Fulguleti de nov-dec 2006 (195)
Raspunsuri - Pagina 12
dianav spune:
Ce frumoasa Sara!!
Am recunoscut o gramada de hainute de la Next pe care le avem si noi in garderoba, pentru ca si eu sunt fan mov, verde aprins si roz aprins siclam. Pantalonii mov si treningul gri bej si si si....
Foaarte frumoasa. Azi ma duc sa iau o geaca pe care o prietena mi-a adus-o de la Paris, nu ca ar fi cine stie ce, ca e doar 30 euro, insa e mov si e pt Oana, normal.
Dragi mamici, va ziceam ca Oana stalceste ingrozitor cuvintele. Acum sunt parintii mei la mine, de aia ma pot vedea si cu prietena cu geaca, dar altceva vroiam sa va spun. Mi-au povestit ca ieri citeau pe o carte cu poze si gaina si cocosul si ce mai era pe acolo. Si Oana incerca sa repete si la unele cuvinte se poticnea si a lasat capul in barba si a zis "nu pot". Mi-au dat lacrimile cand mi-au povestit parintii, si ei la fel. La sosete zice "sete" si la mamaia de la Braila nici nu pot sa scriu cum pronunta insa eu stiu ca asta zice. Si parintii mei au constata ca Oana e cunoscuta in tot cartierul. Pe unde se plimba toate mamicile si bonele o striga pe nume.
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-10-10/23:04:09" target="_blank">Asa papam Huesitos alb Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
ce scump e
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Salutare
Am pus pesti in acvariu asteptam sa se trezeasca caprita sa vedem reactia
Dandusa-scaunul de la pc da e negru dar nu despre ala era vbavem unul cu bej si visiniu o sa pun poze sa vedeti am incercat si cu acetona dar se decoloreaza si tot nu iese
Acs-o sa pozez caprita cu cojocel
Kikineata-gargarita modista
ce frumos va jucati cu plastilina
fug a facut ochi
va pup
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
danita spune:
buna seara dragelor ,
va multumesc in primul rand pentru urarile de ziua mea , va multumesc ca existati si ca SUNTEM !
noi suntem inca mutati in deplasare , timp in care ne-am anulat si vacanta ... si ... s-au intamplat f multe urate urate de tot . important este ca noi suntem bine si sanatosi !
curand sper sa ne mutam acasa si sa povestim mai multe !
timisorence, pe 25 aterizez la voi , pregatiti-va doleantzele ce sa va aduca baba de la munte si pregatiti purcelul cel gras ca sunt tare fomista ;)) :))
pupici si imi e dor de voi !
D
deeaA spune:
Seara buna!
dianarus ma bucur ca se simte mititelul mai bine,s-o tineti tot asa!
adinazot tin pumnii sa iasa analizele ok
desiree mai,da tare frumos se mai joaca el cu toate uneltele alea,ai gasit ceva care sa-l tina ocupat mai mult timp
aelita pt super mami care esti!
shoshika multa sanatate mamei tale!
acs ce m-am mai distrat cu tito savantul
a_deju spune:
greetings la ceas de seara, minunatele mele :)
firstly.. draga mea roxanica draga..apai io sper ca matale nu ma intelesesi gresit... sub nicio forma nu am considerat mesajul tau (sau al oricui) deplasat sau in nici intr-un fel negativ. mi-a prins foarte bine, la fel cum imi prind bine intotdeauna cuvintele voastre. si de sfaturi, slava domnului, am nevoie zilnic, fie ca ma plang io pe direct, au ba :) deci te rog frumos sa faci bine sa-ti revizuiesti comportamentul si nu mai bate campii, ca cu asta doar am stabilit ca ma ocup io :)))))))
asaa..acestea fiind zise, va rog sa-mi motivati absenta pe motiv de cufureala si vomitat din zori pana-n seara... ca doar nu se putea ca generosul meu motan sa ma sara de pe lista si la acest minunat virus.. iac-asa am petrecut ziua de duminica si cam juma' din ziua de ieri (ma rog, ieri fu muuuult mai bine, duminica am zis ca mor...).
cu jobul, treaba sta in felul urmator: de luni pana vineri is la firma imobiliara, iar in weekend, in functie de cum au nevoie de mine (dar doar pe zi), receptionez la spital :) jobul la spital e part-time, aduce si el niscaiva banuti acolo, dar e bun in perspectiva viitorului luminos, ca am intrare directa oricand se elibereaza ceva permanent, la un nivel mai sus si evident, mai bine platit...
cu gradinita am incheiat-o definitiv in primul rand pe motiv de boli (una la mana, nici eu nici mihaiul nu vom putea sa ne luam sapte sute de mii de sick days-uri si zile de concedii in functie de fiecare vomitatura de-a lui eric, si-a doua..le mai aduce si pe-acasa, si e si ala mic al cumnata-mii, si dam naibii peste cap toata familia), in al doilea rand..nu stiu..nu mi-a placut mie acolo..nu era locul (sau momentul) pt el. e faina gradinita, au o tona de chestii interesante (de la activitati la faptul ca in fiecare zi sunt scoase alte jucarii), dar...stau frate cu geamurile si usa deschisa la gradina toataaaa ziua, ce daca le curg astora mucii pana-n chiloti si afara is dumnezeu stie cate minus grade.. pe copii ii scot in curte imbracati ca si inauntru (ceea ce..mi se pare corect, avand in vedere ca nu-i nicio diferenta intre gradele de afara si cele dinauntru...), deci nu se sinchisesc sa arunce acolo o geaca pe ei... mucii atarnatori, dupa cum ziceam, nu se chinuie nimeni sa-i stearga, si arata toti jaaaalnic... si faza care m-a ofticat cel mai tare, vineri l-am dus la 10, l-am luat la 11, era plans vai de mama lui, ii atarnau mucii de-un cot, si era singur si vai de mama lui intr-un colt in camera. io (atipica fiind ) nu-s prea mamoasa si sensibiloasa la chestii de-astea, da' pe bune ca mi-a fost mila... adica na, nu mi se pare nimic anormal sa planga copilu' in primele saptamani, e ceva normal, trebuie sa se obisnuiasca... da' stai nene langa el, in cap, in coada, nu stiu, la cati bani platesc, fa naibii ceva, nu-l lasa sa se simta ultimu' pe fata pamantului... in fine, acestea fiind zise, plus feelingul personal, am zis pas, om incerca la anu', ca nu-i bai. iar eric va sta cu soacra-mea, il duc dimineata cand plec la munca (soacra-mea sta la cumnata-mea, la doua strazi departare de noi), il iau cand vin. si tot un fel de daycare e, ca-s trei copchii calare acolo, asa ca are cu cine sa socializeze.
..mda, si cu acestea v-am adus la prezent. bine, n-am mai mentionat ca in continuare se trezeste la orele magice 2-3, daca-l luam cu noi in pat, sta 5 minute, se convinge ca suntem cu ochii inchisi si-apoi o taie subtil la el in camere si hatana patutu' ala de-i sar fulgii, il intreb daca vrea in pat - "aaaaaaa", aratand patul (ceea ce nu pot decat sa presupun ca inseamna da), il bag, in 5 minute "ma ma ma ma ma"... si uite-asa, de nush cate nopti... tre' sa-l las sa-si faca mendrele vreo ora, dupa care ii servesc butelca de milk, si doarme cu burta-n sus pana la 9... in seara asta am dat centrala pe mai putine grade, ca asta ar fi singura cauza ramasa, sa-i fie prea cald (!!! era pe 22 pana acum....) iar io mi-am prestat un ceai de peppermint (care sa-l ia naiba daca are vreo treaba cu ceaiu' de menta romanesc..:)))) ) si ma pun sa cetesc frumos ce zice nenea spocku' despre minunata varsta de 2 ani, despre fauna nevorbitoare, despre mame duse cu pluta, etc :)))))))))
pupez, doresc noapte buna, si (cel putin pana la urmatorul virus :) ), aici is
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
danita, cu mii si milioane de scuze de intarziere, la multi ani si de la noi, fericiti si frumosi, sa dea domnul sa ai parte numai de bucurii, macar in urmatorul cincinal luminos (dup'-aia sar din nou cu urarea :))) ). sa te bucure p o mie de ani, si voi pe el in continuare!!! sanatate multa si toooot binele din lume!!!
