LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 4
microbu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui GETY
Ba da, am vazut-o, dar zi-mi si mie ce-i explica aici? |
Ehhheeee
GETY spune:
Ramomar, culoarea la par o are saten inchis.
De tuns n-o mai tund, deja am tuns-o cheala de 2 ori. O sa-i mai tund bretonul, sa nu-i intre in ochi.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Mirabelac, MamiLili, Mexxa, pe unde sunteti?
Tanima, tu ce mai faci?
Cristinica, erai nelipsita la prima ora.
Alexutza?
Mamici, mai strigati si voi catalogul.
Asa creste Maria Diana
microbu spune:
Gety, primul SMS primit astazi pt Ruxa e de la Mamilili pe care o puuup mult. Zicea ceva de laptop stricat?!
lilina spune:
GUDMORNING
LA MULTI ANI RUXA ! sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata. Am vazut pozele cu Ruxa si Matti, foooarte frumoase
eu sunt rupta de oboseala, am facut ieri o micutza crizutza din cauza de oboseala, am vrut sa dorm dar nu m-a lasat sefu', adica sotzu, m-a plimbat prin oras de nebun si am ajuns terminata, am facut un pic de circ si s-a ocupat el de copil, inclus de dimineata ![]()
"a fost o data o pintzesa care avea o bunica....si se juca cu cuburile, a facut o capra" asta e povestea spusa de Vladone azi de dimineata
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Ramo
Cosmi e bine, nu mai are muciori deloc poate mai e putin infundata in nasuc. Am burdusit-o ieri cu lamaie cu miere, vitamina C, oscilococilum, ceai si ceva de la plafar cu echinaceea.
Mei dar ce bucurii pupacioase aveti
.
Sa va spun ce mai face al meu copil. Mai nou orice din casa este "al meu"...adica al ei
. Se suie pe scaun, canapea etc si spune " nu mai e loc"
. Toata ziulica tipa " yupiii" si topaie prin casa.... Cam astea sunt noile ei "apucaturi"
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
moniq, si Vlad are o fixatie cu "a meu"...chevroletu' meu, citoenu' meu, opeu' meu, adica toate masinile sunt ale lui, perfect adevarat
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
beatrix spune:
la multi ani Ruxa! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o copilarie minunata!
Andra, nornal ca v-am vazut doar ca n-am mai apucat sa scriu aseara ca m-a frapat asemanarea dintre Matteo si Sephora! Nu ai cum sa nu remarci acele poze la cata inocentza emana! Sunt super!
Xandrutza, Crisnemes, Ramo
Restantza: felicitari Reby si papusii Ana
! 
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui microbu Gety, primul SMS primit astazi pt Ruxa e de la Mamilili pe care o puuup mult. Zicea ceva de laptop stricat?! _ ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006) |
Asa e, Lili are laptopul stricat, de mai multa vreme, e hardul dus, daca am retinut bine.
Va transmite salutari!
Bebe