America 126
Raspunsuri - Pagina 10
NewMami spune:
Andrada, waw am bagat si eu un ochi si mi-am delectat retina cu pozele din noua baie . Foarte frumos. Tu ai fost designer-ul? Daca da, nu stiu ce job ai la ora actuala, dar precis ai face bani din design. Te angajez la mine - si iti dau de lucru multttttttttt, caci daca ma apuc sa schimb una din bai schimb una din bai, la cat e de frumoasa, trebuie sa schimb pana la urma toata casa.
Sinzi_ana, felicitari ptr. noua casa, e frumoasa. Care sunt preturile pe la voi. Dar casa ca si casa, dar ai un baietel foarte frumos Sa-ti traiasca.
ciuf spune:
'neata.
Happy Friday!!! Yeahhh.
Ajung ieri dimineata la serviciu, ma intreaba cei de la front desk ce mai fac, blah-blah-blah. Eu "bucuroasa ca e vineri". Tipele, ah, daaa, Friday Eve. Ce friday Eve, frate, e Friday .
Ajung in birou, tzaraie telefonul, raspund. Boasa mea sa ma intrebe daca vreau sa particip la un training de violenta domestica. Pot eu sa spun nu? Chit ca eram asa fara nici un chef, tocmai avusesem un examen la prima ora. Daaaa, cum sa nu, ce oportunitate pe mine .
Primesc adresa unde trebuie sa ajung, mi se spune ca eu voi fi persoana S, nicidecum V, ca eu o voi inlocui pe o colega. Ajung la mama naibii, unde a intarcat Mutu iapa, zona fain de tot, la poalele muntelui, exact in zona unde a avut loc campionatul de golf.
Cu chiu cu vai gasesc si cladirea insa nu reuseam sa ma prind unde sunt pavilioanele unde aveau loc evenimentele. Si am ratacit ca un copil prin gradinile cladirii, admirand fantanile, florile, (era o oaza de verdeata si o liniste de m-as fi intins pe jos sa atipesc putin sau sa imi scot carbunele sa imortalizez peisajul), pe culoarele pline de tablouri, oglinzi care mai de care mai pompoase. Si uite ca reusii sa gasesc pavilionul Gradina. Intreb daca acolo are loc trainingul (trebuia sa stiu ca doar fusesem si cu o zi in urma, se presupunea), ma intreaba cine sunt. Pai eu sunt S. Spell last name. Si da si impotmoleste-te. Tipa pe care o inlocuiam avea un nume german, lung si greu de retinut. Cat am memorat al draq nume pe drum spre ei, acolo am vazut alb in fata ochilor. Nu mai stiam nimic. Scot hartia pe care aveam scris numele de familie si incep sa il spelluiesc. Tipa ma intreaba, "esti tu S sau o inlocuiesti pe S? Ca ieri a venit alta persoana, a ridicat materialul si trebuia azi sa participe tot aceeasi persoana". Si uite ca plecai cu coada intre picioare ca nu putui participa la training. Daaa, data viitoare sa nu ma mai trimita ca eu nu stiu sa mint .
Sanzi, sa stapaniti casa sanatosi. Imi place mult. Are niste culori tare calde, camere care te poftesc sa intri in ele. Si ce e grozav ca ai si piscina!!! Folositi clor sau sare pentru dezinfectare?
Musafirele nepoftite sunt niste dulcele. Cam gaite/galagioase, ce-i drept, dar le poti refuza?
David este un frumos, iar finutul Alexandru este tare dulce. Voi locuiti cu finii vostri pentru o perioada?
Carmen, deci ramane casa? Ati hotarat sa fie a voastra?
Pana la urma am comandat faianta aceea mai deschisa la culoare pentru bucatarie. Acum sotul face planuri de cum sa inceapa proiectul (avem vreo 6 prize in bucatarie, si am vrea sa mai astupam din ele, iar cele care vor ramane ... e mai dificil, ca trebuie sa taiem din faianta), ca a cazut magareata pe capatana lui. Eu il amenint, ca daca nu o pune el, o voi face eu . Si cum lui nu-i convine, ca ce barbat e el in casa , se conformeaza rapid.
Nu ma simt prea multumita cu alegerea faiantei, dar nu mai am chef de cautat. Mi se pare totul scump. Pe granit am dat $1600, iar pe faianta $600. Scump al naibii.
Am mai cautat eu pe Internet si am vazut ca se practica ca faianta sa nu fie chiar in ton cu countertopul. O sa pun poze dupa ce terminam proiectul.
Cat scrisei mesajul, am auzit vreo 3 reclame despre Obama la radio.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Vin si eu, mai ales daca face bouillabaise sau supa tailandeza.
Eu tot cu mincarea...
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Eu vreau sa ma duc in vizita la Andrada |
Anytime Lia, anytime, dar stii numa baia e de mine,
A
PS sa fac niste reguli de conduita de genul wipe faucet after each use, jacuzzi is for decorative purposes only etc?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Anytime Lia, anytime, dar stii numa baia e de mine. Ramona, cind esti in neighborhood... A PS inainte sa dea luema buluc sa fac niste reguli de conduita de genul wipe faucet after each use, jacuzzi is for decorative purposes only etc? www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Andrada, io zic asa...incasezi facility fee...ne dai si lunch inclus si din profit angajezi pe Miguelito pentru bucatarie
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Asa'tz trebe daca dai din casa. Acu' vine toata lumea la baia ta si trebuie sa postezi reguli pe pereti
Andrada spune:
Bulibasa, baie si copiii se joaca, deal!
A
PS nimanui nu-i pasa ca am un suflet underneath of all