LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Beatrix, noua dr ne recomanda dovlecelul la mancarea de regim, in diare. De asemenea, din cate stiu poti sa ii faci si diverse mancaruri de legume cu carnita (supa, felul doi), cu conditia sa fierbi carnea separat, iar zeama de la carne nu i-o dai copilului.
Eu faceam zarzavaturi, ca alea congelate din comert dar facute de mine, cu telina mai multa , morcov, cartifi, eventual cateva boabe de mazare, orez, toate fierte la un loc, cu sare, la servire un strop de unt (e ok, scrie in Capraru), plus carne de pui fiarta (pulpita dezosata). Ai mei sunt fani zarzavat fiert cu unt, dar nu din cel de la pachet ci facut de mine. Sanatate multa va doresc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Iar pentr flegma din piept folosim saculet cu sare calda pus pe piept.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Dragelor, va multumesc tuturor in numele Ruxei !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buuna

Nu am mai intrat sa scriu, desi am citit mereu ce ati scris...

Superbe pozele cu Matty si Ruxa. Sunt de revista....in cele in care se susoteau sau s epupau, ei stiu cefaceau acolo... parca-s frati. Andra i s-a indesit bine parul gargaritei nu-i asa? si pare mai inchis la culoare, zici ca e vopsit , in contrast cu tenul ei alb...E o frumoasa! De matty nu mai zic ca e un strengar...F reusite pozele Sephora. imi plac multe in mod deosebit...e una in care s einderapta el spre o padurice, unele cu tati, cea alb -negru cu tine...

Inca o data iti spun sa iti traiasca gargarita si sa fie viata darnica cu ea.

La multi ani si Mariei Diana (Gety)...si sanatate multa ca tare bolnavioara a mai fost...

Lilina ...cat de simpaaatic e Vladut. sa o auzi cum spune Ana-Maria povestea " punguta cu 2 bani. In 3 cuvinte a terminat-o. Cucuigoo , moshu,...na-na ,ou babii...2 bani. Dar daca ii pun intrebari din ea stie sa raspunda. Cu prima ocazie iti trimit ceva din medicina lor traditionala (pe baza de plante)impotriva racelii, a tusei pt Vladut?? Sanatate multa

Aseara papusica noastra a participat la prima ei receptie . A fost de o dezinvoltura iesita din comun. Ea de obicei este mai rezervata fata de straini (persoane necunoscute)...acum insa se indemna cu alti 3 copilasi si era o veselie... si chiote pe capul lor de imi era si fata de participanti...Ii atrageam mereu atentia sa nu mai strige/vb asa tare si ea mai abitir facea. In deschidere ne-au in(cantat) ansamblul folcloric Ciocarlia . Mie muzia populara nu mi-a placut niciodata, dar aseara m-a uns la suflet sa ii aud aici ...pe cuvant de onoare...Si stiti ce am mancat cu maaaaare placere? Mici ...Da! micii nostri romanesti....
Am si poze dar nu facute de noi si pana intru in posesia lor ...dar vi le arat!

Va pup ca la mine este ora 2

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

LA MULTI ANI Princess , mami de printz frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc Andra pentru urari! Esti o draguta!

La Multi Ani pentru Ruxa! Sa fiti fericite, sanatoase si implinite! Sa aveti parte numai de lucruri bune!

Weekend frumos tuturor!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna diminetaza!

Princess, La multi ani cu sanatate, fericire, numai impliniri si succese pe toate planurile!

Itzy, cred ca v-ati distrat de minune! Abia astept poze sa va vad tinutele! Imi place tare mult cum te imbraci la diverse ocazii! Tare eleganta!

pe toate si un week-end minunat!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramomar

xandrinne dulce vorbareata, adica a gangurit sau a plans?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

A plans Dar a scos si primul "ga"

Bebe

Mergi la inceput

Buna dimi!
Lexi, era un programel cu care se putea descarca filmulete de pe youtube, sper sa gasesc revista unde am citit despre el; trebuia sa te inregistrezi la ei, nu mai stiu daca era cu plata sau nu.
Seph, sanatate multa lui Matti! N-o fi o roseola? Parca boala asta debuteaza cu o saptamana de febra... Uite, citeste www.desprecopii.com/info.asp?id=1122" target="_blank">aici, e un articol de pe DC.
Itzyshor, abia astept sa vad pozele de la receptie! Cred ca Papusica era o mica printesuca

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani, Princess! Iti doresc multa sanatate, fericire si realizari frumoase pe toate planurile!

Un buchetel de flori pentru tine.

Bebe

Mergi la inceput