oricum, imi pare rau de vestile proaste, stiu ca v-ati dorit foarte mult vacanta asta :((
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
aelita spune:
fetelor,va rog sa votati www.cancan.ro/2008-10-14/VREAU-SA-O-DONEZ.html" target="_blank">aici ,povestea "vreau sa o donez",pt mamica de steluta ,bolnava de cancer.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
fetelor,hai ,mai,ca nu sunt nici eu de fier. plang si eu destul,plang mult de felul meu dar ,ciudat,de cand am copiii astia plang mai putin,pe vremuri plangeam mai mult ...
dar imi trece relativ repede. pana cand sa ajung eu sa scriu aici,vad deja altfel lucrurile .
daca tine mult perioada,apuc sa scriu,cum a fost atunci cand nu manca ...
acum a trecut si asta,mananca fata bine,dupa ce i-am dat vitamine .
mai am momente grele cand incep sa plangaei in cor. daca o fac si ei pe rand ,civilizat,nu e asa bai mare
dar in momentul in care i-am potolit,gata ,imi trece si mie. ei,nu sunt mama eroina,doar ca nevoia m-a invatat , nu ma ajuta nimeni si stiu ca depind de mine copiii astia,secunda cu secunda,mai ales cand sunt singura ,nu am voie nici sa mi se faca rau pt ca nu imi deschide nimeni usa .
nu sunt in pustiu,am si vizite,dar nu zilnice.
MADALUtA:uf,primul dinte la Briana asa repede??
bine ca ati scapat cat de cat usor...normal sa te sperii
DBUNNY-tare tare video !!!!!
KIKINEAtA-frumoasa Garga ! Si ce geci frumoase are si caciula,si pulover!!
si tu ai un pardesiu super. hehe ce imi sare mie in ochi,dar imi place cum sunteti imbracate.poate si unde imi place mie verdele..si combinatiile astea cu mov..
unde le gasesti asa frumoase ?
A_DEJU-in conditiile descrise,bine ai facut ca l-ai retras de acolo !!!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
desiree spune:
aseara am fost la auchan sa imi iau fier de calcat ca a crapat cel vechi dupa 6 ani..si am intrat si la locul de joaca...socializeaza feciorul la greu, vorba vine, stalanga copii, nu mai e temator, ii si atinge in treacat, le cauta privirea, joaca, distractia..e super sa-l vad crescand in felul asta, neimpus de nimeni, dupa ritmul si vointa lui..iar dupa juma de ora de topaiala, era ud fleasca, i-am luat un maieu din magazin si l-am pus pe el, in loc de bluza uda...dupa ce am iesit de acolo, n-a vrut sub nici o forma vreo 15 minute sa puna ceva pe el, era supraincalzit..azi avem muci.in combinatie cu 3 canini ascutiti pe drum...o minunatie..
acs, basmaluta din poze e de fapt casca de baie...si-a pus-o in cap dupa ce cea de la trusa (casca de protectie} i-a tot cazut din cap pana s-a lamurit el ca e cam mare...dar fara casca nu lucreaza, asa ca i-am gasit inlocuitor
haios dl Tito cu cartea pe dos
dia, deci incepi si tu munca..eu inca refuz sa ma gandesc, fiindca nu am solutii convenabile pt ambele parti :)
dbunny, haios tare dani-ul tau!ii pica ochii in gura si el molfaie!
deea, saracu eric mi-l imaginez in colt acolo, plans tot si cu mucii la brau..o fi vreo gradi de aia care aplica timeoutul sau lasatul sa planga ca sa-l disciplineze mai stii? bine ca l-ai scos...
ma duc sa fac o musaca cu carnita de vita, sa vad de i-o placea....
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic