Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 13
ASA AM FACUUUUt ??? AM PUS LINK DE LA NEXt ????
eu sunt dusa cu capul ! sa mai zica Dandusa ca eu sunt intreaga !!!
pai eu am citit la voi de NEXt-ul asta,dupa ce am vazut poze cu garga,si zic ia sa caut,am gasit si m-am holbat,FRUMOASE dar nu m-am prins nici daca se vand pe net sau unde or fimagazine ca nu am mai auzit de nextul asta
daca aflati,vreau si eu !
hahaa aizi,am pus link ! doamneeeeeeeee ce-o fi in capul meeeeeeu???
aa,depresie post partum nu am avut.la Sofia mi-a fost mai greu,mai aveam dimineti cand ziceam ca nu mai pot si plangeam pe marginea patului ..dar cu al doilea nu am mai avut timp
KIKINEAtA
Citat: |
Aelita, hainutele Sarei sunt majoritare Next si Marks&Spencer, link-ul care l-ai pus e de la Next dar ala nu e actualizat tre sa te duci pe ala cu uk ca e si colectia de iarna (aviz Dbunny). Apoi cateva de pe la Benetton, Zara, Cocodrilo care-s mai mult pt. casa. [/quote] ZICI CA AM FOSt BEAtA ASEARA ,am gasit nexv pe net ,si am pus si aici ,vad. nu m-am prins,e online? sa ma uit in urma sa vad ce am facut. gata ! am vazut hahah cica plang mult si apare NEXt haineeeee multeee hahahaa ,cine a vazut stie.. Sofia mi-a distrus tasta t si eu scriu folosind copy/paste si avand un copy de la magazinul ala ,am dat paste in loc de t. haoleeeeu !!! hai ca `pun si poze,daca ziceti . www.flickr.com/photos/sofia020107/2944332260/in/photostream/" target="_blank">aici Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . Sofía (2ian2007) Andrés (22mai2008) |