Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

pe mirtha a lovit-o poezia

de la concediu i se trage.

de saptamana viitoare lucrez numai 4 zile pe saptamana (imi iau concediu in fiecare vineri) mai lucrez 5 saptamani si apoi ma opresc si eu. abia astept.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Eli, sunteti niste miri tare frumosi! la multi ani si sa fiti fericiti impreuna toata viata!

Catalina, sa fie totul bine cu operatia si sa iti iti dea DD puiul sau puiutii mult asteptati!

Gata, am reusit sa pun si eu niste poye cu burtica , de fapt cred nu se potriveste prea bine diminutivul, dar in sfarsit. Eu am luat cam 10kg pana acum, iar circumferinta e in jur de 102 cm.

http://good-times.webshots.com/album/567790880oMksUb

Iulia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eli La Multi Ani fericiti in continuare
Multumim si noi pentru voturi, celor care ne-au votat.In poza nu sunt eu..e Codrin cu nasa lui.EU sunt tare mandra de flacaul meu!Si vine si printesa imediat.
Pentru Anes si GinyeNastere usoara si sa auzim repede repede vesti bune.

Eu mai merg la job pana inainte sa nasc cu cateva zile, ma tarasc..sper sa pot ca mi-e deja din ce in ce mai greu. Eu as vrea sa nasc pe 10 nov, da sa vedem ce zice dr acum pe 16 cand merg.
Mi-e asa de greu ca eu merg la dr la 300 km distanta.ZIlele trecute m-a durut spatele si burta, m-am speriat si ma gandeam ce naiba fac daca ma apuca ...unde ma duc?In nici un caz sa plec din Pitesti.
Sa treaca luna asta ca eu nu mai pot. Plus ca acasa al meu pune faianta si gresie in baie....sper sa termine mai repede ca nu mai rezist.
Abea astept sa ajung la dr sa vad si eu greutatea..sunt curioasa cat are.Eu am luat deja 13 kg...cam mult cred...ca mai am vreo 6 saptamani.

Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

iuliacospy vazut pozicile ce frumusica vedem noi acolo si burtica ......sa va vedeti cu bine la termen
lorelay of si tu cu munca si cu santier prin casa....sa se termine totul cat mai repede...
gata eu ma retrag nitel stau la patut protesteaza individul ..revin sa aflu vesti de la fete
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Santier acasa..santier la job..fir-ar sa fie..ca nu mai scap de santiere...Speram si eu la cateva zile libere saptamana viitoare, da se amana deschiderea pasajului si poate saptamana aialalta2 zile libere...
Mi s-a cam acrit.Va invidiez pe cele care stau acasa.

Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Diamisha si Diana21, LA MULTI ANI va doresc alaturi de sotiorii vostrii! Sa fiti sanatoase, sa aveti copii sanatosi, frumosi si cum mai vreti voi si sa va bucurati de tot binele din lume!

Eu la sfarsitul lunii am 9 ani de casnicie! si ma simt tot ca in luna de miere!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

scrisesem un mesaj lung si mi s-a inchis pagina,offf
Reiau

Anesssss si Gynieeee nastere usoara si bebeii sa fie cuminti si sanatosi.

Si noi tot maine pe 11, facem 5 ani de casatorie, Diana.
la multi ani!fericiti fetelor ce luna asta sarbatoresc casatoria.
Noi binisor mai contra ctii mai hemoroizi, ma lupt cu o foame de zile mari, as manca si pietre uneori.
Ilinca merge la gradi si la balet, racita de cand a inceput gradinta si cam atat.
Cand vad ca deja a inceput odiseea nasterii la noi wow ma trec niste fiori...
eu mai merg pe 23 la control la ultimul totul era in regula, bebe e conform sarcinii chiar si la nr de zile, nu mai e mai mare.
am facut si nite analize, hemoglobina e in sfarsit mai mare 12,7 ca mereu e mica adica 9.
ftele cu hemoglobina mica luati fierul ca anemia in sarcina nu e chair un lucru de neglijat.
eu iau Ferretab are si acid folic una pe zi, ma simt bine cu alt tip de fier sufeream tare din cauza constipatie si implicit a hemoroizilor.
am o intrebare cu ce tratati candida care aveti?
va pup si sunt pe aici

Mada 28+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

SALUT FETELOR!SIGUR NU MA MAI TINETI MINTE DAR NU-I NIMIC EU VA CITESC IN FIECARE ZI PT CA SI EU SUNT TOT O GRAVIDUTA DE NOV-DEC.
FAC SI EUFETELOR CARE TREBUIE SA NASCA!!
BURTCA MEA E NORMALA IN SCHIMB KG CRESC SI CRESC ADICA AM DEJA 20 LUATE.

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Acum acum am primit mesaj de la Ginye
"Nu pot vb la tel.Voiam doar sa stii ca sefa de sectie nu e de acord cu ceza in ciuda eforturilor disperate ale dr meu.Pana maine nasc.Pup!"
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cat ma enerveaza astfel de idioti si imbecili care nu permit cezarienele in ciuda recomandarilor medicilor ginecologi care urmaresc sarcina si stiu ce e mai bine! Ba mai mult, in unele spitale de prin tara nu sunt admise anesteziile epidurale...se naste pe viu...eu inteleg situatiile in care gravida ajunge cu intarziere la spital si cu dilatatie mare si nu se mai poate face epidurala, dar in rest nu vad de ce trebuie sa ne comportam la pe vremea felcerilor??? Cand pt dureri de cap se faceau gauri in cap sa scada cica presiunea sangelui din zona... Uluitor...raman fara replica...
De aia asa de multe mamici raman cu sechele, cu dureri, cu complicatii, din cauza unor asemenea "medici"!!!

Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Acum acum am primit mesaj de la Ginye[/b[b]]"Nu pot vb la tel.Voiam doar sa stii ca sefa de sectie nu e de acord cu ceza in ciuda eforturilor disperate ale dr meu.Pana maine nasc.Pup!"
Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cat ma enerveaza astfel de idioti si imbecili care nu permit cezarienele in ciuda recomandarilor medicilor ginecologi care urmaresc sarcina si stiu ce e mai bine! Ba mai mult, in unele spitale de prin tara nu sunt admise anesteziile epidurale...se naste pe viu...eu inteleg situatiile in care gravida ajunge cu intarziere la spital si cu dilatatie mare si nu se mai poate face epidurala, dar in rest nu vad de ce trebuie sa ne comportam la pe vremea felcerilor??? Cand pt dureri de cap se faceau gauri in cap sa scada cica presiunea sangelui din zona... Uluitor...raman fara replica...
De aia asa de multe mamici raman cu sechele, cu dureri, cu complicatii, din cauza unor asemenea "medici"!!!

Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput