LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 7
microbu spune:
Ziua gargaritei a fost plina si frumoasa desi nu organisasem nimic fancy. Trebuia sa mergem sa luam minunatul tort de la Angel's (muream de pofta de cand l-am degustat la ziua lui Matteo), asa am profitat de situatie si am ramas sa papam cea mai gustoasa pizza din lume dar si o portie de tort krantz (ca sa stim pe viitor ce mai comandam
). In drum spre casa ne-am oprit in parcul Floreasca pt cateva poze.
Seara am cantat La Multi Ani in familie, am suflat in lumanari de mai multe ori (era distractiv, nu de alta!) si am pictat.
beatrix spune:
...si sa-mi termin mesajul dinainte!
Eunice, multumesc mult de idei! N-am stiut ca se dau atatea legume! aiic mi-ai zis numai d eorez, morcov, mar,, suc de mere dilaut cu apa, lapte fara lactoza si cola!
la partea cu cola n-am ascultat de pediatra!
Andra, ti-am vazut frumoasa pictoritza!tare frumos tortul! in prima faza am crezut ac e decoratcu braduti si bulgari de zapada si incercam sa fac o legatura! 

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
Sephora spune:
Va pup fetelor
Princess la multi ani ,sanatate si numai bucurii.
E noi de ziua Ruxei ne-am facut cadou o internare,asa ca vazand ca toata ziua copilul a dormit,febra mare nu baut,nu mancat,mai si icnea l-am luat de-o aripa suit in taxiu si dus la Medlife,ne-a consultat o dr tare draguta,Georgescu de altfel si graviduta nu a vazut o cauza si ne-a recoltat ceva analize,hemoleucograma,sumar de urina si urocultura.Copilul acasa ause 38,acolo 39 bagat un supozitor cu novocalmin dupa ce acasa ai dadusem inainte de a pleca panadol.
A ajuns analiza de snage si sumarul,la cea de sange 30mii globule albe,s-a schimbat femeia la fata si-mi zice ca ma sfatuieste sa ma internez sa poata sa faca si alte analize.
Am ramas trimis barbatu acasa dupa toate cele,ele au inceput sa-l tortureze pe M cu branule,l-au intepat de vreo 3 ori,vene subtiri se spargeau,foarte dragute nu zic,copilul aproape ca nu a plans se vaicarea saracu doar atat,au zis si ele ca a fost super cuminte,luat o gramada de sange,pipi iara si tot asa,bagat perfuzie cu detoate in ea.A adormit pe la vreo 22,io am stat cu ochii pe el toata noaptea,la 4 bagat alta perfuzie,bagat pe 2 antibiotice.
S-a trezit la 9,luat la purificat iara,au venit analizele de sange toate erau mari el vroia acasa dr zice nu dar daca reti iesiti pe raspunderea dr,noi ar trebui sa-l tinem sub obeservatie sa vedem daca incepe sa manance daca mai face febra,initial am zid da,dar vazandu-l pe el ca statea legat de pat,fara chef de nimic,ma ruga sa-l imbrac sa ina papa sa-l ia sa-l duca acasa la Igor,am chemat dr si i-am zis sa-mi faca foaia de iesire si sunt ambulatoriu acum.Pe biletul de externare scrie faringita acuta suspect de infectie urinara,sper din tot sufletul sa fie asta ca azinoapte numai la leucemii si cancer osos si numai d-astea mi-au trecut prin cap.
Acum suntem cu branula in manuta,am ajuns acasa unde a mancat 2 felii de pizza,a baut suc de portocale si un biberon de lapte,a facut si caca ca de 4 zile nu mai facuse.Ne plimbam de 2 ori pe zi timp de 7 zile la ei sa ne faca antibioticul si sper ca domnul ne va ajuta sa trecem cu bine si peste asta.
beatrix spune:
Doamne Sephora! Sper din toata inima sa nu fie nimic grav! Doamne ajuta sa fiti bine si sa fie ceva banal! Insanatosire grabnica! 
xandrutza_76 spune:
Seph, multa sanatate lui Matti! Sper sa nu fie nimic grav. Il pupam dulce, refacere rapida!
Sandra, ce poze frumoase cu Ruxa am vazut
Foarte fain si tortuletul, ca sa nu mai zic de pizza ce bine arata, sau tortuletul krantz
Pupam micuta pictorita.
Beatrix, pupici lui Eric, ce rau e pentru un copil sa fie nevoit sa tina regim.
Bebe
beatrix spune:
Xandrutza, 
da, intradevar e greu ca a durat mai mult de data asta! de regula, n-am probleme cu el manaca regim, dar acum a trebuit sa scot tot ce putea sa-i faca mai rau din frigider ca a invatat sa se serveasca singur!
tot tin sa te intreb, cum se inteleg fetele? cu Raluca ma gandecs ca fiind mai mare poti sa te intelegi cu ea, sa-i explici desi cred ca si pt ea e un pic greu avand atatia ani intreaga voastra atentie si acum trebuie sa te imparti la 3! Narci?
beatrix spune:
ne-au egalat francezii! si eu care eram asa optimista dupa priza repriza! sper totusi sa reusim sa mai inscriem!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Beatrix, pacat, era bine de castigat meciul asta, poate alta data...
Sa stii ca fetele se inteleg, Narci e asa grijulie, o mangaie pe Diana cu atentie; ieri ii puneam ser fiziologic in nasuc si Narcisa urla sa nu stric bebelusul![]()
La multi ani Alessia si Teodora!

Bebe
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Narcisa urla sa nu stric bebelusul Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Buna dimineata si din Iasi!
Beatrix, asa-s romanii la fotbal: incep bine, se retrag in aparare si termina prost! 
Princess, La multi ani pentru ziua de ieri!
Sa ai parte de sanatate, fericire, multa iubire si de tot ce iti doresti tu mai mult si mai mult!
La multi ani, Alesia si Teodora!
Asa creste Maria Diana