America 126
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Andrada, ti-am spus cat de mult imi place baia ta?
E minunata, Miguelito trebe ca are maini de aur.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
CamiM spune:
Uau...Andrada superba baia!!!!!! -de vis!!!
Ramona merci de intrebare, sunt ok fetele, Sabina cred ca ii ies primii dinti (sau daca nu are bizdaci.. ) si doarme prost si Sofia se tine popandau dupa mine prin casa asa ca nici ea nu doarme bine. Azi au mai si ciupit-o niste fire-ants in parc asa ca s-a culcat suparata ca are "bubu". sper sa isi revina amandoua. Scrie si tu reteta exacta de broccoli - poate asa ii conving si pe ai mei sa manance. si povesteste de vecini - aia cu Desperate Housewives..
Neda GMAT.. ahaaa.. e atunci spor la invatat!! Ce mai face Mihaita? Paine, cozonac si coca si eu fac tot la masina...- stiu sa gatesc si imi si place numai nu am timp si nici chef.
Josefine sorry.Sper sa fie ok pana la urma.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
sinzi_ana spune:
Vaaaai, Andrada, ti-ai facut baie si noua nu ne-ai spus nimic????
Imi place, simpla si eleganta!!!! (cel mai tare e propsopul impachetat frumos pe toaleta..e de efect pt poza sau asa ordonati sunteti?)
Ramona suna bine broccoli-ul!!!
Fina mea a facut in seara asta legume roasted...(ff bune): rosii micute, cu vinete, dovlecei, ardei rosu, morcov la cuptor ....ff bune!!!! Si evident gratar cu carne de la Meadow Raised!!!!
Am facut si salata de vinete, daca tot avem gratar
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Carmenbr spune:
Andrada, super baia. Chiuveta e super si mi-a placut si tancul de la WC.
Si ca sa fie in tendinte, am vazut ca ai usile de la jacuzzi asimetrice. Nu se inchid din perete in perete, nu?
Daca baia a iesit asa, pai abia astept bucataria. Zicea cineva ca iti refaci si bucatria, asa-i?
4 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2335647880087737923jcZJGE
cine ne-a batut azi la usa!!!!
(sotu cica daca vin vremi grele cu economia asta, e bine sa ne imprietenim cu ele...mai punem si varza in curte)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Andrada spune:
Da am facut baia, am zis sa nu zic nimic ca eu nu sint d-aia sa imi fac flickr account numa ca sa-mi arat baia.
Si cu bucataria la fel, un cuvint n-o sa auziti.
A
multumesc, multumesc
ocebine spune:
Am vazut o baie...wow, jos palaria. Andrada, trebuie sa incaseszi admission fee la musafiri...
Asteptam cuminti si bucataria.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."