Fulguleti de nov-dec 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanica,
Crinuta are o stare ciudata...,ar trebui sa-mi fac timp sa explic dar cred ca-i trece pana atunciparca nu mai este copilul meu pe care-l stiu...si stiu(din spusele lui Claudiu)ca nici eu nu mai sant cum eram cu ea...,acum sant stresata vreau sa recunosc,nu vreau...,am o mie de ganduri,planuri,treburi...si nu!nu pot sa le las pur si simplu pentru ca asta-i felul meu...,ma gandesc azi ce gatesc maine...,imi planific sa spal in functie de cum doarme Claudiu...nu mai zic de zilele lui libere care sant exploatate la max...,vizite la dr,parcuri mai indepartate,cumparaturi etc...ba revizuiesc bagajul de spital,ba una ba alta...
probabil ca dupa ce voi naste ma voi elibera de unele...,dar ma voi incarca de altele...nu-i bai,ma stradui sa fac fata asa cum spun si fetele cu experienta si sant convinsa ca voi reusi...
aaa.vb de Crinuta,cred ca se maturizeaza...cam asta ar fi in mare 'problema',evolueaza...ceea ce este superrrr,doar ca perioada coincide cu una mai naspa de a mea
in rest dragoste,dragoste si iar dragoste...,o iubesc din ce in ce mai mult si-mi doresc din suflet sa pot sa ma revansez fata ea cumva pentru toate zilele astea in care am fost 'altfel'
Aelita,
si mie-mi pareai ca nu plangi niciodata,esti f puternica si te admir mult,mereu vb cu Claudiu de tine...de la faza cu travaliu si nu reuseai sa o lasi pe Sofia cu cineva...,pana la faptul ca esti fara sot de ceva timp si chiar nu te plangi...,toata admiratia
aaaa,mi-e dor sa-ti vad si eu comorile,mai pui ceva poze?
am incercat sa votez povestea,dar nu am putut ,nu stiu cum sa fac!imi zice ca am votat deja...
Acs,
ce ma bucur ca v-au placut biscuitiiacum am trecut la un alt capitol de intoxicare,cu salam de biscuiti,par ca nu se mai satura...deci continiu
Donia,
lipsesti o groaza...,mai mult...,te distrezi!si vii fara poze!!,pai ce-i asta domle'?!...nu ti se pare ca-ti cam faci de cap?ai idee de cand nu am mai vazut eu poze cu voi?iti spun eu:de doua luni sigurrrrr,asa ca scoate cateva sa nu ma supar
Bambo,
bej cu visiniu mi se pare prea simplu...,stie Antonia de ce a adaugat o pata de culoare...io' zic s-o lasi acolo
Adeju,
sper ca nu la sectia de pediatrie,te-ai angajat...
Dbunny,
super amuzant Dany

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Desiree,
vreau si eu reteta de musaca cu vita,te rog
Claudiu are niste probleme noi cu fierea si o gastrita frumusica...si-mi cam strofoc creierii cu ce sa-i fac sa manance...sa nu mai zic ca-i si pretentios,invatat sa nu pape chestii gen spanac,stevie sau conopida...astea-s doar cateva...
ca sa vezi ce mult conteaza diversificarea asta domle'...

Mamica stralucitoare
37+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cu votul,am inteles ca deja nu se mai poate vota.

DANDUSA-eu sunt o plangacioasa,mai ! dar vocmai pt ca plang,nu mai apuc sa mai scriu si pana scriu,imi treece,si eu dau repede pagina cand evorba de mine,si mi se pare totul trecut .cand ma iau nervii si vad ca nu mai pot,intai incerc sa ma calmez,depinde de moment,nu stiu cum fac ..si apoi cand imi vrece uit.
probabil asa in timp m-am obisnuit ca daca ma plang,ma duc mai mult la fund,sau naiba stie,imi dau putere copiii astia,dumnezeu,..nu mor eu din asta !cred ca am avut clipe mai grele in viata decat astea ,pe care acum le numesc fericite.

mai ai putin ,mami !!!

caut locul ala al meu cu poze si mai pun,daca zici

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dandusa baga niste straturi de conopida fiarta, besamel si sunca de pui la cuptor...nu uita de un strat sanatos de cascaval razalit deasupra(cu ou batut amestecat optional)si va veti linge pe degete toti 3, sau toti 4! nu bate la usa raducu? la usa de iesire...

Aelita, tu depresia post partum ai avut? fara sa vrei ai bagat link de la tzoale next si de 2 ore ma tot holbez pe webul ala...au si magazin sa vad eu tzoala inainte de a o cumpara? sunt haine bune? corespund marimile? ca la vedere mi-a micat okiu-n buzunar de faine ce sunt...

Bambo un client al nost(mare prezentator de tv) si-a patat canapeaua de piele alba cu crema d'aia de autobronzat...si nu iese cu nimic...nimic nimic!! au tot incercat fetele de la curatenie cu de toate, creme speciale tipice pt piele si nimic! trebe retapitat.

iote ce muncitor e adeju! esti un exeplu bun de urmat dom'le...lucru si-n weekend! cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine!!!! pupici motanului!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

caut locul ala al meu cu poze si mai pun,daca zici

Eu te am in minte cu burtica de 6 luni, superaranjata, cu Sophia carliontata cu paltonas frumos si elegant, si tu pe tocuri! asa ca actualizeaza nitelush

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dbunny, mai vreau filmulete din astea. Pai asta e visul mamicilor, sa adoarma copilul imediat dupa ce mananca dar el doarme mancand

Aelita, hainutele Sarei sunt majoritare Next si Marks&Spencer, link-ul care l-ai pus e de la Next dar ala nu e actualizat tre sa te duci pe ala cu uk ca e si colectia de iarna (aviz Dbunny). Apoi cateva de pe la Benetton, Zara, Cocodrilo care-s mai mult pt. casa.

Dianav, cred ca e mica sa-ti faci probleme ca stalceste cuvintele si mai tarziu dc e si chiar insisti poti merge la un logoped dar isi revine singura cand va fi cazul, pe cuvant de pionier.

Acs, de ce ma ametesti? Pai ori e Rila ori e Tito?

A-deju ma crezi ori ba ...sunt innebunita sa-ti citesc mesajele. esti ca un RedBull pt. mine. Atata energie pozitiva imi dai si rad frate cu gura pan'la urechi. dar sa nu-mi ceri vreodata sa te cred cand vei vorbi serios. Mamaaaa o s amuncesti de-ti sar capacele. Ti s-o facut pofta nu gluma de munca.

Garga ma minunez cate stie si io habar n-am. Cantam bate vantul frunzele si mica de ea dc l-a ascultat de-atatea ori...deci stie toate cuvintele de la sfarsitul fiecarui vers, io am amutit. Alea cu morstile, rindea, surcelele....le stalceste dar o-nteleg. Si face semnul crucii si zice "nume tatu, guh, Amin (asta repeta ca-i place)"

Ktrinicoooo, ca sa stii ...ieri la ceas de seara dupa ce a adormit Garga ma gandeam la tine. Cu drag. Ce faceti? Tu si Julie, Julie?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Aelita, tu depresia post partum ai avut? fara sa vrei ai bagat link de la tzoale next si de 2 ore ma tot holbez pe webul ala...au si magazin sa vad eu tzoala inainte de a o cumpara? sunt haine bune? corespund marimile? ca la vedere mi-a micat okiu-n buzunar de faine ce sunt...

ASA AM FACUUUUt ??? AM PUS LINK DE LA NEXt ????
eu sunt dusa cu capul ! sa mai zica Dandusa ca eu sunt intreaga !!!
pai eu am citit la voi de NEXt-ul asta,dupa ce am vazut poze cu garga,si zic ia sa caut,am gasit si m-am holbat,FRUMOASE dar nu m-am prins nici daca se vand pe net sau unde or fimagazine ca nu am mai auzit de nextul asta
daca aflati,vreau si eu !
hahaa aizi,am pus link ! doamneeeeeeeee ce-o fi in capul meeeeeeu???

aa,depresie post partum nu am avut.la Sofia mi-a fost mai greu,mai aveam dimineti cand ziceam ca nu mai pot si plangeam pe marginea patului ..dar cu al doilea nu am mai avut timp

KIKINEAtA
Citat:
Aelita, hainutele Sarei sunt majoritare Next si Marks&Spencer, link-ul care l-ai pus e de la Next dar ala nu e actualizat tre sa te duci pe ala cu uk ca e si colectia de iarna (aviz Dbunny). Apoi cateva de pe la Benetton, Zara, Cocodrilo care-s mai mult pt. casa.

[/quote] ZICI CA AM FOSt BEAtA ASEARA ,am gasit nexv pe net ,si am pus si aici ,vad.
nu m-am prins,e online?

sa ma uit in urma sa vad ce am facut.
gata ! am vazut hahah cica plang mult si apare NEXt haineeeee multeee hahahaa ,cine a vazut stie..
Sofia mi-a distrus tasta t si eu scriu folosind copy/paste si avand un copy de la magazinul ala ,am dat paste in loc de t. haoleeeeu !!!

hai ca `pun si poze,daca ziceti .
www.flickr.com/photos/sofia020107/2944332260/in/photostream/" target="_blank">aici

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

SUNt DIN CE IN CE MAI BEAtA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DBUNNY-

Citat:

ASA AM FACUUUUt ??? AM PUS LINK DE LA NEXt ????
eu sunt dusa cu capul ! sa mai zica Dandusa ca eu sunt intreaga !!!
pai eu am citit la voi de NEXt-ul asta,dupa ce am vazut poze cu garga,si zic ia sa caut,am gasit si m-am holbat,FRUMOASE dar nu m-am prins nici daca se vand pe net sau unde or fimagazine ca nu am mai auzit de nextul asta
daca aflati,vreau si eu !
hahaa aizi,am pus link ! doamneeeeeeeee ce-o fi in capul meeeeeeu???

aa,depresie post partum nu am avut.la Sofia mi-a fost mai greu,mai aveam dimineti cand ziceam ca nu mai pot si plangeam pe marginea patului ..dar cu al doilea nu am mai avut timp

KIKINEAtA
Citat:
Citat:

ZICI CA AM FOSt BEAtA ASEARA ,am gasit nexv pe net ,si am pus si aici ,vad.
nu m-am prins,e online?

sa ma uit in urma sa vad ce am facut.
gata ! am vazut hahah cica plang mult si apare NEXt haineeeee multeee hahahaa ,cine a vazut stie..
Sofia mi-a distrus tasta t si eu scriu folosind copy/paste si avand un copy de la magazinul ala ,am dat paste in loc de t. haoleeeeu !!!

hai ca pun si poze,daca ziceti .www.flickr.com/photos/sofia020107/2944332260/in/photostream/" target="_blank">AICI

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pe fuga, sa va anunt ca plecam din buc cateva zile si sa pupam minunatili

aelita, am bagat un ochi la poze. frumoooooosi, doamne ce copii frumosi. au luat de la amandoi ce aveati mai fain. auzi, da' ce face andreas cu ceaiul? [omuletu' ala cu bata ]

dandusa pt probl cu fierea eviti tot ce e acru, mirosuri puternice, condimente, sosuri. doar sare. gratar la greu, cartofi fierti,legume fierte cu un stop de suc de rosii, nu smantana, cascaval (chestii grase), fara prajit, fara carne de porc...cam ca la inceputurile diversificarii

mai aveam muuulte, da' fug la bagaje ca o tulim imediat

a, cadbury e unul din producatorii care retrag produse dupa scandalul cu contaminarile din china. la noi au laura, magura,..nu mai stiu..multe.

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

aelita ce frumosi sunt...iti vine sa-i mananci.
va citesc dar n-am avut nici un chef de scris. la inceputul lunii am mai trecut printr-o bronsita. acum si-a revenit, tuseste foarte rar, mai mult daca alearga prin casa. acum e acasa, cu tataie (socra-miu), iar saptamana viitoare cu mama mea. si uite asa alternam, o saptamana unul cealalta altul. la gradinita am renuntat deocamdata, macar pana in primavara, sa treaca sezonul de viroze. ca la noi ca la nimeni, orice viroza usoara se transforma in bronsita. cu vremea sper sa se mai caleasca. in rest vesela, frumoasa si din ce in ce mai desteapta.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput