LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!
Alessia si Teodora, La multi ani cu sanatate si numai bucurii!

[quote]citat din mesajul lui xandrutza_76
Narcisa urla sa nu stric bebelusul
Super! Am ras cu lacrimi!

Gety, da din pacate vad ca tactica atsa la jucatorii nostri nu se schimba! nu invata nimic din experientza! asta e! facusera o prima repriza buna!

Sephora, cum mai sunteti?

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Continuare.

Sephora, mult chin, dar sa dea Domnul sa-i treaca cat mai repede. Eu i-am facut vreo 9 zile antibiotic intravenos Mariei si citisem pe prospect ca antibioticul respectiv rezolva si infectiile urinare.
Multa sanatate lui Matti si te asteptam cu vesti bune!

Beatrix, of, of, mai,mai! Cred ca mai trec vreo 20 ani sa ne schimbam mentalitatea.

Admirat pozele cu Gargaritza Ruxa.
Andra, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Beatrix, Ioana merge zilnic la spital pt antibiotic. Mai asteapta analizele la urocultura, sa se poata pronunta un diagnostic. Febra nu a mai facut, a inceput sa si pape, sa bea
laptic.

Matti cel voinic, sa se faca repede bine ca nu mai poate Ruxa de dorul lui. Mereu cand iesim/intram in casa zice "Io vreau acasa a Matteioo si Igor. Mie pace Igor" * .
PS:*ofer traducere la cerere

Gety, multumim !

Alessia si Teodora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Cum toata lumea stie ca odata cu aniversarea celor 2anisori inceteaza si CIC...va anunt oficial ca de luni intru in randul lumii si eu. Off off ce chef nu am .
Daca m-ar plati cineva sa fac aceleasi lucruri de pana acum, ce bine ar fi doar sa ne plimbam, sa shoppinguim, sa ne jucam . Cum zicea Mamilili "ce bine o fii sa ai meseria de TURIST".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Chiar am de nevoia sa iau canapeaua azi, mi-estebtare jena sa mai trec pe aici doar sa va salut. Nici macar sa urez si eu cele cuvenite bucuriilor nu mai reusesc.
din tot sufletul tuturor bucuriilor, sa aiba parte de o viata frumoasa, lipsita de griji si plina de fericire si impliniri.
eu de cand am inceput serviciul sunt in mare alergatura. De atata tres si efort (abia daca apuc sa stau pe scaun cateva min pe zi, nu mai zic de stat in pat) mi s-a deschis colul, asa ca sunt tare suparata. Rares a trecut si el printr-o perioada de viruseala, dar din fericire are o imunitate destul de buna si a depasit-o bine, dar numai dupa ce l-am tinut acasa 5 zile. Nu am apucat sa mai citesc de mult dar am aruncat un ochi la ultimele pagini si am vazut numai copilasi bolnaviori. Imi pare rau sa aud de atatea problemutze, sper sa treaca repede, insanatosire grabbnica tuturor.
Xandrutza, spre rusinea mea nici nu am fost pe faza cand ai nascut, asa ca iti doresc ca cele trei domnisoare sa te fca o mama fericita. Eu am 3 surori si chiar daca nu ne-am inteles f bine mici acum ne intelegem extraordinar si ne ajutam la nevoie, din pacate doua dintre ele au plecat in Sp si mi-e tare dor de ele. Ideea e ca nu le-as da pe 10 frati. Sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii si gineri pe placul tau.
Inca o data urez tuturor bucuriilor, dar si mamicutelor care s-au serbat zilele acestea LA MULTI ANI! si multa sanatate si fericire.
Va pup si numai bine tuturor.

Mamica lui Rares (15 oct 2006),

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui microbu

Cum toata lumea stie ca odata cu aniversarea celor 2anisori inceteaza si CIC...va anunt oficial ca de luni intru in randul lumii si eu. Off off ce chef nu am .
Daca m-ar plati cineva sa fac aceleasi lucruri de pana acum, ce bine ar fi doar sa ne plimbam, sa shoppinguim, sa ne jucam . Cum zicea Mamilili "ce bine o fii sa ai meseria de TURIST".

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)

Sandra, de aia mi-a placut mie tare mult ca am ramas insarcinata, stiam ca mai pot trage chiulul doi ani de la servici
Servici usor, reacomodare rapida!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, ai grija de tine, odihneste-te. Iti doresc multa sanatate! Multumesc si eu pentru urari.
Fetelor, radeam si eu (pe infundate) cum plangea Narci, sa nu stric bebelusul; si ii tot explicam ca-i fac bine, ca o ajut, si degeaba
La noi e o vreme superba afara, am profitat si ne-am facut baia de soare.

Bebe

Mergi la inceput

Xandrutza, si la noi e super cald afara. Am fost si eu cu Maria, am facut miscare, iar acum doarme de mai bine de 3 ore.

Eu am de invatat pentru evaluare si nu am nici un chef.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Tanima, ai grija de tine, in primul si in primul rand.

Maria a scapat ieftin din ultima raceala. Aproape 3 zile cu febra, timp in care a luat antitermice si Nurofen. Si ceai cald.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Cum va spus Andra eu miss pe drumuri,de fapt am fost,ptr ca din seara ata a venit asistenta pediatrei si facem acasa,speram sa nu se infunde branula.M e mult mai bine,mamanca,bea se joaca ,azi am fost si putin afara,,dar a adormit,cand am venit acasa mi-a facut 40 febra (NU A FACUT NICIODATA) asta oricum rectal,dar ma cam bagat la priza,am sunat pediatra si mi-a zis ca e normal dupa a treia zi de antibiotic ,ptr ca a inceput sa combata antibioticul infectia,dupa ce i-am dat panadolul si supozitorul a trecut totul,iar joaca,cantece,papa si jocuri.
Cam astea sunt noutatile despre noi.

Mergi la inceput