....
Donia, multa sanatate si la voi...
Porumbita, sunteti o familie frumoasa si fericita....
Dbunny, Stefy mai "roade", vorba vine, cand curat eu si ii place..., dar eu am citit ca usturoi crud si ceapa, nu se dau pina la 3 ani. Asa ca evit, dar dansa face ce face si mai gusta. Iar apoi spune: "ma-mi, u-te", adica e iute si mi-l da inapoi. Asa gusta si ceapa si hrean si altele... ce nu-s recomandate la varsta lor.
DeeaA, frumoase pozele, dar ma asteptam sa fie mai multe.... Se pare ca ii place in apa.
dianocica, spor la compus....
Yagmur, am vazut pozele si iti sta tare bine. Sus moralul.
dianav, ai dreptate, usturoiul contine arsenic si asta ar fi motivul pentru care nu se recomanda crud, pina la 3 ani.
Nici Stefy nu suporta sa doarma cu talpitele acoperite, il mosteneste pe tati. E jale. Cand vreau s-o duc afara sta la imbracat, dar la dormit, musai cu talpitele goale.
acs, sa va traiasca finutul si sa fie sanatos. Pentru iritatie incearca NIdoflor, la noi a dat rezultate.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
m_monique spune:
tema usturoi: socrii mei i-am mai dat usturoi crud, pisat si amestecat cu putina apa, dar nu prea se da in vant dupa el. il pisca cam tare.
in schimb ceapa cruda mananca ca un disperat. cana ma vede ca curat ceapa incepe: mami tapa.
13+
si Andrei (16.12.2006)
mamaana spune:
multa sanatate micutilor bolnavi
si noi raportam nuci uscati la stephanie si lumanari de aspirat la isabelle
acum am curcanul la cuptor ca e / o sa fie thanksgiving pe aici
a_deju felicitari pentru job
wtf = wait till friday pe aici
deeaA spune:
teutz mda,vad ca si-a revenit cat de cat,in rest e vioi,il las in pace sa faca cum simte el.
adinazot si cum sa nu fie fericit cand e super ahtiat dupa apa?
iulia stefy nu sunt mai multe poze ca nu am aparatul meu ...ma bucur ca piticuta se simte mai bine,iar tu sa te faci bine repede
asiza spune:
Buna seara, mamici dragi!
Azi am petrecut o zi absolut minunata alaturi de puiul meu drag, impreuna cu Yagmur si cu Luca. A fost o zi superba de toamna, asa ca ma luat copiii la plimbare in Parcul Central. Enjoy!
Va pupam pe toti, mamici si fulguleti!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
Si am mai gasit niste pozici cu noi la tara(tot de asta vara ) http://picasaweb.google.com/DeiutaA/DavidLaTara?authkey=2UiOHU-167g#5255279431544595122.....offf ce carnat
deeaA spune:
asiza mai da ce v-ati mai distrat,ce barbatei...da si ce mamici
Gata,nb tuturor,ma bag la somnic!
adinazot spune:
Ce liniste pe aici,se vede ca e vreme buna,toata lumea e afara!Si noi am fost toata ziua la plimabre,la zoo si in muzeul satului,a fost excelent.POZE
ASIZA si YAGMUR,super pozele,frumosi baietii si mamicile!
DEEA,e scump foc puiul tau,vesel tot mereu!
Teutz spune:
Vazut poze cu super-flacaii Denis si Luca la plimbare in parc si la locul de joaca impreuna cu mamicile lor frumoase, poze cu David, puiutul zambaret al Albei ca Zapada (cum iti spune Ruxandra) si cu frumusetile de Ale si Adina la Zoo (ce v-ati asortat si ce bine va sta in rosu!).
Va pup pe toate si va urez o saptamana usoara! Noapte buna!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)