Fulguleti de nov-dec 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mamicile si fulguletii

Noi mai rar suntem ocupate cu Sarbatoarea de la Iasi Sf.Parascheva
Am mers la targuri ne-am luat cojocele si mami si Antonia care e f mandra
Aseara am fost la carusel de unde nu mai vroia sa plece

Ne-am luat din nou acvariu ,l-am instalat mai urmeaza sa luam pestii,Antonia e super incantata tot ne intreaba unde-s pestii si de ce nu misca sper sa nu o gasim pe antonia facand baie in acvariu

mi-a desenat un scaun de piele cu markarul de cd-uri nu mai iese cu nimic,ceva solutii?

am vazut toate pozele care mai de care mai frumoase

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006

A_deju, inseamna ca am inteles eu gresit si am fost chiar deplasata cu mesajul ala de incurajare.Chiar ma simt prost...

...tu Roxanica scumpa si draga tu esti o mamica bine intentionata mereu,plina de dragoste si deloc egoista,de fiecare data incerci sa rezolvi problema cuiva prin sfaturi stiute de tine si vorbe dulci cum numai tu le poti spune...
niciodata nu treci peste,iti faci timp sa scrii ditamai polologhia tocmai ca sa ajuti persoana in cauza pentru ca esti minunata

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Shoshika,
La multiiii multiiii ani,sa ne traiesti sa fii sanatosa
Danutz,
poze de la nunta,ceva?ai dansat brasoveanca,ca doar pe la ei ar trebui sa fie nelipsita,nu?
Bambo,
scaunul vostru de la calc nu este negru?eu zic sa-l lasi as aca nu se vede
Donia,
mamica cu experienta,intra si povesteste despre "criza de la 2 ani" ca-s tareeee interesata zi toooot ce stii despre ea...

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, noi folosim milumil kindermilch (sau in ro se numeste milumil junior), e formula de continuare dupa milumil 3, de la 1 an. eu stiu ca mai toate formulele de lapte praf au si o formula gen junior sau pt copii peste 1 an . de ex, kindermilchul e pt copii intre 1-3 ani. sigur are si topfer ceva asemanator. dc nu are, chiar cred ca nu e o problema sa schimbi formula la varsta asta. si astept poze din we :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

va multumesc pentru urari, mamici! nu e astazi ziua mea. a fost la sfarsitul lui septembrie, dar nu-i problema, dau in seara asta de baut (sa-mi inec amarul... nu ni s-a aprobat creditul la banca, deci suntem in plop, iar plopul in aer... si, in plus, azi am aflat ca s-a internat si mama in spital... pneumonie... toate vestile proaste peste noi, frate!!!)

va pup si va multumesc de urari si incurajari! o seara frumoasa si sanatate ca e cel mai important lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANUTZ,ii fac analizele pt ca are un ganglion tare umflat la gat,si sa vedem,sper sa nu fie nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

lipsa pe motiv de oboseala si la noi..oboseala la el deci implicit oboseala si la mine..nervi, mici nemultumiri, imi vine sa ma agatz de lustra, acum e mai bine,avem primul canin deja iesit la lumina...mai urmeaza 2 care stau sa sparga..simultan....

sa reiau ca am de recuperat..
dandusa,io te stiu si pe tine rabdatoare, ca doar ne stim, esti o fire vulcanica dar totusi toleranta, asa ca repozitioneaza-te fata de Crinuta..ca sa nu intri in cerc vicios..ea iritata, tu si mai iritata...stii tu la ce ma refer.....incearca sa o lasi o perioada mai mult cu nabadaile ei si mai putin cu ale tale si multa multa atentie pozitiva..mai ales la crize si mici nazbatii

te-ai lamurit ce e cu ultralevura? dbunny aduce mai multe cutii din spania, daca te intereseaza :)

cat despre metode aplicate de mamici in parc..asa isi "iubesc" ele copilasii..cum imi zicea mie o mamica in parc cand octavian a tras de jucaria fiica-sii si i-am zis ca e mic si ca il atrage jucaria: vai doamna stiu ca e mic, da copilu trebe educat din fasha...ma intrebam in gandul meu: din fasha, cum? dat peste manutze cand pune mana pe veioza sau taiat de la ratia de lapte daca plange prea mult? ..greu raspunsul...

