Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 4
lizzy spune:
marc e mai bine azi. a fost agitat peste noapte dar a baut doar cate putin ceai si nu a mai avut spasm pe varsatura, ceea ce e minunat. azi de dimineata a papat putin mar cu biscuite, la pranz am last pt el morcov cu orez fiert, sper sa fi papat fara probleme, bona nu raspunde la tel, banuiesc ca sta langa el sa doarma, daca era vreo problema sigur ar fi sunat. eu sunt la birou de la 12. pana la 12 a fost vesel si activ, bea ceai de menta cate putin, e bine.
doamne-ajuta s-o tina tot asa...
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
ruxandra_sb spune:
special pt mami Dandusa&Dia
BISCUITI AUSTRALIENI
Ingrediente:
200 gr. Caise uscate
200 gr. Unt
o cana zahar (250 ml)
50 ml. ulei
100 gr. migdale sau nuci taiate marunt
3 cani faina alba
2 oua
putina sare
1/4 lgt. Esenta de migdale
un praf de copt
Caisele se pun la inmuiat in apa rece peste noapte. A doua zi se scurg si se taie cubulete. Apoi se pun intr-o cratita impreuna cu 1/3 cana zahar, si se fierb cca. 5 min. amestecand in continuu, pana se topeste zaharul, apoi se lasa la racit.
Untul se spumeaza cu zaharul ramas (2/3 cana), apoi se incorporeaza ouale intregi si uleiul.Se adauga esenta de migdale si migdalele/nucile. Se cern in compozitie faina, sarea si praful de copt. Aluatul va iesi uns si sfaramicios.
Se iau bucatele de aluat si se formeaza bilute care se aseaza in tava pe hartie de menaj, si se turtesc usor. Se pun la 2-3 cm distanta. Se coc 15-20 minute la foc mediu, apoi se lasa la racit. Se pot pastra in cutie de metal.
(nu i-am facut inca.. da i-am papat; sunt deliciosi. Eu o sa-i incerc si cu faina combinata alba+integrala, punand mai mult praf de copt; eventual si mai putin zahar)
de M (6) si G (1)
kikineata spune:
Dia, iti imprumut io pantofi de ce nu zici asa, 40 sa fie, ce culoare??? Avem di tati in afar di negru:))
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Mda.. ca sa plec si eu relativ linistita, cica. Ieri mi s-a parut ca kk de G e cam moale si cu un anume miros. Ei bine, azi nu mai mi s-a parut. Chiar este. Si al 2lea juma deja. Azi in parc i-a zis bunicii "doae burta, pupa babu".
de M (6) si G (1)
kikineata spune:
Ma fetelor, sunt socata cate chestii gatiti, sau poate uite cum e Acs ca mananca mai multi, dar Garga nici nu papa, papa un biscuite sau nu-i place s-apoi sa mananc io, pai mai bine nu fac. Ideea era ca tot respectul ca faceti asa ceva. Io gatesc pt. Garga dar pt. noi mai nimik, dovada ca am facut indigestie de la ceva cumparat:((
Acs, sa stii cautasem Pampers nr. 5 acu vreo luna si nu era nicaieri. Deci posibil sa fi schimbat stocul. Atunci am luat nr. 6, credeam ca vor fi ultimii ca Garga in casa face la oala kk, pipi dar afara nu vrea deloc sa faca si cred si io ca acu nu mai e cazul ingheata poponeata.
Yagmur, la Garga orice zice NU, o duc cu vorba buna si in final face ca mine. Acum imi spune sa-i zic te rog frumos...na zi si tu. Dar rabdarea e de baza, explica-i, vorbeste-i. O perioada isi dadea cu mainile in cap, protesta. I-am zis daca chiar vrei pune-ti mainile la fundulet dar nu in cap ca faci buba. S-o fi vazut cand vroia sa se loveasca punea mainile pe fund si incepea sa danseze. Acum a trecut sper ca de tot. Ea inca nu se tavaleste pe jos dar bate din picior si vorbeste de te face sa-i dai luna de pe cer. Tati si-a dorit sa vorbeasca mult si na ca s-a-ndeplinit.
kikineata spune:
Dia, orasul meu preferat e Barcelona. Praga e pe locul doi da-s innebunita ca e un oras mai mic, cochet, cafenele, stradutele alea intortocheate iar de shopping nu mai zic. Aici m-am indragostit iar pentru a nush cata mia oara de sotul meu.
kikineata spune:
Diana, sa ai parte de inspiratie la ce scrii si site-ul sa fie intr-un ceas bun!
kikineata spune:
Ruxandra, in parc la noi toti copiii au ceva, muci, tuse, dar majoritatea deranjati cu burtica ca-s sau nu la gradi. De aia is si io stresata cu Garga da-s cam fraiera ii dau lapte HN dar i-am dat iaurt si smantana azi ca asta se trezeste si zice, s-matana, s-matana. La fructe o iau d ela cap iar cere smatana, smatana, la pranz dc nu-i dau 3 -4 lingurite nu papa nik, seara la iaurt la fel , nororc ca nu-i dau mereu si doar la pranz. Saraca am tot tinut-o in regimuri de vreo 3 sapt si de-o sapt manca si ea mai normal, ieri am aruncat si orez cu morcov si orez cu banane....aaaa, Donia, sarurile le-am baut io si era sa vomit.... Garga nici o sansa, dar de 3 -4 zile bea cei, mare eveniment, ceai de tei si cere branza, painea o arunca si papa branza.
lizzy spune:
remember diaree:
-hidrasec
-enterol (si apoi ultralevura de la desiree)
-dieta (orez, banane, morcovi, mere, punct )
-ceai de menta sau apa
altceva?
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
kikineata spune:
Dia, sa porti sanatoasa pantofii si s ale tocesti flecurile de-atat dans, au mai bine nu dansa ca nu stii peste cati ani mai gasesti altii:)
Ruxandro, pai dc retetele mici le-am citit pe a ta nici macar n-am scanat-o. E deja prea mult!