Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(97)
Raspunsuri - Pagina 17
Otiliav spune:

Anes, Ginye, sa aveti nasteri si recuperari usoare, bebelusi sanatosi si cuminti!

Azi avem si o sarbatorita.
Mary81, sa fii sanatoasa si iubita!Si daca se poate sa mai scrii si pe la noi.
Cred ca azi numai pe forum voi sta. Eu m-am trezit tarziu ca am uitat sa pun alarma si fata mea mi-a spus ca a visat un bebelus, vad ca si ea este in ton cu noi.
Diana, eu am citit la FIV ca pleaca in Grecia, ii face punctie la un chist, sa speram ca va veni cu vesti bune Catalina. Mai ales in perioada aceasta ma gandesc mereu la ea.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
leeloo5979 spune:
na ca l-a afisat de doua ori, prima data parea ca nu l-a luat
Leeloo
35 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Olivia26 spune:
Multumim pt vesti Leeloo, of saraca Ginye cat stressss.
Mary81
Olivia
35+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
lorellay spune:
Nici o veste de la fete?
Sorana 
34+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
oceanborn spune:
oo saraca Ginye cat o mai intorc pe o parte si alta!! sa speram ca orice decizie se va lua , nu o va afecta pe ea si pe bebe!!!Bine ar fi sa scape cat mai repede!!!!
32+
Thomas 
Qamar spune:
fetelor, vad ca s-a deschis sezonul de bebelusi
va doresc si eu nasteri usoare si bebelusi sanatosi si frumosi![:x]
Otiliav spune:
Leeloo, multumim pentru vesti. Anes sigur naste azi daca i s-au rupt membranele nu o pot tine mai mult de 12 ore. Nasol pentru Ginye ca nu acesta era planul dar se pare ca problemele pe care le are nu o impresioneaza pe sefa de sectie, este pe raspunderea ei acum. De aceea zic eu cine vrea cezariana fara sa fie clar nevoie mai bine merge la un spital privat. Eu nici optiunea aceasta nu o am in Norvegia
plus ca vad ca nimeni pe aici nu se risca la nastere naturala dupa cezariana ceea ce imi da un sentiment de decizie posibil gresita sa nasc aici.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
31+
Pozele noastre
nebunica-zapacica spune:
Bonjour, burtici!
Ce inseamna sa dormi pana la pranz...pierzi toate evenimentele importante
Oricum, nu-i tarziu pentru 

Ginye

Anes

Nasteri usoare si bebei sanatosi!!
Am visat ca Ginye nascuse..o fetita
.. ce ti-e si cu subconstientul asta, la cat m-am gandit zilele astea la primul bebelus de la Odiseea noastra...am ajuns sa-l si visez
35+
Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!
lorellay spune:
Acum am vazut.
Of..cum adica pana maine naste?Saraca ce-o fi pe capul ei!
Sper sa ii fie cat mai usor!
Ce nasol e asa cu incertitudinile astea!
Sorana 
34+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">
sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!