Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)
Raspunsuri - Pagina 15
elilov3 spune:
bebecris am intrat si te-am votat 

mav felicitari de vestile bune...uite acuma vine 21 si gata nasti..inca putin si ai sa iti vezi minunea 

35+
Dimitrie
Ramo2007 spune:
Hop si eu treaza mai devreme ca de obicei.
Anes, Ginye, tin pumnii sa fie totul bine, sa aveti nasteri usoare si sa tineti puii in brate cat mai repede!
M-a boxat bebelina azi noapte...ca niciodata.Pana acum facea nani cand faceam si eu, dar acum...cred ca mai creste...o avea loc in burtica asta mica?Luni o vad la eco...
Ramo
30+ 
Puiutul meu scump
Z_IULIA spune:
LA MULTI ANI FERICITI, SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII SI IMPLINIRI!

Foare bun tortul, cu sampania mai usor....
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 neata fetele poftiti la un paharel de bauturica ![]() ![]() si la o felie de tort azi ne serbam ziua casatoriei religioase 4 anisori ![]() ![]() ![]() mai os este un link catre pozici de la casatorie...decat 3 sa nu va plictisesc..ah si e cu tort si cu sampanie ![]() http://community.webshots.com/album/567844452VLQQvo 35+ Dimitrie |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
Multa bafta Catalinei!!!!
Eli ce miresica frumoasa!!! multa fericire si sanatate va doresc alaturi de bebelusul care e pe drum!!!!!
32+
Thomas 
Olivia26 spune:
Yeee, Eli azi petreceeem, numai bine trece timpul mai repede pana aflam vesti de la Anes si Ginye.
V-am admirat in poze, sunteti fffff frumooosi!!!!
La multi ani si multa iubire, sanatate, fericire, toate presarate cu muuuuulte bucurii din partea lui Dimitrie!

Olivia
35+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
alra spune:
ui ui - si anes!, bafta multa anes si ginye. sa veniti cu vesti bune!
cu kg stau mai prost decat mi-am propus: 69 acuma, 11 luate la 32 de sapt si 1m68. trebuie sa am grija ca nu vreau sub nici o forma sa sar de 13-14.
cu laura am luat 15.5 la 37 de sapt si am ramas cu 9 batute pe mine dupa 6 sapt dupa ce am nascut. la nastere am pierdut 5.
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
fetele multumesc in burtica il aveam pe PAvel...nu ati vazut cum il tine tati mandru in manute..am ramas exact de casat civila....deh ce iti e si cu datele astea si am aflat ca sunt gravi de sf. Petru si Pavel de acolo am ales si numele..ce clipe...ufufu fetele imbatranim usor usor..si tati e azi toata ziua la scolica....
..deci petrec singura...cu voi ![]()

vonhelen bine ca termina in sfarsit...ma bucur enorm ca gata scapi...bv 

loren@ si pe mine ma omoara durerile de solduri..ieri cand am facut curat ma miscam in reluare....greu...

35+
Dimitrie
leeloo5979 spune:
am niste emotii...de zici ca nasc eu!
Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
elilov3 spune:
leeloo si eu tot asa...

uitati-va bine a acuma vine si la noi ![]()
Mirtha tu ce faci cum te mai simti....![]()

35+
Dimitrie
Mirtha spune:
Dahhh...sunt pe ici ... ma preling prin fiecare camera ca apartamentului cu un ranjet larg pe bot ! ![]()
Multumesc muuullltt de tot ca va ganditi la mine cu asa vesti care de care mai bulversante si buuunnneeee !

Sa fiti sigure ca anuntam daca se intimpla ceva cu mine ! Dar inca nu....Astept data de 23.10 cu mare interes (si la ciclul meu de 33 de zile - monitorizat ecografic trag sperante
)
Cu ce sa incep ???
Cu un strigat mare : Hai Anes , hai Gynie ! Hai fetele aduceti bebelosi grasani , frumosi si santasi la Odiseea de nov. dec. !
Stiu sigur ca Anes intentiona sa nasca prin cezariana , era foarte clara optiunea ei si a medicului care o supraveghea ca de altfel si optiunea lui Gynie. Se pare din putinele vesti pe are le avem ca e posibil sa nasca vaginal. Sau poate medicii nu sunt de acord cu ceza la rece....Oricum ar fi sper sa fie bine pentru ambele !
Bafta multa Cata , ma bucur din suflet ca nu ai renuntat!
Tot asteptam un semn de la tine . Si ce semn, in ce moment! Nu sunt superstitioasa de felul meu , si nici prea mistica dar destul de rationala ca sa imi dau seama ca undeva itele se tes intr-un joc de puzzle cu o finalitatea clara in care concidentele nu sunt doar simple coincidente.
Octombre..., octombre asta se pare ca e inceputul pentru multe dintre noi a ceva miraculos - spun eu mindra ca o floare modificata genetic balansandu-ma languros dintr-o
camera in alta.![]()
De azi sunt in concediu.
E prima noapte de cca. 2 saptamani in care dorm linistita , senina , am lasat toul in ordine la scarbiciu , bebe misca de zor ca limbricutul , am bagajul facut , camera e gata , de citit am reusit sa trec prin diverse materiale mai degraba tehnice , sper a reusesc sa bag un ochi si la cele mai degraba psiho si e multa liniste.
Ma simt simt bine in casa noastra de care imi era atit de dor , ma simt atit de bine incit as vrea sa trimit un pic din starea mea fiecareia dintre voi !

Incerc sa va citesc din urma , sa ma reactualizez ca parca m-am salbaticit cu atitea dead line-uri la scarbiciu !
Mirtha
37 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 3 SAPTAMANI

4 anisori