Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 9
CarlaV spune:
Ce mai zice nou fii-mea: dintzi (si ii loveste intre ei), nani-nani, I love you si imi arata cu manutzele, de Goa'uld cred ca am mai zis, banda, tatea (tataie), babaie (bunica), baban (balon), asta si this, bombo (bomboana), bac, cucu (cucurigu), pempa (pampers), azi in parc a zis foarte clar "bebe plangea" dar n-a vrut sa mai repete, astea-mi vin in minte acum.
In rest, cauta aerul conditionat in orice camera si il arata daca o intrebam, stie obiecte, culori, cateva litere, canta si danseaza, stie sa arate ca are 1 an, n-am reusit sa o fac sa spuna Saby sau Sabina, daca o intreb unde e Saby se arata pe ea, la fel daca o intreb cine e frumoasa mamei, imi arunca la gunoi si ce imi trebuie si zice cah, ca si Eli umbla cu cartile dupa ea dar vrea sa-i aratam poze, nu sa-i citim povesti, daca zicem proiector se uita imediat pe perete, daca zicem masina, aspirator, rotopercutor, face imediat brrrrmmm si se uita in jur.
Ma topeste ca e foarte afectuoasa, ne ia in brate, pune capsorul pe noi, ne pupa....
Eu va povestesc aici ca sa nu ma mai gandesc la ce prostie am facut, asta pana vad daca se poate repara.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Uitasem sa zic:
Andicu, arati superb, imi place mult noua ta culoare de par.
Paticut, ce mai face Mironel? Hai sa ne povestesti, ca mi-e tare dor de el.
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
msfhbo spune:
Atat de naiva incat sa cred ca poate intelege ce-i periculos nu sunt.Ma gandeam insa ca repetandu-i ca papagalul un lucru, poate-poate...M-a mobilizat si Simo care zicea ca Matei nu se mai apropie de aragaz.
In fine, cel mai sigur e sa stau cu ochii pe el.
Carla, fix asa face si Andrei.Se urca inclusiv pe pachetul de pampers sau pe lighean.
Simo78 spune:
Simona ai dat clic pe numele tau si este ca un link spre profil..de aia e albastru si asa o sa ramana
Culori nu cred ca stie Matei, insa mereu i le zic...in genul adu mingea albastra si o arat. El o aduce dar cred pt ca o arat, nu ca ar face diferenta intre mingea abastra si cea verde, insa eu insist...alta metoda de invatat culori nu-mi trece prin cap.
E innebunit dupa Thomas! Deja! Nici nu respira cand era la minimax...I-am luat DVD si-i mai pun cate un episod din cand in cand...Tremura de fericire si chiuie asa de cute . I-am luat si revista..si a tinut-o intr-un UAAA pana acasa, a carat-o singur, iar daca se uita cineva la el ridica revista si facea UAAAA
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
CarlaV spune:
Inca 2 randuri si fug sa vad daca mi s-a reparat isprava: Saby ne raspunde la intrebari, zice "da", arata din cap "nu" si ridica din umeri la "nu stiu".
Asta nu e de lauda: i-am dat o singura data sa se joace cu un drops de lamaie, i-a desfacut ambalajul si pana la urma l-a mancat tot. Acum, daca vede o bomboana in poza, imi arata gurita.
Gata, mi-am facut norma de scris pentru toata saptamana, ca am cam lipsit. Cafera, umplem impreuna capitolul asta?
Bulgaria 2008
Simo78 spune:
Si una fresh...le spune la porumbei...pi-pi ...Va dati seama ce fain a fost azi in parc cu el urland cat putea PI-PI!!! Or fi zicand "Uite copilul cere pipi si nebuna arunca mancare la porumbei"
Simo mami de Matei
Poze noi
Multumesc
musso17 spune:
buna seara.
in seara asta am fost nevoita sa ajung in supermaket si mai aveam o persoana in fata mea care la un moment dat a inceput sa tuseasca productiv fara sa puna mana la gura si apoi sa stea cu limba pe afara...lasand la o parte ca imi venea sa-i spuna "duamnei"ca la un metru este un copil mic si civilizat ar fi sa-si puna mana la gura sau o batista,dar asta m-a pus pe ganduri,in sensul ca nu intentionam sa-i fac vaccinul antigripal,nu prea sunt de acord cu cele facultative,dar mi-e teama,mai ales ca inca ne luptam cu muci multi...este cineva care face vaccin?...nu sunt convinsa daca sa-i fac sau nu,m-ar interesa niste raspunsuri.multumesc frumos
nma spune:
msfhbo eu sunt convinsa ca Andra a inteles de ce nu e voie la aragaz. A atins usa cuptorului cand era fierbinte si de atunci imi spune asii si isi trage manuta. Stie ca nu are voie sa scoata pamantul de la flori dar daca vrea sa ne atraga atntia merge la ghiveci si se joaca cu frumzele pana o certam.
musso eu nu ii fac vaccinul. Nici lui Alex nu i-am facut nicodata.
Carla sper ca poti sa iti repari gresala. Pup strumfita vorbareata.
Timi
Asi scrie mai multe dar domnisoara e tare maraita.
Nico, mami de Andra si Alex
andicu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghinetz Am vazut si eu cateva poze din albumul cu mirese. Ffffff frumos! Cum ma stiti, am plans. (eu plang la orice nunta, nu stiu daca e ciudat sau nu, dar asta sunt. La inmormantari nu mai zic. cand eram mica mergeam la toate inmormantarile din oraselul meu si plaaaangeam!!!! Stateam si la priveghi. Eram o ciudata, ce mai. Mi-a CAM trecut) Luna, am pierdut pozele voastre. mai dai linkul, te rog! Hai, mai vino pe la noi si azi, mai iesi din butoi, ca nu te las acolo peste we. Nu de alta, dar am decis sa plec si eu in Bucovina cu sotul si nu vreau sa te stiu suparata. Andicu, am vazut pozele! Ce frumos!!! Pai ia mai baga si tu un ochi acolo (desi ai modelul pe viu) si zi tu sincer: apai ai tu, mamica frumoasa de baiet frumos, vreu motiv sa te depresezi? Ia, tzushti cu tine in mare, o tura pana la geamandura si vino cu pofta de viata de acolo. Si, cum ii spuneam Lunei, mai des pe la noi ca aici e cald si bine. iti baga Simo acusi o interpretare a nick-ului de iti trece si de depresie si de tot. Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007) "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
foarte tare ideea cu inotul pana la geamandura! mi-ar trebui o baie rece sa ma dezmeticesc! multumesc de idee! si de sfaturi!
Va multumesc de re-primire!
Ma distrez tare bine tot citind si mor de drag cand vad ce mai fac Strumfii nostri! pe bune, dar am impresia ca e cea mai frumoasa perioada din viata noastra, privindu-i cum devin niste omuleti cu idei si personalitate!! si uite asa, ma simt si eu mai bine si imi trece supararea!
Apropos de vaccin, dr noastra ne-a recomandat vaccinul homeopat. Se gaseste in farmaciile homeopate, chiar asa se numeste, e tot din granule. Am zis ca o sa-l incerc, macar ca o incercare de imunizare pt Filip. Si mi-a zis ca pot incerca si cu ImunoBaby sau Imunogrip Junior.
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza ghinetz cum e noaptea in camera cu Victor? dormi doar tu cu el? tii vreo luminita aprinsa? karligutza sunt mamica Adelutei |
Dormim impreuna in pat, doar noi doi in camera, pe intuneric. Vrei sa stii si ce pijamale port?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"