dianocica, sa ne spui cum ai procedat daca o sa vrea d afara in chiloti...ca eu de la conditionare, careia i-a rezistat eroic..cateva zile bune..am stat in casa..deci incapatanarea lui e mai mare decat a mea..mi-am dat seama ca nu am procedat bine cu el..ca daca la unii a mers, nu e musai sa mearga si la noi..deci el prefera sa stea in casa decat sa se imbrace macar cu pantaloni...asa ca mi-am propus ca data viitoare cand mai face asa, o sa-l scot in fata blocului in chiloti si adidasi si maieu, sa-i tzatzaie fundul de frig poate asa intelege..si nu glumesc, chiar daca o sa ma radeti si o sa va cruciti

dianarus, sper din suflet sa va reveniti cu burtica ..si cu alte cele....

ruxandra, calatorie placuta!

adeju, eu stiu ca nu te plangeai in mesaj, dar am simtit nevoia sa iti zic ce ti-am zis...sper ca e ok!..eric e intr-adevar atipic fiindca si tu esti atipica :)

roxanica, ..

eu am acasa un mic inginer in devenire..nu il intereseaza decat uneletele,exacavatorul, betonierele, bormasinile, cuiele, ciocanul si auxiliare..mai noua lui pasiune.....picamerul (unde naiba gasesc un picamer de jucarie ca imi foloseste lingurile de lemn si coada de la matura pe post de picamer)..am vazut un joc de constructie pe care o sa i-l iau, e cu piese mici dar poate asambla diverse unelte, constructii si muncitori..toata ziua spargem asfalt, turnam beton, construim sosele,caram moloz,excavam ...etc... in exercitiul functiunii

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

of, mai, dandusa dac-as fi io fata din postarea ta bine-ar mai fi!As fi aproape inger! Iti multumesc mult, dar din pacate mai am mult pana la descrierea ta. Tu insa esti pe-acolo! Cum te mai simti??
Dar cum e Crinuta? irascibila, suparata sau doar speriata? Spun asta pt. ca de ceva vreme am reinnodat prietenia cu Maria, colega mea de salon, de cand am nascut, baietii nostri sunt chiar din aceeasi zi. Baietelul ei, de aproximativ 3 saptamani s-a transformat total, e f.f.f speriat, de absolut orice, de copii, adulti, frunze, flori, sunete, jucarii, de tot. Maria e o mamica f. echilibrata, a citit mult pe tema asta si mi-a zis ca nu se nelinisteste, e doar o etapa si va trece, dar sincer, pe mine m-ar ingrijora o asemenea atitudine a puiului meu. nu poti sa-ti imaginezi cat de speriat e baietelul, cand se apropie David de el, micutul meu fiind muuuuuuuuult mai firav, sa-l vezi cum tremura efectiv, isi pune ambele manuzte pe gura, asa de parca s-ar tangui si tipaaaaaa. Si asta la fiecare stimul extern.
Din pacate nu stiu ce sfaturi sa-i dau nici ei, dar nici tie...Totusi in cazul Crinutei tind sa cred ca orice schimbare de comportament are la baza agitatia asta inevitabila din ultimele zile inaintea nasterii lui Raducu, chiar daca voi vreti sa mascati asta si sa creati o atmosfera "senina", dar pluteste in aer...Apoi am citit ca micutii simt bebelusul din burtica uneori chiar inainte ca mama sa constientizeze ca e insarcinata, asa ca acum , chiar inainte de venirea pe lume a micutului, iti cam dai seama ce proportii a luat vestea asta in mintea si sufletul Crinutei, oare ce conexiuni se creeaza in caputul ei, ce amenintzari, ce frustrari, ce planuri isi face micutza?? Stii asa teoretic e usor sa diseci lucrurile, dar sfaturi concrete din pacate n-am...decat rabdare, rabdare, rabdare...si dragoste multa! Dar toate astea te definesc pe tine, asa ca nu ma bag pe domeniul tau.
shosiko, imi pare asa de rau de vestile rele! Sanatate mamei tale !
Dia, chiar acum m-am uitat pe site-ul astora de la topfer si Topfer 3 e ultimul din "gashca", cica peste 12 luni si mai departe. david il bea cu f. mare placere, nu l-as schimba, dar nici n-as vrea sa nu fie adaptat cerintelor varstei lui. Intrebam si dr.
Poze sa stii ca n-am facut in w-e, n-am mai dus aparatul cu noi, dar daca stiam ce frumoasa e toamna...se vede ca imbatranesc, incepe sa-mi placa toamna...
adinazot si david are un ganglion mereu inflamat la gat, dar dr. a zis ca nu sunt motive de ingrijorare si nici nu ne-a recomandat analize. A zis ceva de genul ca daca depaseste 2 cm devine ingrijorator.
No, va tzuc, noapte buna!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MADALUtA-cum mai sunt copiii ?sper ca nu s-a inrautatit starea lor.

DANDUSA-capul sus ca o sa fie bine ! nu te mint,or sa fie sizile grele,dar au fost sicu primul copil,deci daca le-ai trecut odata sisingura fiind,le vei trece si acum.vor venisi crize ale CRINUtEI,si plans in cor,dar vei trece peste !

eu sunt de cateva saptamani singura,e tati plecat si a maivenit sambata si pleca duminica iar,dar weekendul asta nu a venit..e destul de greucu doi in casa,singura,rar imi deschide cineva usa ,sa zic asa o zi la o saptamana sau doua.de multe ori vor amandoi in brate ,ii tin asa ,apoi mai las unul,il iau pecelalalt si iar ii schimb ,in functie de cerinte.au momente din zi,mai ales seara.
reusesc sa ii culc,apoi se trezeste unul,il trezeste si pe celalalt. si o iau de la capat.
mananc pe apucate,dar ce sa spun,nu e rau. nu cad psihic,doar fizic uneori,dar un somn bun noaptea si imi revin.important e sa nu te lasi sa cazi psihic,sa nu te lamentezi niciodata ,sa iti bagi bine in cap ca AStA E SItUAtIA,nu ai alta,si daca poti gasi o solutie spre mai bine,e bine,daca nu,adapteaza-te la ce ai.si asa aisa vezi ca scoti puteri din te miri ce loc,si energie nebanuita !!
am zile cand plang,dar ma descarc si sunt ca noua,imi spun ca altii o duc si mai greu si imediat imi revin . numai cand ma uit in ochii lor,si la ei asa cum deja incep sa se joace,sa rada impreuna...si SUNt FERICItA !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La noi a fost week-end lung si am tot alergat cu copiii in stanga si in dreapta, asa ca acum sunt rupta de obosita. Azi au fost la o ferma si printre altele s-au jucat in fan, au ras, s-au tavalit, am ras si noi... asa ca acum suntem obositi, dar e bine.

dandusa , nu stiu ce sa zic, noi n-am trecut prin terrible two's, a mers totul lin. Da' iti dau o mare imbratisare, poate te ajuta macar putin, putin de tot, sa iti regasesti puterea si mai ales sa ai rabdarea si siguranta ca o sa iesiti la lumina... ma gandesc cat de greu ti-o fi, si cu burtica mare, si cu Crinuta suparici...

aelita, un pupic si pentru tine tu mereu pari pozitiva si puternica, dar cand citesc ca te mai ia cu plans, parca imi vine si mie, ca ma gandesc ca nici tie nu ti-o fi usor.

shoshika, imi pare rau, rau, pentru vestile proaste Multa sanatate mamei, macar de acolo sa vina vesti bune cat mai curand!

dianarus, 10 zile a durat diareea la Cristi, cu crampe, gaze si cu miros urat. Cu regim sau fara, a fost la fel, asa ca am renuntat la regim, dupa cum imi recomandase si medicul. Si apoi a fost bine, ca si cum nici n-ar fi fost bolnav, ceea ce va doresc si voua!

ruxandra, vacanta placuta!
Cand il duc pe Cristi la baby-sitter spune tot drumul "piii" - copiii! Iar odata ajuns acolo, tasneste ca din pusca si nici macar nu se uita inapoi. L-am dus la Bonnie cam de... 7-8 ori. Prima oara am fost cu el cam o ora, sa se joace la ea acasa cu ceilalti copii, in prezenta mea. A doua oara l-am lasat singur pentru cateva ore, si mai apoi tot la fel, singurel, niciodata n-a plans, nu s-a suparat. Ba la un moment dat se obisnuise atat de bine cu masina lui Bonnie, ca daca eram amandoua cu masinile, alerga la masina ei si se lupta sa urce acolo si plangea cand il luam la masina noastra

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput