LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

andra, mie imi place tortul asta

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramo , copilele-s bine, chiar Diana deveni brusc vorbareata azi noapte
Lilina, superba povestea lui Vladone!
Monica, pupam pe Cosmi, sa-i treaca nasucul cu totul.
Edit: Iar uitam, Sandra foarte faine torturile.

Bebe

Mergi la inceput

Gety, La multi ani Mariei, scuze pt.intarziere, dar nu am mai intrat de 2 zile pe net, am vazut si pozele, e suuper frumushika

Mergi la inceput

eu ii pup dulce pe toti bolnaviori si le doresc multa sanatate (Alex, Vladutz, Cosmi, Maria, Matti...toata gashk).
si Vladone e racit de 2 saptamani, tot behaie, i-am dat de toate, acum ii bag o portie de imuno baby
tre' sa-i fac D3 si Prevenarul (tura a 2-a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Andra si eu subscriu tot la tortul verde, cel care ii place si lilinei.
xandrinne dulce vorbareata, adica a gangurit sau a plans?
lilico e bine daca te-a ascultat sotul dupa ce i-ai facut scandal ca esti obo, ca al meu edit: nu ieri seara, ci alaltaieri, s-a facut ca nu ma aude, mi-a dat un ignore de-l pufnea si rasul, eu ii zic sa iasa cu mogaldeata afara ca, pusesem mancarea pe foc, iar el nimic, eu continui, el nimic, au preferat sa se joace in casa, sa scoale in picioare tot blocul cu rasetele lor
Felicitari lui Vladone pentru poveste! ma tot minunez ce bine vorbeste el!
Moni, tare simpatica Cosmi , pey mi se pare si normal ca toare sa fie ale ei, cum voi mai aveati ceva dubii?!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cu mii de scuze pentru intarizere (ca nu am net acasa) ii urez si eu Mariei, tiza noastra scumpa, la multi ani fericiti, multa sanatate, o viata frumoasa si plina de realizari si fericire maxima! Am vazut si pozele, e o frumoasa cu niste ochi absolut minunati si un par frumooos si care se anunta ondulat!
La multi ani, Ruxa, sa ai parte de muuulta fericire in viata, sanatate, noroc si succese pe toate planurile!
Am vazut si pozele cu Matteo si Ruxa, superbe!!!
Eu n-am intrat ieri pe net, a trebuit sa ma intorc acasa de la servici pentru ca Maria a facut febra de alaltaieri seara si in ciuda supozitorului cu Novocalmin, a Panadolului si a sosetelor cu otet, ba ii scadea, ba ii crestea. Alte simptome nu are si nu a avut iar dantura o are completa, deci exclus sa fie de la asta. Ieri cum am ajuns acasa l-am trimis pe sot dupa struguri si pot spune ca au ajutat-o cel mai mult. I-a scazut temperatura considerabil, ieri a avut toata ziua putin peste 37 de grade. Miercuri seara insa ii ardeau si pantalonii pe ea, era moale si fara vlaga...Niciodata nu am vazut-o asa. Va imaginati ca mi-a spus sa-i asez perna in patul nostru, s-a urcat in pat pe perna si mi-a facut semn sa ma intind langa ea? Si pe urma mi-a zis "mami, desene" sa-i pun desene la TV si a stat pentru prima oara in viata ei fara sa se clinteasca 15-20 de minute la desene cat a durat episodul respectiv. N-o mai recunosteam, mi se rupea sufletul, mai ales ca era si cu ochii pe jumatate inchisi. Ne-am facut multe griji pentru ca, asa cum am mai spus, nu a avut niciun alt simptom. Acum o tinem sub observatie si daca nu-i trece, o vom duce la doctor.
Colac peste pupaza tot de miercuri seara ni s-a stricat si netul si telefonul fix, i-am chemat ieri pe cei de la firma la care suntem abonati si au constatat ca firele din perete sunt stricate, asa ca trebuie sa chemam firma care le-a instalat, sa le schimbe, ca numai ei au autorizatie sa faca astas! Si e tare nasol fara net pentru ca fii-mea adora filmuletele cu animale de pe youtube. Ieri ne-a cerut toata ziua "piguinii" si "cateu'" si se punea pe plans cand ii ziceam ca nu merge. A propos, stie cineva vreun program de descarcare a filmuletelor de pe youtube?
Beatrix, multumim mult , pana acum nu eram foarte sigura ca se va concretiza ceva, dar se pare ca se va concretiza...
Ca idee ce sa gatesti pentru Eric, oare papanasii cu branza dulce or fi buni? Ca asa, dupa cum suna, n-ar avea ce rau sa-i faca...Nu stiu, zic si eu. Eu chiar as vrea sa-i fac Mariei zilele astea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ruxa sa cresti mare, sanatoasa, voioasa, voinica si sa iti dea Dzeu tot binele din lume!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

va multumim fetelor,nmai ca M era cu febra asa ca nu a zambit mai deloc si nici jucat,a stat mai mult la noi in brate,dar oricum la cat e de profesionist Daniel,au iesit super.

Eu mai am putin si ma sui pe pereti,febra nu scade,doctorii imi zic sa astept ca antibioticul da-so faca efectul,eram in stare ieri sa ma duc sa-i fac o radiografie la plamani,dar m-au calmat ca stiu ca-i face rau.Asa ca m-am pus pe asteptat,respira super pe nas,tuseste foarte rar ca are flegme in gat si le scoate tusind in rest nik,ma omoara asteptarea,azi a stat treaz numai jumatate de ora,acum febra a scazut la 37 vad ca sta aici,doarme numai pe mine,nu a facut caca de 3 zile sper sa reuseasca azi.
Aparatul salin vad ca e ok el respira bine,iar eu nu m-am mai trezit cu nasul infundat,mai asteptam sa vedem si alte efecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ruxa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani, Ruxa!
Sephora si noi asa am patit, febra, vreo trei zile far nici un alt simptom. Eu i-am tinut numai pe antitermice, apoi pe cand voiam deja sa chem dr a trecut, nu stiu ce o fi fost, cred ca e vreo viroza.
Si eu folosesc aparatul Salin, il am de vreo 2 ani, sunt ff multumita de el.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput