Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Lorelay am probleme destul de mari cu coloana si asta ma forteaza sa fac cezariana.

Manumanu felicitari pentru semnatura! Tot inainte! asteptam poze cu ce ai cumparat!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetelor, stiu ca nu e obligatoriu sa curga colostru, dar eu m-am speriat un pic ca a curs doar din stangul pentru ca la dreptul mamelonul meu e mai tot timpul ombilicat. imi e frica sa nu am lapte decat la un san...cu toate ca au crescut la fel in dimensiuni. Cel ombilicat cred ca a crescut chiar mai mult pt ca e mult mai plin de vergeturi decat celalalt

Ginye imi pare rau ca nu ti-ai vazut azi minunea . stiu ca sperai ca se va imtampla acum, dar sti cum e: totul pentru bebe. Chiar daca a plecat sotiorul, noi suntem aici si te sustinem
Mirela, nu eram eu, era tipa de langa mine pe care ai intrerupt-o
eu am intrebat daca se rupe apa si nu apar contractii ce facem? Ne vedem sigur sapt viitoare.
Apropos, tu ai primit pe mail lista cu drepturile femeilor insarcinate la serviciu?

Mada 29+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

madutza bra

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

anes, lorellay, madutza, mariana- la multi ani pentru sarbatorirea anilor casatoriei. multe fete sarbatoresc in octombrie. o luna buna pentru nunti. vinisorul e bun, porcul incepe sa se ingrasa, roade multe toamna are.
otilia-recuperare rapida anei. bine ca a scapat de ghips. poate de acum iti e si tie mai usor.
gynie- e mai bine sa stea bebe mai mult in burtica. banuiesc ce simti. asteptari ratate...dar gandeste-te ca e spre binele bebelusului. iti doresc mult calm si sa nu te apuce pana luni (mai ales ca sotul tau nu e langa tine zilele astea)

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Fetelor,va multumesc foarte mult,va-m citit pe nerasuflate
si ma-ti linistit,o ce bine ca este exista acest forum
lorellay,nu sant blonda cu pielea albasant bruneta cu tenul inchis.
va pup pe toate si va multumesc din tot sufletul

Mergi la inceput

Carmendu

Fetelor cred ca ma ia raceala rau.Azi a fost cam curent la spital si la un moment dat aveam picoarele reci, reci. Ma doare capul si tot corpul. Nu vreau sa racesc acum Pana acum m-am tot ferit de raceama. Ar fi chiar culmea sa ma ia acum.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Gata,de astazi sunt oficial in maternitate asa ca o sa prestez serios pe forum.
Sunt in 33 sapt dar nu cred ca mai duc 1 luna.Fetele de la servici spun ca daca ai un gol de o palma de la coaste pana la burtica(varful uterului),se apropie nasterea. Eu asa am de cateva zile si bb e in pozitie.Voi cum sunteti?
Ieri am fost la doctor si mi-a spus ca daca prima sarcina a venit mai devreme,de obicei si a doua e la fel.eu am nascut prima data la 36 sapt asa ca mare mirare sa depasesc acum 36.

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Ginye, bea ceai cu miere si multa lamaie si odihneste-te cat poti de mult.E posibil sa fie corelat si cu stresul prin care ai trecut ieri,emotiile fiind destul de puternice...

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Carmendu

Fetelor cred ca ma ia raceala rau.Azi a fost cam curent la spital si la un moment dat aveam picoarele reci, reci. Ma doare capul si tot corpul. Nu vreau sa racesc acum Pana acum m-am tot ferit de raceama. Ar fi chiar culmea sa ma ia acum.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Simona nu stiu ce sa zic...eu am nascut-o pe Bia la 37 si 2 zile, dar pierdeam dop de la 36 de sapt...si am avut si streptococul ala de grup B...acum la 28 de sapt nu mi-a mai iesit la analiza si uite ca maine fac 36+ si simbata repet analiza...si de unde ziceam ca nu apuc 37, parca vad ca trec si peste cu brio...sper sa nu nasc totusi la 40+ ca deja imi este destul de greu...Iti tin pumnii si tie sa treci de 36 sau 37 si abia apoi sa nasti, sa fie bb mai maricel!
Ginye55 sanatate si las ca mult nu mai e....tot AMR citeva zile!

Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini

Mergi la inceput

FETELOR, AM O PROBLEMA: AU INEPUT SA APARA NISTE PATE MARONII. dE CE?

ginye 37+ Eduard Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput