America 126

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andrada, de unde ai luat oglinda pentru baie? Are dulapior, nu? Ca ceva asemanator imi trebuie in baia de jos.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Bulibasa, baie si copiii se joaca, deal!

A

PS nimanui nu-i pasa ca am un suflet underneath of all

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Daca il pui si pe Miguelito la bataie...adika o reparatie, ceva in timp ce savuram bulibasa, ignoram copiii si mergem la buda...totul e A-OK!!!

Hai ca azi o iau razna rau de tot...m-am luat de sef de trei ori pina acuma...asa-i trebe daca ma lasa acilea singura o saptamina intreaga...tocmai ce aflai ca un nene din Business Development din Washington a fost dat afara pentru ca a facut criza de nervi (si nenea asta cica a fost in Marines)...nenea asta imi minca sufletelul cind vorbeam cu el la telefon.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Ce audienta a avut capitolul asta!!! 700 de vizualizari in doua zile. Traiasca baia Andradei!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Andrada + Miguelito = echipa castigatoare, se aproba, you can proceed cu planurile de bucatarie

Sinzi, super casa, piscina si atmosfera

Josefine, imi pare rau de ce n-o fi acceptat deal, asa or fi procedurile locale?.. bafta la proces!

Lia, da, tu, nu io mey pana la urma mailu' a ajuns la sef din greseala sau "din greseala"?

Andreea, bine ca tu ai fost ok, dar ce nasol..

Corina, La multi ani Ralucai!

Ciuf, barem a fost relaxanta plimbarea?

Ramona, sunt dementiali copiii tai

Dairy Queen a fost highlightu' primului meu an pe-aici (in Very Small Town, USA) - din pacate s-a cam cunoscut

Eu am plecat azi la 5 juma' de-acasa sa-mi duc consortu' la aeroport si am ramas siderata de cat trafic era (deja) pe autostrada la ora aia..

Maine plec si io, in weekendurile care urmeaza ne tot nuntim. Weekendu' asta avem un indian si o americanca anglo. Io sper sa bage cat mai multe 'indianisme' ca-s tare curioasa

Fetele, bagati niste idei, cu ce poci sa ma imbrac la rehearsal dinner? (in Chicago - previziune meteo min. 16 C max. 24 C)

In alta ordine de idei, tre' sa angajez un student assistant, e prima oara in viata cand angajez pe cineva. Mi-au venit doua tipe la interviu, surori f. asemanatoare, nu prea stiu cum sa aleg intre ele.. cre' ca dau cu banu' (oare asa or face si alti angajatori mai 'seriosi'? )

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

PS nimanui nu-i pasa ca am un suflet underneath of all

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Pai nu ca nu ne pasa, da' pe ala nu ni-l arati, in schimb baia da :) a iesit f frumos, mai ca m-ar tenta si pe mine numai ca eu am zis ca nu vreau sa facem investitii mari in casa din cauza ca sper sa ne mutam in cativa ani. vreau casa noua si dupa planul meu, da's constienta de vremurile grele si mai astept.

philip&andreea

Mergi la inceput

Lai, se casatoreste indianul care a fost la nunta voastra, in Ro?
Despre toaleta, eu ma gandesc la o fusta si un sacout (culori mai inchise) sau o bluza (daca e prea cald). Asteptam idei de la fete mai plimbate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

De baia cui vorbiti??? Cine si-a facut baie????
Andrada daca cumperi si un cal sau ceva animale vin si io...(nu ca ar avea vreo legatura cu discutia de fata)

Acum trebuie sa ne mai luam un covor si un caine...
Nu prea stiu ce rasa sa luam...oricum vrem sa adoptam ceva, pui sau pana in 1 an...vreau sa latre (ca eu sunt nevricoasa si paranoia cu omu negru care intra pe geam)

Ratele sunt salbatice, nu v-am spus ca avem un lac peste drum ?? Salbatice in sensul ca nu-s ale nimanui, caracterul lor fiind ale unor rate domesticite de oras

Finii sunt in vizita, stau 2 sapt...au venit sa luam motzu si pleaca in UK sapt viitoare
Cel mic a fost atat de scump, nu a vrut sa ia nimic la motz, pana la urma cu insistente a ales doar 2 lucururi (da' bine gandite) si la cantecelul de multi ani a plans...
In rest a fost tare vesel, a mancat si tort (e f pofticios) iar copiii mari l-au chinuit pe baietelul cel mic al Eleneilove, i-au turnat apa in cap si l-au alergat prin jurul piscinei
http://good-times.webshots.com/photo/2529368170087737923PHdjLY (dovada)
Iar Robert (baiat de Crismir) l-a impins pe Alvaro in piscina...in rest...nu am stiut ca avem copii prin casa/curte

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, foarte frumoase pozele! Cochetati cumva cu un al doilea bb?Ca numai cu finutul vostru aveti poze

Va las doamnelor ca ne pregatim pt un fabulous weekend la Brugge, Brussels si Waterloo, Belgia.Ne intoarcem luni.

Weekend superb va doresc!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ciuf:
http://www.decorplanet.com/product_p/mxca001.htm

Ce pofta mi-ai facut pantero!!! Esti o norocoasa,
Sinzi, sorry la mine e BOA (bring your own animal),
Si putem share Miguelito ptr interesati.
Anamaria deci n-avem voie la crize?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Iar halloween party. Are cineva idei de costum pe care nu trebuie sa dau 100 de dolari?
A

Mergi la inceput