Fulguleti de nov-dec 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetele

vin cu o veste buna daca nu stiati deja.

http://www.realitatea.net/legea-mamelor-a-fost-adoptata-astazi-de-camera-deputatilor_366771.html

o zi frumoasa

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aelita, bine ca te-ai indurat si aipus poze! e frumoasa foc sofia ... ce imi place cad ii da ceai lui andres si ultima poza cand el e intre perne si ea e langa el si studiaza f preocupata ceva :). ai 2 minuni de copii frumosi foc si nu e de mirare ca ei iti dau putere sa treci peste toate greutatile!

tot vroiam sa va zic ca am descoperit de vreo 2 sapt niste carti care ne capteaza atentia in mod deosebit: carti tematice (cu ferma, cu animalele din jungla, cu povestei) care la mijloc au cateva pagini cu abtibilduri pe care tb sa le lipesti in anumite locuri in carte. poate stiti despre ce vb. oana e absolut inebunita dupa ele, ca noroc ca au aparut vreo 30 feluri, ca avem de unde alege inca... acum pt drumul pana la viena am cumparat vreo 4 . nu am timp acum sa caut link, ca-s intre bagaje :)
maine plecam la viena iuhuuuuuuuu (zice oana) :)). sper sa fie totul ok. va pup si ne auzim pe luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Desiree, chiar ca inginer! Cum sa lucreze fara casca? :)
Multa sanatate!

A_deju, da-i caleste pe astia micii la gradinita, nu gluma! Cred ca si eu l-as fi retras de acolo.

Kikineata, depinde de chef si moment; asa ca e si Rila si Tito si multe altele :), dar mai ales "iubire" :).

Aelita, vai ce frumosi sunt! Sofia ii da biberonul! Scumpi foc! Am vazut si poza cu burtica, tocuri si paltonas roz. Si tu arati super.

Dia, stiu cartile :). Si fetele sunt innebunite dupa ele; Victor inca nu le-a testat. Drum bun si vacanta asa cum v-o doriti!

Raluca, buna veste. Daca venea acum ceva timp, nu mai eram nevoita sa ma intorc la munca asa devreme, dar deh.

Apropo de tinutul cartii pe dos: Cand Ioana era micuta si-i citeam Mariei, venea si ea si se uita in carti. Dupa ceva timp, crescand, am constatat ca Ionica mea tinea mereu cartile cu fundu'n sus. Si nu numai atat: intr-o zi a desenat o fata, pe tablita magnetica, si a desenat-o cu capul in jos. Atunci am realizat ca ea mereu se aseza in fata mea cand ii citeam Mariei, asa incat vedea totul rasturnat :). Intre timp am indreptat lucrurile.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

merci,fetelor

ACS-ce interesanta chestie sa deseneze cu capul in jos

DIANOCICA-mami,nu stii ca eu nu sunt cu ceaiurile? doar nu crezi ca le dau in loc de apa. era ceai digestiv special pt bebei ca era Andrés constipat.E de la pediatru...ia cateva guri din ala si se regleaza .oricum nu bea mult,in plus e cu masura .eu il dau ca pe medicament,cand e cazul.doar nu iti inchipui ca pun eu ibricul si fac musetelu
iar Sofia moare de gelozie,si nu am decat sa ii pun si ei o lingurita ,ca oricum ia doua guri si il abandoneaza,si ei ii pun altul ,tot digestiv,dar nu pt constipare,le pun acolo o lingurita si apoi biberoanele sfarsesc aruncate pe jos .
ala de constipare e facut din prune+kiwi,deci eu il numesc ceai,dar defapt e un fel de suc din fructe.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ce mare a Andrés deja!! ati inceput diversificarea deja? ii mai dai piept? Si Sofia e tare dulce, mai ales cu codite!!(ai remarcat ca am scris Andrés cu accent, da?)

Dia carti cu actibilde avem si noi de vreo 2-3 luni, dar din pacate actibildele le lipim pe maini, picioare, nas, masina, mobila, oriunde numai in carte nu! Pe Oana o luati la Viena?

Dani s-a reindragostit de mandarine, ceea ce ma bucura enorm(in primul rand pt ca el nu-i mare fan fructe, si al doilea rand ne urca imunitatea)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Ce mare a Andrés deja!! ati inceput diversificarea deja? ii mai dai piept? Si Sofia e tare dulce, mai ales cu codite!!(ai remarcat ca am scris Andrés cu accent, da?)

Dia carti cu actibilde avem si noi de vreo 2-3 luni, dar din pacate actibildele le lipim pe maini, picioare, nas, masina, mobila, oriunde numai in carte nu! Pe Oana o luati la Viena?

Dani s-a reindragostit de mandarine, ceea ce ma bucura enorm(in primul rand pt ca el nu-i mare fan fructe, si al doilea rand ne urca imunitatea)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
he! pai daca ai accent la tastatura !

diversificarea inca nu,la 6 luni incepem. e maaaare si asa,8500g .suge cu spor

si Sofia a fost innebunita pana prin vara de mandarine,dar le-a abandonat.poate se reindragosteste si ea.
eu ii pun acum bucatele din multe fructe pe o farfurie,la indemana,si ma fac ca ploua..si ea se maijoaca,mai da cu nasul in ea ..

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dandusa, pai musaca cum o faci si de porc numa ca inlocuiesti porcul cu carne tocata de manzat (e mai usoara si se face mai usor)...deci fierbi cartofii intregi, apoi faci un piure cu unt smanatana cum iti place (eu am pus si lapte in el sa-l inmoi)..compozitia de carne: am tocat legume: ceapa, morcov, un ardei gras mic, am ras si conopida, ce am gasit in frigider, le-am aruncat in oala sa fiarba cu carnea tocata si un pic de ulei de masline..cand se face carnea bagi si un ou si putina smantana daca vrei, sare, ierburi aromate ce va place voua..sosul de rosii si gata...apoi in oala un strat cartofi, unu compozitie, unu cartofi..a iesit buna, sa vedem mofturila ce zice!

dia, da stiu de ce carti vorbesti, noi avem de mult cu astea, mi le lipeste si in carte si pe dulapuri, se plictiseste de ele si apoi dupa un timp le dezlipeste si le arunca..sunt superfaine si ii capteaza atentia..noi avem mica sirena si o carte cu constructii (evident)..in genul asta!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

l-am ridicat pe Andres,ca si cand ar fi stat in picioare ,sa-l iau in brate din maxi cosi ,si cand l-a vazut Sofia,ea a crezut ca el e pe picioarele lui si a cascat ochii mari ,a venit imediat la el,l-a luat de o mana si l-a tras dupa ea..adica ne-a tras dupa ea ca eu il tineam de sub brat si ea nu se mai uita inapoi,il apucase si mergea inainte,credea ca si el merge pe picioare,si ne-a dus in bucatarie si acolo vroia sa se urce el singur in balansoar.
asa bucuroasa era ,credea ca de acum are cu cine sa se joace,ca merge Andrés.
cand i l-am luat,a inceput sa planga si imi arata sa il las jos .
acum tot vine si imi face semn sa il ridic in picioare.
ce-o sa fie de ea cand o sa inceapa el sa misune prin casa !!!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

AELITA,superbi copiii!m=am topit!
DIA ,calatorie faina!
Avem rezultatele la analize,anemie usoara,ne a dat vitamine 10 zile apoi 3 luni fier!Ma omoara Ale cu nemancatul ei.Sper din suflet sa treaca perioada asta!
va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Unde sunteti fetelor?
haideti sus pe pagina!

Mergi la inceput