Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

E ora 23 si fiica-mea tine discursuri cu matusica in sufragerie. Nu vrea sa doarma neam!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Au inceput nasterile la odiseea de nov dec in care suntem si noi
A nascut una din fete..Vai mai e atat de putin...mai am aproape o luna

Carla, mi-au placut pozele Sabinei, f frumoase! Vezi sa dregi busuiocul unde zici tu ca ai facut o prostie
Deh, toti mai facem.
Eu de ex. alaltaieri am facut o belea la masina, am parcat-o si am agatat cu bara din fat o bordura (care era cam inalta si nu mi-m dat seama, plus ca era si in panta, ca eu nu m-am dus fix labordura, dar pana sa trag frana de mana) si sa rupt plasticul, se misca dintr-o parte...si am fost ff suparata toata ziua, imi venea sa-mi dau pumni in cap... Sofer fraier ce sunt...

Ghinetz, merci, o sa pun pe site poze cu Andreea mancand singura, sa vezi ce e pe la noi. Asa era si la noi inainte, eu cu o lingurita, ea cu alta, si ii dadeam eu, acum nu se mai poate...

andicu, wellcome back! frumoase pozele cu Filip
Alina.a...super tare Elisa! Bafta la concurs, mobilizeza-te un pic, ca sa poti invata, si vei lua sigur

Andreea face si ea o gramada de progrese, papa singura (si se murdareste pe masura), arunca si ea la gunoi pampersi si alte diverse hartiute etc, intelege f multe, spune si ea cateva cuvintele, daca nu sunt in raza ei vizuala ma tot striga, stie unde e sora-sa, daca o intreb unde e sora ta, sau unde e Ana Maria, imi arata imediat burtica, mai ma si trage de tricou, ne pupa, se alinta, se da jo de pe canapea singura, aduce divrse obiecte pe care i le precizez...o gramada, ce mai, evolueaza copiii astia de la o luna la alta...

Hai ca m-am cam intins, ma duc la somn
Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cafera ai ghicit: " sunt pe oua " . E primul weekend cand plec doar eu cu sotul.

Ati scris nu v- ati jucat. Am citit din urma tot insa nu am retinut decat nazbatiile fiecaruia si fetele strumfilor din poze. Sunt niste adevarate minuni.

Monica ce emotionant. Eu tin minte si acum f bine postarile de la odisee cand a nascut Valen.

Anto felicitari pt primii pasi. La cati mai multi spre 'usi deschise'.

Si ca sa va zic ceva si de strumfitza mea - Daria face imediat un gest pe care l- am facut intr- un anumit contex/ melodie. Zic te pup, ea imediat face gestul cu manutza la gura adica ma pupa si ea, cant " treceau batalioane romanii carpatii..." ea defileaza cu pasi mari drepti, ....

Revin, nevoi urgente

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

Simo, merci.Acu daca m-a mancat undeva, stau asa albastra, ce sa fac...
Nico, pup manuta Andrei.Ei le fac pe toate cu inconstienta varstei, o sa inteleaga incet-incet ce e voie si ce nu.
M-a capiat fi-miu in seara asta.Atata a topait si a chiuit, incat a picat lat in 2 minute.Abia a mai avut putere pt bibe.
Mai sunt strumfi cu suzeta?Andrei are inca nevoie de ea sa adoarma, cand nu e rupt, ca azi.Peste zi nu-i trebuie, n-o cere, dar avand in vedere ca l-am intarcat de curand, il mai las putin cu suzi.
Sper sa scapam repede si de ea.Renuntarea la titi m-a afectat mai rau pe mine, copilul a trecut f usor peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Noi mai suzetim inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Waw, ce frumos e Filip! Sa nu cumva sa uite promisiunea si sa incurce drumul pe la alte castele. Si,....(ma fastacesc, dar daca copiii vor, asta e) cuscra Andicu arati superb cu podoaba capilara vopsita aramiu inchis.
Aaaaaaaaa, uitam, mireasa e superba, iar buchetele deosebite. Mi-a placut si nasa, ii doresc sa nasca usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fulgi cu lapte in dimineata asta, mai uitati de ca azi e sambata si oricum puteti sa dormiti cat vreti!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

msfhbo dau copy/paste la ce am scris ieri la alt subiect.

Am o fata incapatanata cum sincer nu am mai vazut. Vreau sa scapam de suzeta. Am incercat toate variantele: schimbat suzeta, taiat suzeta, alta forma, culoare, material, etc. Nu am reusit cu nimic.
Azi vine fata de afara obosita si o pun in patut fara suzi. Acum, dupa 2 ore domnisoara tot urla. Normal ca dupa 30 min i-am dat suzeta dar ce sa faci cu incapatanarea. Urla frate ca la balamuc. Bona e disperata si ma roaga sa o las pana mai creste. Pai daca acum nu reusesc cum va fi mai tarziu? Acum s-a mai linistit putin. Acultam ceva de www.youtube.com/watch?v=F61K0f7OZeY&feature=related" target="_blank">genul. Si pt ca am indraznit sa o supar trebuie sa stea doar in brate.
Sincer nu stiu cum putem sa scapam de suzi. Astept sfaturi!
Domnisoara mea a vazut care e treaba cu aragazul in urma cu 2 luni dar pupicul e tot bine primit. Ii place tare sa fie pupacita.
Monica eu ma tot uit la semnatura ta si astept sa vina ziua cea mare. Nu te mai supara pt masina ca nu merita. E bina ca inca poti sa conduci.
Andicu am vazut si eu un strumf frumos foc. daca ar fi mai aproape marea de noi cred ca asi veni si eu cu tine la o tura pana la geamandura .
Cafera tot uit sa iti spun ca te admir. Eu, ca multe dintre fete nici pt un amarat de pensat nu mi-am facut timp. Azi sper sa vina cosmeticiana la mine ca nu ne-am mai intalnit de mai bine de o luna. Baie cu muuulta spuma mi-am pregatit de mai multe ori dar mai mereu a intervenit cate ceva si numai baie cu spuma nu a fost. Bona ieri facea glume pe seama mea cand a vazut ca iar imi pregatesc baia.
O zi buna tuturor

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buns dimineata.
nma,multumesc de raspuns.noi am scapat de nesuferita suzi,cum am scapat,a fost bolnav cu muci in nas si in gat si nu mai putea sa respire de ea,asa ca trei zile nu am putut sa i-o dau...ce vreau sa spun care e foarte important..si noi mamele avem o problema,in sensul ca atunci cand sunt suparati,nu vor sa adoarma,hop le-o bagam in gurita...asa am patit acum doua saptamani,nu voia sa doarma la somnul de pranz si urlaaa,asa ca am scos-o si i-am dat-o,norocul meu si al lui,a scuipat-o cat colo...si inca ceva,de ce dupa atatea saptamani eu am in buzunar sau prin casa suzete?!sper ca nu te-am plictisit cu atatea detalii tehnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Ora de culcare a mandrei azi noapte a fost 1!! Noi picam de somn langa ea si ea urla ca arsa daca stingeam lumina sau televizorul. A fost mare circ pana am reusit. Acum evident, doarme.

nma sa stii ca si eu ma minunez in fiecare zi de incapatanarea fiica-mii. Bine, ea are de unde sa mosteneasca, ca si eu si tati suntem doi CAPOSI deci la copil ce sa ii cer. Si ea, daca o superi cu ceva sta suparata si nu accepta sa o pui jos. Trebuie tinuta in brate in timp ce ea isi trage urletele de rigoare ca sa ne "pedepseasca" pt ca am suparat-o. Din fericire, nu sunt prea dese momentele astea, dar si cand sunt...

monica ce putin mai ai! Parca ma apuca emotiile pentru tine (emotii in sensul bun ). Abia astept sa ne dai vestea cea mare!

Eu totusi bag o azi ca sunt prea beata de somn sa functionez asa toata ziua.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput