Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)
Raspunsuri - Pagina 7
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Ginye, stai linistita, treci pe ceaiuri, lamaie si miere, nu e asa de mult pana luni..banuiesc ca ai plecat usor dezamagita de la spital, dar cum spuneau si fetele, daca e mai bine pentru bebe, trebuie sa mai gasesti putina rabdare...bineinteles ca sunt si eu o maritata de octombrie
, noi facem exact luni, pe 13, un an de cand ne-am casatorit si, zic eu, a fost cu mare noroc...pe mine una, m-a urmarit cifra 13 numai cu lucruri bune in viata, asa ca ii doresc baietelului tau, daca se naste luni, sa aiba parte de tot norocul pe care l-am avut eu...si nu e putin, crede-ma...![]()
Am vazut ca ati trecut pe prima pagina programarile la cezariana. Va rog sa o treceti si pe a mea - 01.11.2008.
bebecris, ne dai vesti de la eco?
pentru fetele care s-au casatorit in luna octombrie si multi ani fericiti alaturi de familie!
Diana
34+
Sonia
ginye55 spune:
Am vb acum cu doctorul. A zis ca e normal sa para, mai ales ca azi mi-a facut tuseu. Se apropie momentul. Cred ca nu mai rezist pana luni. Parca vad ca ajung la spital mai devreme.
ginye
37+
Eduard Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR CATEVA ZILE 

elilov3 spune:
ginye ce, cum ,...bah doctorii astia....lasa ca e mai bine pt bb e la caldurica, la papica,,,,in vacanta la hawai ce sa mai
....lasa ca luni scoatem agitatele 
otilia ma bucur ca Ana a scpat de ghips...acuma mai usurel cu nazbaticel cel putin o sapt...da ![]()

eu am facut curat..si acuma tinte dureri de spate, solduri, burta...si mai facui si papa si avusai si pregatire sunt prastie de creieri..bah eu merg sa ma odihnesc
..o seara placuta dragelor 

34+
Dimitrie
cata_myky spune:
ginye-poate totusi mai sta BB pina vine si sotu.
eu nu mai am rabdare pina miine sa imi vad puiul la eco.stiti ma gindeam ce soc voi avea daca imi zice dr ca e fetita,eu care ma obisnuisem cu ideea ca e baietel
.nu ca nu imi convine,dar ma gindesc si la sot.saracu o sa foe cam dezamagit
36+
Man-Dat Christian
AMR 11 zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
madutza spune:
Ginye, sa stii ca de multe ori se intampla asa, stai linistita. Am cunostinte care au fost chemate de 2-3 ori. Nu am vreut sa iti spun, ca sa nu te stresez si mai tare. Gandeste-te ca este mai bine pentru BB asa. Unde au aparut petele?
Lorellay, eu maine am ultima zi de serviciu, la 33 saptamani implinite. Tu cat mai stai?
Rodica, bine ai venit! Sa stii ca si eu am acele vene si le-am avut si la prima sarcina. Este normal, se mareste volumul venelor pentru ca este cererea mai mare acum.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Otiliav spune:
Se pare ca sunt sanse mari sa se nasca prima minune cozonacel la capitolul 100 si ceva. Sau avem grija sa fie fix la 100, adica 1 capitol pe zi, nu stiu daca putem si are sens sa ne limtam mesjale.
Ginye, ai grija sa-ti revii repede, ai Oscilococcinum? Oricum ceai cu miere si lamaie. Si eu cred ca e din cauza emotiilor. Petele sunt sigur de la control. Of ca-mi aduc aminte cat am mai asteptat-o si eu pe Ana, 2 declansari, control a doua zi dupa fiecare si nimic, a treia a fost in spital dar si acolo a fost lunga asteptarea ca m-am internat pe 17 la ora 8 dimineata si am vazut puiul pe 18 la 6 seara. Ce nasol mi s-a parut ca nu am vazut-o dupa cezariana ci la 14 ore dupa ce am iesit din operatie. Acum nu ma mai pacaleste nimeni, sa fac generala nu as vrea dar oricum daca ajung la operatie cu anestezie generala fac scandal nu mai stau cuminte cu orele pana sa-mi vad puiul.
Mav, Mirtha, Bebecris, Corina, haideti cu vesti bune de la eco.
Rodicaosoian, de ce nu faci tu o poza sa ne-o arati. Si mie mi se vad vasele de sange dar nu in relief.
Simona, nu cobi, nu 36 ci 37 este regula, stai acasa linistita. Ma bucur ca esti in prenatal.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
madutza spune:
Ati vazut la TV mamica de tripleti care a invins statul in instanta!!! Felicitari!! Fetele care au gemeni, aveti grija, sa faceti demersurile necesare pentru a obtine drepturile BB-lusilor vostri.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
32+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
diana21 spune:
Gynie, imi pare rau ca ai plecat dezamgita de la dr., insa eu zic ca e mai bine asa. Fiecare zi in plus in burtica e pretioasa pt. bebe, asa ca incearca sa vezi partea buna a lucrurilor.
Uaaau, dar ce s-a intamplat in octombrie? Si noi facem 5 ani de la nunta sambata, pe 11 octombrie
! Luna asta am facut 8 ani de cand suntem impreuna, nu imi vine sa cred ca parca ieri aveam 22 de ani, eram un copil, iar acum am eu doi copii
! Cum mai trece si viata asta...
Oti, felicitari pt. piciorusul care s-a vindecat, aveti grija de el
!
Diamisha, tre' sa ne vedem sa imi dai centurica aia. Scrie-mi pe pm si cat costa, pls! Vad ca pe tine te-a prins sindromul de pregatire a cuibuilui
, vezi ce faci sa nu nasti inainte de 1.11. Eu am un feeling ca noi vom fi colege de salon, mie imi scoate firul pe 27 (sper ca a uitat ca vrea luni, 13...eu oricum nu-s de acord), si cred ca o sa nasc imediat, in maxim doua, trei zile.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
34+
Asa creste bebe
leeloo5979 spune:
Eram cu soata la plimbare si primesc mesaj de la Ginye "ma duc la spital.Mi-au aparut niste pete maronii pe chilot. Te sun eu cum pot. Te pup."Am zis sa nu sun fata sa o stresez, ca da ea de veste daca e. Am ajuns acasa, si acum 5 minute primesc alt mesaj de la ea, "mi s-a declansat nasterea.Probabil ca maine cel tarziu nasc. Te mesagesc cand aflu ceva. Pup!"
Nu am mai rezistat si am sunat-o. A inceput sa piarda din dop, inca nu are dureri si nici idee de cum va fi nasterea, naturala sau cezariana. Inca se simte bine, cu emotii mari...si teama ca na'...sunt inevitabile. Mi-a spus ca nu degeaba a zis Otilia ca data de 10/10...e numa' buna de nascut, ca uite ca se adevereste. Asa ca fetele pregatiti arsenalul greu, PRIMA MINUNE e gata de lansare!
Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png