Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare burtici!
Ginyenu fi suparata, gandeste-te ca e bine pt bebe sa mai stea acolo si...bucura-te de burtica ta, sunt sigura ca o sa-ti fie dor de ea. Pe sora unei prietene a tinut-o 2 sapt in spital zicandu-i ca nu e bebe pregaitit sa iasa, profita de faptul ca esti acasa!
Si noi am facut pe 7 octombrie 8 ani de casatorie:)!

31 + baietel, poate Rares Mihai

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo bafta luni la echo!

Miky_ea cu siguranta totul se intampla cu un motiv!

Mariana28 si pe mine m-a bucurat faptul ca nu i-a trecut prin cap sa ma tina in spital pana nasc. sora mea a patit la fel: au tinut-o internata 1 sapt pana dr a zis ca bebe e suficient de mare pt nastere. Cred ca daca mai dstateam si internata o luam razna.
Felicitari pentru cei 8 ani de casnicie ! Multi inainte fericiti!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ginye faci cezariana?

Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Buna Dimineta
Fetelor am si eu o intrebare la voi
si eu sant insarcinata in aprope 30 saptamani(va-m urmarit din umbra tot timpul)
si asera cand ma-m dus in pat si mi-am luat pijamaua pe mine am vazut ceva la burtica mea
toate acele vene care sa vad prin burtica ,ale mele aseara erau foarte foarte pronuntate,parca sau dilatat??????si aveau o culoare foarte albastra?sau albastru cu verde?ca nici nu mai pot descrie
si ma-m speriat,toata noapte am fost cam agitata,bebita misca dar parca nu asa de tare ca in alte zile
Ieri si alaltaieri a miscat foarte mult si foarte tare,oare sa fie de la miscariile ei asa bruste
??/
va multumesc mult pt raspuns

si acum misca,dar mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicaosoian

Buna Dimineta
si eu sant insarcinata in aprope 30 saptamani(va-m urmarit din umbra tot timpul)
si asera cand ma-m dus in pat si mi-am luat pijamaua pe mine am vazut ceva la burtica mea
toate acele vene care sa vad prin burtica ,ale mele aseara erau foarte foarte pronuntate,parca sau dilatat??????si aveau o culoare foarte albastra?sau albastru cu verde?ca nici nu mai pot descrie
si ma-m speriat,toata noapte am fost cam agitata,bebita misca dar parca nu asa de tare ca in alte zile
Ieri si alaltaieri a miscat foarte mult si foarte tare,oare sa fie de la miscariile ei asa bruste
??/

rodicaosoian

rodicaosoian stai linistita! Nu este nimic in neregula cu burtica ta. Venele sunt normal mai pronuntate pt. ca circulatia sangvina este mai intensa (daca te uiti atent vei observa si pe sani). De asemenea, pielea burtii este mai intinsa si bineinteles ca se vas mai usor vasele de sange de sub ea! Nu au legatura cu activitatea bebelinei.

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicaosoian

Buna Dimineta
??/

rodicaosoian

Ce simpatica esti?Ai cumva tenul mai deschis?Esti blonda?Cu pielea alba?
La mine nu se vede asa ca am tenul masliniu.Dar venele sunt proeminente si pe burta si pe sani.

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Lorrelay da, voi face cezariana.

Rodica si venele mele sunt f promumtate si verzi albastrui, cum zici tu. eu am si tenul foarte deschis. e normal.

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Cum ai ajuns la cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ginye, ... e bine ca mai poti sta, pana la urma, pt bb!!!

Rodica, si la mine arata venele asa, de cateva saptamani chiar, iar pe sani de cand si-au marit volumul.

Am schimbat semnatura si prefixul, asa ca am prins curaj si am pus si eu AMR la semnatura!!! Doamne ajuta!

Azi mi-au venit pachete cu lucrusoare... ura!!! o sa pun pozici mai tarziu. Nu sunt hainute, ci lenjerie, saltelute, cosulete... Apropo, fetelor, voi v-ati luat/va luati cantar de bebe? De care?

Anes, felicitari pt aniversare!!

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Miky mersi pt intrebare . Suntem bine si eu si bebe, foarte fericita ca a venit si sotzul acasa, asta e si motivul pt care scriu mai putintel momentan.

La Multi Ani tuturor fetelor care aniverseaza anii de casnicie luna asta!

Otilia ma bucur ca a scapat Ana de gips. Acum se poate juca linistita.

Va pupic dulce pe toate .

Isabela fericita 33+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 6 SAPT

Mergi la inceput