Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 7
jadi spune:
Eu credeam ca ai nick-ul asta ca esti hartuitoare si nesuferita, un fel de carlig de care nu mai scapi niciodata. Acum imi esti simpatica .
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza prin derivare de la numele Karla, cu K! nu stiu de ce mi-a placut mie numele asta candva, sau Karina.... eh, si pentru ca user Karla nu s-a putut, Karla si 2 cifre pe care le pusesem eu iar nu mergea, m-am enervat, ca de obicei, ma enervez usor! .... user karlutza iar nu s-a putut, mi-a venit sa zic karligutza! uite asa s-a nascut karligutza! simplu si fara prea mult travaliu! si fara bisturiu! karligutza sunt mamica Adelutei |
Deni & Vlad & Tudor
andicu spune:
Re-primiti dezertori?
Am citit si eu din urma, si incepand de aseara......m-ati scos din barlog!
Si eu cu depresie de toamna, Luna , ma luati si pe mine in hora?? mie mi-e f teama de asta, ca nu vreau sa ajung iar la . Aceleasi sentimente: singuratate, tristete, etc...am gasit solutia, zic eu: ma intorc la servici la 01decembrie, cu o luna mai repede. Asa o sa mai am si eu un ban de cheltuiala, cateva ore de vazut/facut altceva si nerabdarea absoluta de a-mi vedea puiul si de a ma juca cu el!
Nu scriu prea des, dar citesc, asa ca il recunosc pe Filip in multe din povestirile voastre. Si pe mine..in altele , asa ca de cele mai multe ori nu stiu ce-as mai putea spune in plus .
Chestia cu telecomanda care "sta sa moara" e la ordinea zilei si la noi. Si multele butoane de la tv, dvd, masina de spalat, etc..sufera si ele!
Altfel, alearga (la propriu vorbind)toata ziua, ii merge gurita non-stop, dar nu asa, ca lui Matei , e mucos si tusitor de vreo saptamana si mai bine, si in plus, ca sa atraga atentia, el face NUMAI ce stie ca n-are voie! si asta cu zambetul pe buze!
Si n-am facut ROR,mai stam, pana la 18 luni si apoi mai vedem.
Lapte bea Nestle junior, dimineata si seara cam 270-300 ml o data.
La mancare , mananca bine, dar e destul de mofturos, si nu prea accepta budinci, sufleuri, mancaruri mai de-ale noastre, dar facute si pt el, iar eu ma cam oftic la faza asta. E lipit de mine , nici la wc nu ma lasa, mai intra cu mine la "pipi??" si se repede sa-mi dea hartie (desi ma feresc la maxim sa vada mai multe) si tot ce e piele goala , la el sunt : "tzitze??" si putza si picioarele, buric, etc..
Karli, imi pare rau ca n-am apucat sa zic nimic mai devreme! sincer, condoleante pt sora ta! si altceva, nu pot zice, decat putere, vointa si curaj, caci se zice, "timpul le vindeca pe toate!"
Cafera, bravo tie ca te respecti! jos palaria din partea mea! eu n-am chef nici sa ma spal pe cap, de multe ori!
Brazuca, m-am distrat f tare citind despre Deni!
Timi, felicitari pt bb nr2! v-am vazut pozele, sunteti niste frumoase!
Alina.a, bafta multa, sa obtii postul pe care ti-l doresti!
Acum, mi-e greu sa enumar, dar am vazut poze intr-una, numai copii frumosi si mamici , la fel!
Noi avem poze adaugate la "Filip la 1 an" pt cine doreste sa-si aminteasca de noi.
Aaa, si am facut si eu o mare schimbare de look: m-am tuns scurt si drept, si sunt roscat-aramiu-inchis .
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
brazuca25 spune:
andicu welcome back! Superb Filip, un barbatel in toata regula. Si smecher cu ochelari si masina.
Offf dosarul l-as fi depus mai demult dar ne-am poticnit in acte. Acum am vorbit cu sotul si sediul social al firmei lui e tot in sectorul 3, desi ei lucreaza in sect 2. Deci nu am alta solutie decat sa schimb actele noastre, sa fac mutatie la ei mei, si sa o iau de la capat cu actele.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
andicu spune:
Am uitat sa va zic ca asa arat acum. Eram la nunta fratelui meu, marele eveniment de familie din toamna asta. Filip a avut 2 costume, cel din poza pe zi si la biserica si seara a avut smoching negru cu lavaliera, dar inca n-avem poze .Ce sa zic, a aratat super-haios, mai ales cand se tavalea pe jos, pe-acolo!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
Timi07 spune:
andicu am profitaat ca a adormit fiica-mea si m-am auitat la pozele cu Filip. Si tuns si netun e frumos foc. Are trasaturi foarte frumoase. Ce-mi plac acum cum sunt toti veseli si foarte activi, e o placere sa vad poze cu strumfi.
Ah da nu te-am vazut pe tine cu noul look...trebe sa remediezi situatia.
Multumesc pt felicitari si complimente.
Legat de depresie trebe sa facem club de luptat impotriva ei ca strumfii nostri scumpi merita mamici vesele si fericite nu morocanoase si deprimate
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
karligutza spune:
brazuca mergi cel mai sigur si intreaba la primarie la sect.2 dar am impresia ca daca punctul de lucru e in sectorul 2 si sotul tau obtine de la firma o adeverinta cum ca intr-adevar la adresa aia lucreaza el mereu, eu cred ca e ok si asa.. ia du-te si intreaba, ca sa nu faci alte drumuri si alte acte! bafta! hai sa ne luam la intrecere cu dosarul ca sa ne harnicim un pic! unde-i concurenta parca merge si treaba mai repede! hai hai! poate ne facem vecine la primavara!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jadi Eu credeam ca ai nick-ul asta ca esti hartuitoare si nesuferita, un fel de carlig de care nu mai scapi niciodata. Acum imi esti simpatica .
Deni & Vlad & Tudor |
sunt si din asta!
acum acum ti-am devenit simpatica? zilele astea?
karligutza
sunt mamica Adelutei
brazuca25 spune:
Karli luni ma infiintez la primarie sa vad ce si cum. Ar fi bine daca ar merge asa cum zici tu. Parca ne vezi vecine la anu'.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
jadi spune:
Zilele astea, ca m-ai scos din amorteala .
Citat: | ||||
citat din mesajul lui karligutza
sunt si din asta! acum acum ti-am devenit simpatica? zilele astea? karligutza sunt mamica Adelutei |
Deni & Vlad & Tudor
karligutza spune:
va scriu ceva mic si mult.. ca e dragut
Lucian MĪNDRUTA | Cine-a mai ramas īn Bucuresti!
Zugravul.
Are o tigara īn coltul gurii si chef de munca īn coltul īndepartat al vietii. Tricoul rupt de pe el nu-ti da nici o idee despre onorariul pe care īl va cere la capatul unei zile de spoit īn lene, pe un perete care nu se poate opune sau fugi. Ideile lui sīnt alea din reclama de la bere. Nevoile sīnt cele naturale, si īn multe dintre ele apare si un copac, exact ca īn cazul cīinilor. Viata lui e si ea o reclama: la societatea moderna, care a reusit cumva sa elimine selectia naturala. Acum 30 de mii de ani, zugravul ar fi fost ucis pe loc, dupa primul cerb desenat strīmb īn pestera, la Lascaux .
Baba urbana.
Spre deosebire de sora ei de la sat, baba urbana a vazut multe si stie tot. Īsi uraste, īn ordine, nora, vecina, vecinul, administratorul, cartierul, orasul. Paradoxal, īsi iubeste īnsa tara, chiar daca nu-i poate gasi alte calitati decīt acelea cu care a ramas din cartea de romana, 1955. Baba urbana banuieste ca totul īn jurul ei e facut s-o fure: administratia blocului, compania de gaze, strainul care tocmai a intrat īn hol si se uita suspect la cutiile de scrisori. Asta nu-i face īn nici un fel viata mai buna. Destinul babei e sa moara, iar ea accepta asta si nu se mai ocupa cu absolut nimic. La noi lipsesc cu desavīrsire babele din America , alea care se duc voluntare la ONG-uri, sau alea din Franta, care merg la mitinguri, cīnd nu citesc literatura de stīnga. Babele noastre doar voteaza, maninca mult, birfesc toata lumea si circula gratis cu RATB.
Soferul manelist.
E rapid, pentru ca nu poate fi nimic altceva, īn afara de negustor de droguri sau combinator de terenuri. Cel mai bun lucru din viata lui e motorul, facut de un neamt cu mult mai destept, īnsa soferul nostru nu pare sa sesizeze ironia. Īi place sa īmparta: pumni, muzica, opinii. Stie despre tine ca esti prost. Stie ca el e destept, iar viata, īn felul asta, devine foarte simpla. De-aia soferul manelist e cel mai relaxat dintre romanii care au ramas īn tara . Cīnd te īntrebi de ce Mazare a pus palmieri la Constanta , raspunsul e limpede pe sosea: pentru ca maimutele erau deja acolo. Si nici n-aveau dusmani naturali.
Inginerul.
A lucrat cīndva īn cercetare. Revolutia l-a prins la planseta, desenīnd cladiri urīte, cu speranta ca īntr-o buna zi va fi lasat sa fie genial. Cīnd a fost lasat, a continuat sa fie el īnsusi, cu program clar: Dimineata la 8 la serviciu, la 5 acasa, la 8 la a doua sticla de vin. Īnauntrul lui sīnt o multime de bagaje desfacute si lasate asa, īn lipsa de o noua destinatie: literatura SF, poeti optzecisti, doua-trei iubiri, neaparat consumate la Costinesti, cu Radiovacanta undeva īn surdina. Se misca greu printre ele si de-aia e deprimat. Spera sa vina vremuri mai bune, chiar si cīnd apar la orizont, el spera ca o sa-i bata la usa, sa-l ia de mīna pīna īn Germania, unde sigur cineva stie de lucrarea lui de diploma, o revolutie la vremea ei.
Bogatul.
Īn ciuda previziunilor optimiste ale telenovelelor, bogatii nu plīng. Nu au de ce, nu au cīnd, nu le-a adus aminte secretara. Cei mai multi nu stiu ca sīnt bogati - pentru ca nu se mai masoara īn raport cu tine, ci īn raport cu alti bogati. Chestia asta aduce cu sine o situatie pe care nici psihologul platit cu 200 euro/ora n-o poate rezolva: sīnt bogati cu Mercedes care sufera ca n-au Bugatti. Bogatul roman are si o alta problema: nu e bogat decīt aici. Cīnd iese din tara , e doar ostentativ.
Baiatul de club.
El e īn general fiul celui de mai sus. Ziua lui de munca e noaptea, spaima lui e moartea de plictiseala. Exemplarele cele mai robuste rezista fara mīncare o saptamīna si pīna la doua zile fara paparazzi. Ideile lui sīnt simple: mosule, du-te tu la scoala, daca n-ai bani de distractie! Zilele lui sīnt numarate: le numara presa de scandal si poporul odata cu ea, cīnd scoate din frigider brīnza, la o salata de rosii taiate repede, pīna nu īncepe Magda la OTV.
Toti astia au ramas īn tara . Restul au plecat, si nu īn concediu. Or mai fi si altii, nu stiu, e treaba institutelor sa ne zica. Ce vreau eu sa va spun e altceva: uitati-va la ei si īncercati apoi sa va īnchipuiti ca, din marfa asta, trebuie sa facem o natiune.
karligutza
sunt mamica Adelutei
mie de baba urbana imi place cel mai mult, de aia am si inrosit-o