LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique_new spune:
Neata.
Sephora ma bucur ca Matty este mai bine, dar dc il scoti afara daca tot are febra? Eu cand e bolnavioara nu o scot deloc sa nu o dea inapoi.Nu te supara pe mine doar te intrebam.
Xan haioasa rau Narci
.
Alina felicitari Anei
pentru prima ei receptie.He he va e dor de mancarica noastra deja un carnacior, o sarmaluta
.
Citesc din urma dar sa ma trezesc.![]()
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Fetelor al meu copil azi noapte pe la 12 cred ca a visat ceva urat. A venit peste noi si se baga cu capul sub patura sa-si faca " casuta"...asa face cand se teme de ceva. Dupa care ma punea sa-i aprind toate becurile din casa. In final am stat la o "sueta ca fetele" si mancam biscuiti la 1 noaptea
. Pana la urma am adormit cu ea in pat. Chiar nu stiu de ce a facut asa ca ea nu prea se sperie.
Intrebare... ce pot sa-i dau daca este un pic rosie in gat? Nu are febra, nu tuseste. Am dat-o cu niste Tantum verde spray dar ma gandeam daca o fi si altceva pt ei....local...ceva de supt....sau altceva eficient.
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
neatza suratelor
eu sunt tare bolnavioara, am probleme cu gatul, respir mai greu si am o tuse seaca, am si ceva ameteli si dureri de cap, sunt viruasa....am fost cat p-aci sa raman acasa azi
moniq, multa sanatate lui Cosmi. nu stiu ce ai putea sa-i dai in afara de Tantum verde spray. vezi sa nu faca febra, sa nu ajungeti la antibiotic.
xandrinne, am ras cu lacrimi (si sotzul meu) la povestirea cu Narci care striga la tine sa nu strici bebelusul 
pup Ruxa si Matti, super frumusei, pozele superbe
Andra, si eu aspir la meseria de TURIST sau macar de MUSAFIR, readaptare usoara la serviciu,
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
moniq, eu sunt deja "experimentata" in calmarea copilului care se trezeste noaptea si urla si plange si nu poti sa-l opresti, nici macar nu deschide ochii, sa te vada si sa comunici cu el. incerc sa-i atrag atentia, sa-i arat ceva ce-l intereseaza in mod exceptional adica MASINA DE GUNOI
DAAA, il duc la geam si ii spun ca am vazut masina de gunoi si sa vedem cum pun baietii gunoiul in tomberoane...este fun. se uita la ei si le face cu mana (bine, nu in toiul noptii cand doarme toata lumea)
Lilina &
Monique_new spune:
Lili sanatate multa
si sa nu se imbolnaveasca si Vlad.
Pai Cosmi nu pangea azi noapte, spunea Nu la nani ...si vroia sa stam la bucatarie cu becul aprins. Noi noaptea ne mai uitam la luna si stele daca o apuca plansul
.
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
moniq, Vlad inca nu a terminat de tot cu raceala contactata chiar de ziua lui !!! ii mai dau Imuno Baby si Stodal, ca inca mai behaie din cand in cand, tre' sa-i fac niste analize, ca nu i-am mai facut de multicel
frumos ca va uitati dupa luna si stelutze...si Vlad e pasionat de astro
tot timpul ne pune sa-i desenam un soare si o luna
Lilina &
Monique_new spune:
Lili pai nu behaie, nu am dc sa-i dau de tuse. I-am dat si ceva cu miere si echinaceea pt copii de la plafar.
Tati invatat-o ca are ea acolo sus o steluta.
Discutie sambata dimineata la baie " Cine esti tu mami? " " printesa Cosmina"..."si mami ce este?" ..."printesa" "si tati?" " regina" 
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
Buna dimineata, si eu pe aici. La mine inca se doarme, asta dupa ce Narcisa pe la 7 fara ceva era treaza si bantuia prin casa, nici ea nu stia de ce.
Seph, multa sanatate lui Matti!
Lilina, sanatate multa! Sper sa nu ia si Vladone de la tine raceala. Ai dreptate, daca nu TURIST macar MUSAFIR
Monica, eu tot Tantum verde folosesc pentru gat. Imi pare rau ca a visat Cosmi urat.
Gety, i-a trecut alergia Mariei?
La multi ani fericiti, Susa!

Bebe
Crisnemes spune:
Buna dimineatza!

Alessya si Teodora
sa cresteti mari si sa avetio parte doar de bucurii in viata.
Princess
"La multi ani!" - multa fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Andra- ce tort - cred ca a fost la fel de bun precum arata
. Eu sunt tare pofticioasa si-mi plac la nebunie dulciurile.
Sephora - multa sanatate lui Matti.
Lilina- da cu ceai caldut cu lamaie si miere doar asa o sa treaca - si eu sunt in aceeasi situatie.
Tanima- sarcina usoara in continuare si ai grija de tine.
Monique - sa stii ca daca copii mei vor sa iasa afara cand au febra eu ii las - fii sigura ca se vor vindeca mai repede. Aerul curat face bine, mai de graba daca sta in aer inchis sansa sa se vindece e mai mica.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:

Susa 
"La multi ani!"- multa fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Sa va pove ceva vesel- Duminica dimineatza inainte de a ne imbraca in haine de casa- Victor era in fundu gol si se aseaza pe covor pe un creion "-Mami am un cheion in cui(cur);il i-a se uita la el si ma intreaba senin - Sa-l mai bag o data ? "
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album