Fulguleti de nov-dec 2006 (195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-10-10/23:04:09" target="_blank">Asa papam Huesitos alb

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

e mortal
scuzati ignoranta, dar ce e huesitos? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

Citat:

www.dropshots.com/dbunny_28#date/2008-10-10/23:04:09" target="_blank">Asa papam Huesitos alb

e mortal
scuzati ignoranta, dar ce e huesitos? :)

s-ar traduce Little bones, osute,
Napolitane cu ciocolata marca Cadbury, bune bune!(nu pt copchil, pt má-sa si tac'su)

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

MADALUtA-cum mai sunt copiii ?sper ca nu s-a inrautatit starea lor.

DANDUSA-capul sus ca o sa fie bine ! nu te mint,or sa fie sizile grele,dar au fost sicu primul copil,deci daca le-ai trecut odata sisingura fiind,le vei trece si acum.vor venisi crize ale CRINUtEI,si plans in cor,dar vei trece peste !

eu sunt de cateva saptamani singura,e tati plecat si a maivenit sambata si pleca duminica iar,dar weekendul asta nu a venit..e destul de greucu doi in casa,singura,rar imi deschide cineva usa ,sa zic asa o zi la o saptamana sau doua.de multe ori vor amandoi in brate ,ii tin asa ,apoi mai las unul,il iau pecelalalt si iar ii schimb ,in functie de cerinte.au momente din zi,mai ales seara.
reusesc sa ii culc,apoi se trezeste unul,il trezeste si pe celalalt. si o iau de la capat.
mananc pe apucate,dar ce sa spun,nu e rau. nu cad psihic,doar fizic uneori,dar un somn bun noaptea si imi revin.important e sa nu te lasi sa cazi psihic,sa nu te lamentezi niciodata ,sa iti bagi bine in cap ca AStA E SItUAtIA,nu ai alta,si daca poti gasi o solutie spre mai bine,e bine,daca nu,adapteaza-te la ce ai.si asa aisa vezi ca scoti puteri din te miri ce loc,si energie nebanuita !!
am zile cand plang,dar ma descarc si sunt ca noua,imi spun ca altii o duc si mai greu si imediat imi revin . numai cand ma uit in ochii lor,si la ei asa cum deja incep sa se joace,sa rada impreuna...si SUNt FERICItA !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

multumesc de intrebare...Acum sunt bine amandoi, multumesc lui d-zeu, dar m-am speriat cam tare, caci dupa episodadele de voma ale lui darius a venit diareea, iar dupa febra brianei, a inceput chinul primului dintisor.Acum ne-am mai revenit si sper k suntem pe drumul cel bun.
Ce greu trebuie sa-ti fie cu sotul plecat....eu nu stiu daca m-as descurca singura nonstop, desi merg pe acelasi principiu k si tine: "asta e si n-am alternativa, deci trebuie sa fac fatza".Totusi cand pleaca cip pt mai mult timp chem o mama, o soacra ceva....
Cand sunt superobosita si nervoasa, k sa ma calmez ii iau pe amandoi in brate si incep sa-i pup si sa-i alint si ma deconectez enorm...

Dandusa: cum mai sunteti? ce face crinuta? Haideti, mai veniti la cate o cafeluta, o biscuite, ceva, acum cat mai ai timp

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze noi cu Garga pt. cine are timp si chef

http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi11Luni_2#

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Citat:

Dbunny si Daniel

doamne, ce dulce poate fi..

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

mey, ma omori cu caciulitele si bluzitele alea tricotate ... si mi-a placut jachetica aia verde, si hainutele pe mov-lila (si eu m-am cam axat pe culorile astea la hainutele oanei si-i stau super bine, si ii si plac, imi tot cere bluza mov sau fustita cu floricele mov ).. si mi-a placut si fata, bineinteles , tot ochioasa a ramas, iar in pozele alea la tati in brate, cum sta ea lipita asa, efectiv se simte dragostea , parca ar fi oana mea... si oana are asa un fel de-a se lipi de tati de-l inmoaie pana la ultima picatura :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

eu, eu am putin timp k dorm amandoi
Bineinteles ..scumpa k de obicei d-ra Garga, dar si mami tare curajoasa de se joaca in casa, in pat, cu plastelina. Noi am experimentat doar afara comportamentul lui darius vis-a-vis de modelaj si mi-am zis k in casa prea curand nu va vedea asa ceva. A desoperit k se lipeste si o lipea de orice gasea in cale....dar cel mai tare se amuza cand se lipea de talpa si calca intentinat pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, ai dreptate cu dragostea dintre tati si Garga. Sunt multe de spus la superlativ. Iar cand doarme cu mine ma tine de o mana, cu cealalta ma ia de gat iar un picior peste mijlocul meu si ma strange tare. Cand e aproape adormita imi spune pa soptit si-mi face si din manuta asa moale semnul de pa. Cand vreau sa plec d elanga ea ca adoarme zice ...mami nuuu, ma strange tare tare. Aseara cred ca mi-a zis e 10 ori poezia cu tica tica pan'sa adoarma, io ma prefaceam ca dorm si ea ma mangaia si spunea mai-mai mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DBUNNY,e mortalll!!!
KIKINEATA,sunteti dulci amandoua!f frumoase tinutele lui Garga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dbunny, super Dani!

Kikineata, am avut si timp si chef :), asa ca m-am delectat cu poze. E tare expresiva Garga si dulce foc!

Dia, tin pumnii sa fie Oana sanatoasa si sa aveti parte de o vacanta de vis!

Madaluta, fur idei de la tine; pe asta adica: "Cand sunt superobosita si nervoasa, k sa ma calmez ii iau pe amandoi in brate si incep sa-i pup si sa-i alint si ma deconectez enorm...".
Ma bucur ca-s bine copiii!
Noi, pentru moment, am ascuns plastelina, caci Ioana o face farame mici mici care se lipesc de covor, iar Victor o degusta :). Dar probabil ca o vom scoate la lumina la iarna.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput