Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 5
kikineata spune:
Dianarus, remember diaree continuare:
-sticksuri, covrigei sarati
-calciu carbonic un vf d ecutit sau fiola de calciu
-glucoza in ceai
-lapte HN
mai era ceva dar creieru' obosit.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Dia, sa porti sanatoasa pantofii si s ale tocesti flecurile de-atat dans, au mai bine nu dansa ca nu stii peste cati ani mai gasesti altii:) KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006) |
da-i naibii ca ma duc la viena la sf de luna la shopping! sa vezi acolo cum umplu 6 valize de pantofi, mama lor de pantofi.
aa, si eu am un 40/41 ... dar acum am intrat intr-un 40 de mare nevoie... sper sa nu-mi rup deshtele in ei .. bine ca i-am gasit
da' ce de fete cu 40 pe-aici! 9poate in buc se gasesc, sau aici se vand primii, naiba stie, o fi cererea mare :))
asiza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 remember diaree: -hidrasec -enterol (si apoi ultralevura de la desiree) -dieta (orez, banane, morcovi, mere, punct ) -ceai de menta sau apa altceva? Marc 2- si Ianis 4 Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc |
- bake rolls dintr-aia simpli, cu sare
- afine musai, fie intregi, fie doar sucul
- saruri de rehidratre de la Humana. Alea au gust bun. Denis zicea ca-i suc si ii placeau
- furazolidon eventual
...cam atat imi amintesc si eu.
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dianocica spune:
De cateva saptamani adoarme numai dupa 23. Azi..la 20. Nici nu stiu ce sa fac cu timpul asta. Recuperez forumul si dupa...? Ma culc? Fac curat? Lenevesc? (da..asta suna bine de tot) Ma apuc de lucru? Hmm...greu
dianarus am ajuns azi la posta, mii de scuze pt intarziere.
Fetelor, multumec pt urari, siteul e unul de vanzari pt wrapuri si slinguri, numa' ca tre' sa aiba si 3 cuvinte legate pe undeva...adica pus neuronul la treaba...greu...greu...De lucru fizic m-am apucat deja numai de asta 'cu capul' nu gasesc liniste suficienta...
Mda, cred ca varianta cu somnul e cea mai buna ...
Parent like there's no tomorrow!
a_deju spune:
hello. cloru' l-am beut io mai dbunny, si cre' ca ma duc sa mai destup o sticla:)) ia ghiciti unde-am stat azi toataaaa ziulica???? la spitaaaaal.... prima juma' de zi, ca am avut io interviu' la jobu' pe care-l vroiam (da, l-am luat, multumesc :) ), si a doua...intre vomitaturi, rehidratari si iar vomitaturi, si iar rehidratari, si digestivi si paine prajita........ so..wtf e cu vomitaturile astea pan-europene, huh??? aa, ca sa nu va mai zic minunatie de diagnostic: gastrita virala (gastroenterita atipica)... deci totul e atipic la copchilu' meu, si se pare ca tre' sa ma obisnuiesc cu ideea... l-a vazut exact aceeasi doctorita ca data trecuta, se hlizea ca atunci era cu febra si nimic altceva, si acum cu voma si nimic altceva... ma rog, ca sumar al zilei de azi, 10 vomitaturi de dis de dimineata pana pe la ora 3, doua de ditamai frumusetea pe holurile spitalului (io ma simteam penibil, asistentele roiau sa stearga ce sarea din artezina de fi-miu si nu mai stiau ce sa mai faca si cum sa-si mai ceara scuze.....), baut cu enoooorma placere doua butelcute de dioralyte cu nitel suc de protocala (atipic frate...ce sa mai comentez....), si intr-un sfarsit, dupa 8 ore de cand am intrat cu el la urgenta, facut pachet si trimis acasa cu copchilul in stare perfecta de functionare. fara niciun tratament, fara nicio medicatie, nimic. cand am intrebat daca tre' sa-i dau ceva, au belit niste ochi de parca intrebasem daca am voie sa-l bat la fundu' gol... am primit doar recomandarea calduroasa de a ne intoarce fuguta la spital daca reincep vomitaturile, sau daca face doar febra, sau doar diaree, oricand pe parcursul urmatoarelor zile (ca fiind atipic, cica tre' sa ne asteptam la orice soi de evolutie din partea 'mnealui.......) si in rest.. sa manance ce vrea, cat vrea, cat poate, sa bea lichide (inclusiv lapte, ceea ce..sorry..io nu i-am dat, cel putin nu in seara asta...)... asa ca, una peste alta, m-am dus vaca, si m-am intors si mai si, da' macar fara vitel vomitator :))))))
aaa, si evident, cu acest episod incheiem si epopeea gradinitei. daca nu mi-ar pica capul pe masa, v-as povesti mai multe acuma, da' sincer nu mai pot. oricum, logic, de acolo a adunat ce-o fi adunat, iar io sincer...n-o sa pot face fata saptamanal sau lunar la astfel de chestii, in conditiile in care probabil voi munci 7 zile din 7...
cam asta ar fi pe ziua de azi, pupez apasat, sanatate multa tuturor si revin cu foarte proaspete..candva :)
...si da, kikineata a avut dreptate, sub nicio forma nu ma plangeam in fostul mesaj, decat poate de lipsa de timp si de niscaiva oboseala... eric e..eric :) atipic :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dandusa spune:
Asiza,
am uitat sa te felicit pentru apartament,sa-l stapaniti sanatosi si sa dai si de baut ca asa-i traditia...,promit sa-ti iau cadou de casa noua cand oi veni la tine
de Denis ce mai zici?neste poze,ceva...,ca tareee dor imi mai este de voi
Aelitaaaaaa,
ce fac prichindeii,cum te mai descurci?hai vino de ma imbarbateaza ca au inceput sa-mi tremure chilotii pe mine... azi s-a nascut primul bebelus de la noi de la odisee si asa m-am iemotionatttt maine poimaine vine si randul meu...
Ruxandra,Dia,
multumesc de retete,le fac zilele astea
Dianav,
cununia civila am facut-o pe 9 Iulie,iar cea religioasa pe 10 Iulie
anul asta a venit sotul sa ma felicite pe data de 9,m-a luat la dragalit etc...si io plina de mine ii zic ca mai este o zi...,ce-i cu el de le confunda?!uitasem complet ca semnaturile le-am dat pe 9...ce face gravideala asta din mine domle'...,uneori nu ma mai recunosc...si stau si ma intreb cat mai suporta si omul asta saracu...,doamne cata rabdarea areeeee ,mereu imi zice..."nasti tu!,sa vezi ce-o sa-ti fac!"pesemne ca a uitat ca vine si perioada de lauzenie,apoi alaptatul noaptea,oboseala si...,m-am scoseu sant un fel de Puiu Calinescu in sceneneta cu balbaitul...si sotu-i nenea de la informatii
Yagmurrrrr,
meiiii ce gagika te-ai facut,nu ca nu erai!doar ca acum estiiii beton...,culoarea de par te prinde superrrr si rochita cu decolteul ala sexos
da' zi-mi,ai agatat ceva?
Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
deeaA spune:
Seara buna!
dandusa multam de aprecieri(mai scumpa ca tine nu sunt)si faza cu strandul acum ,fuse ca nu mai puteam pune poze pe photobucket din nu stiu ce motiv
ruxandra sb si calatorie placuta!
dia multumim ,multumim
...iar cu mancatul vad ca si-a revenit la normal,adik din fiecare fel cate putin(lapticul ramananad pe primul loc) tot e bine...
kikineata sanatate in continuare,sa va faceti bine ,bine!
Offf madaluta greu,greu,sanatate piticutei,iar tie multa putere, o duci tu la capat!
deeaA spune:
yagmur eu nu pot vedea pozele tale la chef
a_deju felicitari pt.postul dorit si obtinut si sanatate atipicului tau scump!
Gata,ma bag la somnic,doarme si baiatul(si-a revenit,sper,din programul lui ciudat de somn)va poopic apasat pe toate!!
shoshika spune:
Buna seara/dimineata!
N-am mai scris de mult timp. Prefer sa ma regasesc in povestile voastre...
Pentru ca e normal sa discutam despre copii... Tudor al meu a mai trecut printr-o enteroviroza usurica (...) pe care mi-a facut-o cadou acum vreo saptamana, chiar de ziua mea, dar acum suntem bine toti. In afara de faptul ca acum dormim toti 3, desi Tudor a dormit foarte bine la el in patut atata timp, acum nu mai pot de drag sa-l aud in toiul noptii: MAMI! MAMI! si eu sa-i zic: e aici mami, dormim, nani!
Trecem printr-o perioada foarte nasoala. Nu stim daca reusim sa finisam casa sa ne mutam in ea. Pe de alta parte, e foarte greu sa platim ratele, chirie si alte cele care se aduna, stiind ca avem o casa construita si totusi nelocuibila momentan.
In plus, in ianuarie trebuie sa ma intorc la serviciu, dar nu are cine sa se ocupe de Tudor...
La cresa ne-am gandit si ne mai gandim, dar e foarte dificil cu transportul asta de rahat in Bucuresti...
Of, intorc toate problemele pe toate partile si nu stiu in ce directie ar fi mai bine s-o apuc!
Va rog sa ma scuzati ca nu sunt la subiect... dar in afara de a le ura multa sanatate micutilor fulguleti si multa rabdare si intelepciune mamicilor... ce sa mai spun?! Va pup cu toate cu mare drag si va citesc in continuare orice ar fi...
Sanatate tuturor!
Teutz spune:
Sanatate multa mamicilor si fulguletilor bolnaviori!
Kikineata, imi pare asa de rau ca sunteti bolnavioare… Sanatate multa, multa si tinem pumnii sa treaca repede!
Dianarus, nici nu stiu ce sa mai zic… Fir-ar mama ei de boala sa fie! Ma bucur ca macar nu e nevoie sa mergeti la spital! Ganduri bune de la noi si multi pupici muschetarului curajos si mamicii lui minunate!
DeeaA, e intr-adevar o schimbare destul de brusca cu somnul lui David. Totusi, daca el mananca normal, se joaca, e vioi, inseamna ca e ok. Probabil ca organismul lui are nevoie de mai multa odihna acum. Eu n-as merge la dr deocamdata, doar l-as tine sub observatie. Ce balaceala pe voi la piscina! Sunteti doi frumosi!
Porumbita, sa-ti traiasca frumusetile de baieti! Tii, da’ ce-au crescut, nene si ce scumpi sunt impreuna! Unul blondut si unul brunet!
Dianocica, bafta multa cu site-ul!
Dbunny, i-am dat Alexiei peste cu mujdei de usturoi, dar a mancat numai cateva guri. Stiu ca e foarte sanatos usturoiul crud. Ii mai pun in mancarica, mai spre final, ca sa nu fiarba prea mult si sa-si piarda toate proprietatile.
Yagmur, ce frumoasa si eleganta ai fost la nunta! Imi pare rau de problemele cu Luca!
Acs, sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos!
Ruxandra, calatorie placuta si sa va intoarceti sanatosi!
Madaluta, of, ce zi ati avut! Sanatate Brianei si lui Darius!
Dia, sa porti sanatoasa pantofii si petreceri frumoase maine!
A_deju pupici motanului atipic!
Shoshika si sper ca toate problemele voastre sa se rezolve!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)