Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

ghinetz cum mai stai cu intarcatul? Coopereaza Victor?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Deocamdata perseveram la nealaptat ziua. Noaptea inca mai suge. La greu! Nu stiu inca ce metoda o sa adotp pentru renuntatul la san noaptea. Partea buna insa e ca m-am linistit eu. Mii de flori pentru voi, ca mereu ma sustineti si ma incurajati.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am vazut si eu cateva poze din albumul cu mirese. Ffffff frumos! Cum ma stiti, am plans. (eu plang la orice nunta, nu stiu daca e ciudat sau nu, dar asta sunt. La inmormantari nu mai zic. cand eram mica mergeam la toate inmormantarile din oraselul meu si plaaaangeam!!!! Stateam si la priveghi. Eram o ciudata, ce mai. Mi-a CAM trecut)

Luna, am pierdut pozele voastre. mai dai linkul, te rog! Hai, mai vino pe la noi si azi, mai iesi din butoi, ca nu te las acolo peste we. Nu de alta, dar am decis sa plec si eu in Bucovina cu sotul si nu vreau sa te stiu suparata.

Andicu, am vazut pozele! Ce frumos!!! Pai ia mai baga si tu un ochi acolo (desi ai modelul pe viu) si zi tu sincer: apai ai tu, mamica frumoasa de baiet frumos, vreu motiv sa te depresezi? Ia, tzushti cu tine in mare, o tura pana la geamandura si vino cu pofta de viata de acolo. Si, cum ii spuneam Lunei, mai des pe la noi ca aici e cald si bine. iti baga Simo acusi o interpretare a nick-ului de iti trece si de depresie si de tot.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ciao fetele!

Eu sunt in bucuresti ..astazi am revenit am fost la nunta ..la munte si acu inca cateva zile in bucuresti si apoi iar in italia..Am recitit si eu cateva pagini si sper ca voi reusi sa citesc si mai din urma..

Noi nu ne-am gripat/imbolnavit inca nici unu si sper sa ramanem asa chiar imi era frica cu epidemiile de care am tot auzit.Si noua ne iese ultimul canin => iarashi nishte nopti de chin.

Vroiam sa va mai zic ca deja sunt terorizata de multitudinea de babe aka tzatze care vin cu tot felul de idei comuniste cum sa imi imbrac/ingrijesc plodu....dar.....sunt inca rabdatoare

VA PUUUUUUUUP

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ghinetz cum e noaptea in camera cu Victor? dormi doar tu cu el? tii vreo luminita aprinsa?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

Mihaela, multumesc!M-ai linistit.Astept asadar sa dispara incet-incet tot lapticul.
Fetelor, cum faceti voi sa-i convingeti pe copilasi sa nu se catere peste tot?Ii tot spun ca poate sa cada(a si facut-o de altfel), il iau de acolo imediat ce-l vad si-l antrenez sa faca altceva, etc.
Cum vede ca ma intorc cu spatele, hop la catarat.Stau permanent cu frica sa nu se loveasca rau, ca e suficienta o secunda sa faca buf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

Nu stiu cum naiba mi-am albastrit numele....Cum revin la negru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

(eu plang la orice nunta, nu stiu daca e ciudat sau nu, dar asta sunt. La inmormantari nu mai zic. cand eram mica mergeam la toate inmormantarile din oraselul meu si plaaaangeam!!!! Stateam si la priveghi. Eram o ciudata, ce mai. Mi-a CAM trecut)

puteai sa te faci bocitoare!!
ti-a "CAM" trecut sau ti-a trecut de tot??????.unde pleci in Bucovina??????

apropos de inmormantari, n-o sa inteleg in vecii vecilor de unde obiceiul asta la romani, de a claxona la inmormantare. era un infern ieri la blocul vecin, am zis ca cine stie ce s-a intamplat......

ati incercat sa faceti biscuiti in casa???andrei mananca destul de multi si ma gandeam ca poate ar fi mai sanatos sa-i fac in casa, asa ca,,,,caut o reteta

am inceput sa-i dau suc de portocale, ii dau care 2 portocale si 2 mandarine pe zi.oare e prea mult????????

andicu, arati fff bine!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui msfhbo

Fetelor, cum faceti voi sa-i convingeti pe copilasi sa nu se catere peste tot?Ii tot spun ca poate sa cada(a si facut-o de altfel), il iau de acolo imediat ce-l vad si-l antrenez sa faca altceva, etc.
Cum vede ca ma intorc cu spatele, hop la catarat.Stau permanent cu frica sa nu se loveasca rau, ca e suficienta o secunda sa faca buf.

daca tu crezi ca poti sa-l convingi sa nu faca ceva ce el vrea, inseamna ca esti ....credula. nu cred ca pot fi convinsi la varsta asta de ce e periculos si ce nu. oricum am observat ca are o atractie "morbida" pt lucrurile periculoase.......asta e, cu DD inainte. cu sanii, trebuie sa ai rabdare........trece cu timpu.....si raman mici, mici, mici........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mamaaa, ce spor aveti la scris! Eu am terminat de citit capitolul trecut dupa ce am facut o boacana de ma doare capul de nervi, ce toanta am fost!!! Mor de ciuda, incerc sa repar... va povestesc mai incolo.
Alina.a, Brazuca, Stefania, Luna, Mada, ma bucur mult ca v-au placut pozele Sabinei, sper sa nu fi omis pe cineva din enumerare.
Stefania, esti tare draguta, intotdeauna gasesti cele mai potrivite cuvinte cu care sa comentezi pozele Sabinei, mi-ar placea mult sa ne cunoastem in realitate . La intrebarea ta sunt total de acord cu ce a scris Ame, m-a scutit pe mine de tastat. Eu nu dau alt fel de lapte la copil fiindca alaptez inca, dar mananca iaurt simplu. Incerc sa-i dau mai mult bio sau de capra, dar ii mai dau si d'astea normale.
Am o prietena neonatolog in SUA si ea zice ca cel mai potrivit lapte pentru copiii de varsta alor nostri este cel de capra, fiindca are compozitia foarte apropiata de a laptelui de mama si nu e atat de gras ca cel de vaca. Desigur, de preferat este raw decat fiert sau pasteurizat. Insa, cum in Romania in litru de lapte de capra bio costa 13 lei si la tarani am vazut conditiile de igiena, eu beau rar si Saby inca nu. Poate acolo poti sa gasesti mai usor ceva in care sa ai incredere.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gata, am recuperat.
msfhbo, nici eu nu cred ca reusesti. Saby isi duce dupa ea prin casa unul din cele 3 scaunele mici si il pune langa obiectul pe care vrea sa ajunga. La un moment dat a vazut ca nu ajunge undeva nici in felul asta si a pus ochii pe o cutie pe care a pus-o pe scaun si asa s-a urcat pe toate si a ajuns unde voia. Evident ca mai si cade, ca se intinde prea mult dupa diverse obiecte. Daca i-am ascuns scaunelele a inceput sa se catere pe: minge, sticle, cos de gunoi, cutie de carton, DVD player , geanta diplomat si altele asemanatoare .
Brazuca, si Saby face pe clovnul, o recunosc in ce povestesti.
Cafera, n-am recoltat celule stem, m-am gandit la asta si am considerat ca e mai bine sa nu o fac.
Xerxe, ma bucur mult ca ai reusit intarcarea fara sa pleci de acasa, ar fi fost o trauma in plus pentru copil. Felicitari!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput